Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

atidarau nauja lėlyčių gamintojų, mylėtojų ir norinčiųjų išmokti gaminti lėles tema rolleyes.gif
aptariam visus dominančius klausimus, dalinamės patirtim ir patarimais 4u.gif

pirmaja tema rasite čia

laukiama kiekviena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2008 10 22, 16:39)
toj dailininkų parduotuvėj turi visokio ir kepamo spalvoto fimo ir spec lėlėms  mirksiukas.gif pati ten pirkau
ta parduotuvė vadinas "viskas dailininkams", ryt planuoju būt mieste, tai pasižiūrėsiu tikslų adresa ir galiu užsukt pažiūrėt ar šiai dienai turi to fimo  mirksiukas.gif

taigis, buvau šiand toj parduotuvėj...
ji yra Zemenhofo gatvėj ir vadinasi Prekės dailininkams....
spec užėjau, jie tikrai turi lėlių fimo, tik jis taip kažkaip pakavotas už spalvoto fimo biggrin.gif vnž jei kas ten eisit pirkti tai nebijokit klausti, ten dirba tikrai fainos moterėlės (visada ten rėminu savo paveikslus thumbup.gif )
ir dar... kiek pastebėjau tai šioj pardėj fimas pigesnis nei internetinėse parduotuvėse rolleyes.gif
Atsakyti
Aha ten pigesnis ir moteros ten labai malonios ir aš ten visada keliauju biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, jungiuosi prie lelyciu gamintoju klubo.
Vakar ismeginau savo pajegumus. Per daug nelikau suzaveta... smile.gif

Bet turiu toki idomu klausima - kur jus ikuriate savo leliu dirbtuves? As vakar pasedejau pora valandu prie valgomojo stalo su savo lipdiniais, tai siandien nepajudinu galvos - kaklas kaip surakintas smile.gif kal kazka naudingo esate atradusios? smile.gif
Atsakyti
Labas visoms,
Matelyk, aciu uz info. Tos krautuveles nebuvau dar aptikus, tai eisiu greitu laiku ieskot smile.gif
Atsakyti
Pristatau pirma blyna, dar neaprengiau, ale, kadangi vistiek visos cia mes moteriskos, tai rodau smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
4u.gif niu grozis kokis thumbup.gif
kad ir nuoga gerai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu labai grazu, pamirsau ar klausiau ar ne, o tu cia visko mokinaisi is interneto? Na tos pacios technikos? O is kur gavai plaukus? Cia perukas ar pati darei, jei darei tai kaip? O kokia grazi dezute ant kurios ji sedi? Gal ja ir pati darei? Ji ten medine? zodziu viskas labai labai grazu. As kai nepardavineju (gal tik kolkas) savo leliu, tai man labai idomu ismokti daryti vis kitokias. Dar noreciau tekstilines pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(laimikas @ 2008 10 27, 16:13)
Niu labai grazu, pamirsau ar klausiau ar ne, o tu cia visko mokinaisi is interneto? Na tos pacios technikos? O is kur gavai plaukus? Cia perukas ar pati darei, jei darei tai kaip? O kokia grazi dezute ant kurios ji sedi? Gal ja ir pati darei? Ji ten medine? zodziu viskas labai labai grazu.

Aciu uz pagyrimus smile.gif

mokiausi is interneto, ir is asmeniniu experimentu smile.gif)
plaukai is peruku parduotuves (zmogisku), teko kiek pasidarbuot ir pritaikyt lelei smile.gif
o sedi ant veidrodzio remo biggrin.gif ..dariau ne pati, parsiveziau is keliones.

siaip tai dar tobuleti man ir tobuleti.... su sita issiaiskinau gamybos principus, sekanti tikiuos gausis greiciau ir geriau. smile.gif
Atsakyti
Gerai atrodo lele. lauksiu su rubeliais smile.gif
Cia modelinas su kazkokiu atspalviu odos ar tik taip atrodo?

Perukai brangus dalykas? nes ir man reik plauku lelei, bet jei ten melejonus kainuoja, tai kazka reiks mastyt kitaip
Atsakyti
O tai cia is peruko kirpta ar is sruogu darei. Man labai rupimas klausimas del tu plauku. As pirkau naturaliu plauku sruogas, tai baisiai sunku su jomis. Klijavau karstais klijais. O is kokio modelino tu lele darei. Cia savaime stingstantis ar kepamas?
Atsakyti
nu sakau visas paslaptis biggrin.gif :

modelinas kepamas, toks su ciut rausvu atspalviu. (Laimikai, jei ruosies kazka panasaus daryt, sito nerekomenduoju, as sekancia lele bandysiu is ko nors specialiai lelems skirto lipdyt)

Swan, peruku buna visokiu, sintetiniai nebrangus, uzeik i kokia tokia krautuvyte, rasi manau pagal savo pageidavima. wink.gif
As pirkau sinjona, tai dar ir antrai lelei liko - nors nezinau ar as noriu antra tokia pacia sukuosena daryt.... reikes paeksperimentuot ka nors su tais plaukais.
sinjona ardziau ir siuvau peruka.
Is sruogeliu manau galima irgi padaryt peruka, nes jas po viena klijuot jau butu auksiniu ranku ir didziules kantrybes reikalaujantis darbas smile.gif
Atsakyti