Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

Undi, turiu klausimėlį - kur pirkot ir už kiek kabyklą? Ir mums tokia tiktų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florra @ 2009 03 31, 13:16)
Undi, turiu klausimėlį - kur pirkot ir už kiek kabyklą? Ir mums tokia tiktų biggrin.gif  4u.gif

he he nu senukai man atcada turetu moket uz reklama hihihi.gif

http://www.senukai.l...e...arch&pgNr=1

prasau..cia rasit ir daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 03 31, 14:20)
he he nu senukai man atcada turetu moket uz reklama  hihihi.gif

http://www.senukai.l...e...arch&pgNr=1

prasau..cia rasit ir daugiau ax.gif

maniskis jau issiutas i senius papirko, veza namo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kaina 59 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2009 03 31, 13:32)
maniskis jau issiutas i senius papirko, veza namo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kaina 59 lt  4u.gif

thumbup.gif

tai jau lauksim nuotraukyciu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undi: 31 kovo 2009 - 13:35
QUOTE(undi @ 2009 03 31, 14:35)
thumbup.gif

tai jau lauksim nuotraukyciu  blush2.gif

nepasizadu, bet pasistengsiu ax.gif
daug da visko namam reik, vien kabykla neisgelbes lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,

įmesiu ir aš savo svetainės nuotraukytes blush2.gif Dar šio to trūksta, šio to per daug, bet bendras vaizdas jau aiškus.

Valgomojo staliukas ir minkštas kampas:
user posted image

Virš kampo matosi man nerealiai mielas paveikslas blush2.gif Paprastas, pigus, na bet man wub.gif
user posted image

Kampas kitu rakursu rolleyes.gif
user posted image

Sekcija (žinau, kad per daug apkrauta visokiais niekniekiais blush2.gif ):
user posted image
Sekcija +darbo kampelis taip gavosi ekspromtu. Dėl to, kad SBA sumaišė užsakymą ir atvežė 60 cm per ilgą sekcijos platformą (ilgoji dalis, kur stovi TV). Bet, kaip sakoma, nėra to blogo, kas neišeitų biggrin.gif Sumąsčiau prilipdyti pusinį staliuką ir išsprendėm turtbūt opiausią problemą - kur dėti kompiuterį thumbup.gif

Čia bendras vaizdzialis blush2.gif
user posted image
Užuolaidas keisiu - šios keliaus į miegamąjį, kadangi nuo pat pradžių nepatiko naktinė užuolaidų dalis doh.gif

Kitoj pusėj - virtuvė (kažkada jau rodžiau, bet dėl bendro vaizdo nepamaišys smile.gif )
user posted image
Kraštinės spintelės stiklas ne mėlynas - tiesiog MB įstatė kito atspalvio lemputę ir niekaip neužspaudžiu pakeisti doh.gif

Laukiu Jūsų nuomonės, taip pat naudingų pasiūlymų ir patarimų. Kritikos nebijau, tad prašome nuomones reikšti drąsiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinga: 01 balandžio 2009 - 21:33
Labai jauki svetainė 4u.gif o paveikslas tikrai labai wub.gif
Atsakyti
Labai gražu, ypač virtuvė ir aguonėlės bigsmile.gif
Tas daržiukas po teliku idomiai žiūrisi, bet šiaip, kad apkrauta tai neatrodo man ax.gif

O man kaip tik patiko užuolaidos lotuliukas.gif Kažkaip jos pailgina kambarį, man pasirodė, kad pas jus lubos aukštos biggrin.gif
Atsakyti
pinga, man tai super idėja dėl kompo įtaisymo good.gif ir dar klausimėlis, kaip ten tos aguonos virtuvėje ant sienos nupieštos/priklijuotos/pagamintos/ar pan.? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 13:19)
Laba,

įmesiu ir aš savo svetainės nuotraukytes  blush2.gif  Dar šio to trūksta, šio to per daug, bet bendras vaizdas jau aiškus.

Man grazu pas jus 4u.gif Tik staliuka pirkciau medini, nes turejau stiklini, antro nebenoriu, tik valiau, valiau ir dar karta valiau doh.gif Ir dar nemegstu serveteliu tokiu kaip ant jusu valgomojo stalo. Pati megstu visokius niekucius doh.gif Tai man sekcijoj kaip ir tvarka. Tik kaktusiukus siulyciau istraukti is lentynos, jiems sviesos reikia, pati namuose visa palange pristaciau wub.gif
Ir paveikslas jusu fainas, nemaciau dar tokio niekur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 22:19)
Laba,

nerealios aguonos virtuvėj wub.gif
Atsakyti
Oi, merginos, kaip miela, kad Jums patinka blush2.gif 4u.gif
Kaktusai po TV laikinai doh.gif , visai kažkaip pamiršau juos fotografuodama biggrin.gif . Anksčiau stovėjo ant dailaus gėlių staliuko, bet po pertvarkos jam vietos nebeliko unsure.gif Dabar laukiu, kol MB prisiruoš ir įrengs virš radiatoriaus improvizuotą lentyną - plangę, nes langas iki žemės, palangės nėra..

Aguonėlės virtuvėje - lipdukai. Pirkau Senukuose, kainavo pakankamai brangiai, gal 40-50 Lt, tai MB mane durnele išvadino lotuliukas.gif . Na, bet ko dėl grožio nepadarysi biggrin.gif .

O paveikslas tai iš SBA. Turbūt greitai toks kas antruose namuose kabos doh.gif . Bet visvien mums tinka ir laaabai patinka wub.gif
Atsakyti