Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas) III

tesiam toliau thumbup.gif sena uzdare blush2.gif
Atsakyti
šaunuolė, kad naują atidarei 4u.gif kaip tik ir aš prisėdau atidaryti naują temelę ax.gif

beje, senoji temelė čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ganija: 01 lapkričio 2008 - 14:52
o zinokit as turiu drauge,jei antro laipsnio skydliaukes sutrikimas,gal neaiskiai parasiau bet rasau ka zinau blush2.gif padidejus,yra mazgu,tik jei ar hiper ar hipo nepamenu,priaugo 12 kg per tris menesius,bet tikra ozka! jau kuris laikas jai reik eiti tirtis tuos mazgus o ji bijodama neina blink.gif ir taip as ja baru ir piktuoju ir graziuoju ir nei per kur blink.gif zada zada kad eis ir neina blink.gif kaip ja ikalbet,kuom cia pagazdint blink.gif
Atsakyti
kaip baisu, kai žmonės abejingi patys sau g.gif žinai, pasakyk tu jai, kad gal gydytojai jai vaistais padėtų, kol dar gali, nes veliau gali niekuo nebepadėti be operacijų unsure.gif baisu, kad taip nesirūpinama savimi schmoll.gif 12 kg čia ne juokas, čia jau rimti dalykai ir matyt rimtas sutrikimas.. taip galima ir iki mazgelių supiktybėjimo nukeliauti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ganija: 01 lapkričio 2008 - 15:08
Aha... o skydliaukes uzdegimas tai ar ta liga sergant gali po kurio laiko atsirast ir mazgai ?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 11 01, 20:51)
Aha... o skydliaukes uzdegimas tai ar ta liga sergant gali  po kurio laiko atsirast ir mazgai ?

deja gali blink.gif
Atsakyti
man tai kai tth buvo 8 tai stogas vaziavo.... o kai nukrito iki 4 tai atsigavau
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 10 31, 12:31)
noriu paklausti tu merginu kuriom atpo 1000  arba taip didelis ar jus  ir psichologiskai jauciates blogai ?

nu mano ATPO yra ~1000, bet as normaliai visiskai jauciuosi. antikuniu kiekis neturi nieko bendro su psichine savijauta.

QUOTE(lucero @ 2008 10 31, 21:28)
o aš nežinau labai bijau ar turėsiu vaikų su 1000 atpo ir ar vaikas nepaveldės tiroidito

mano ziniomis, tai nera paveldima. bet niekad negali buti 100% tikras...
Atsakyti
man tai dakatare sake kad skydliaukes uzdegimas veikia nuotaikas , protine veikla , jausmus ir pan ... taip net buna neteisingai nustatoma depresija
Atsakyti
laba ryta 4u.gif man itaria skydliaukes padidejima.gal kas galit aprasyti sios ligos simptomus?buciau labai dekinga.
Atsakyti
Tada turėtum prakaituoti labai , augti svoris arba slinkti plaukai , turėti bėdu su širdim ir kraujospūdžiu manau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 02 lapkričio 2008 - 09:25
o man atvirksciai,krinta svoris.plaukai slenka,kraujospudis sokineja,tai buna 100/60,tai jau 150/95.su sirdim lyg nera bedu.dar labai dreba rankos,nuotaikos svyravimai,kai susinervuoju,tai lyg koks guzas gerklej istringa.oi nezinau jau net...
Atsakyti