Undi, turiu klausimėlį - kur pirkot ir už kiek kabyklą? Ir mums tokia tiktų
QUOTE(Florra @ 2009 03 31, 13:16)
Undi, turiu klausimėlį - kur pirkot ir už kiek kabyklą? Ir mums tokia tiktų
he he nu senukai man atcada turetu moket uz reklama
http://www.senukai.l...e...arch&pgNr=1
prasau..cia rasit ir daugiau
QUOTE(undi @ 2009 03 31, 14:20)
he he nu senukai man atcada turetu moket uz reklama
maniskis jau issiutas i senius papirko, veza namo
kaina 59 lt
QUOTE(angi @ 2009 03 31, 13:32)
tai jau lauksim nuotraukyciu
QUOTE(undi @ 2009 03 31, 14:35)
nepasizadu, bet pasistengsiu
daug da visko namam reik, vien kabykla neisgelbes
Laba,
įmesiu ir aš savo svetainės nuotraukytes Dar šio to trūksta, šio to per daug, bet bendras vaizdas jau aiškus.
Valgomojo staliukas ir minkštas kampas:
Virš kampo matosi man nerealiai mielas paveikslas Paprastas, pigus, na bet man
Kampas kitu rakursu
Sekcija (žinau, kad per daug apkrauta visokiais niekniekiais ):
Sekcija +darbo kampelis taip gavosi ekspromtu. Dėl to, kad SBA sumaišė užsakymą ir atvežė 60 cm per ilgą sekcijos platformą (ilgoji dalis, kur stovi TV). Bet, kaip sakoma, nėra to blogo, kas neišeitų Sumąsčiau prilipdyti pusinį staliuką ir išsprendėm turtbūt opiausią problemą - kur dėti kompiuterį
Čia bendras vaizdzialis
Užuolaidas keisiu - šios keliaus į miegamąjį, kadangi nuo pat pradžių nepatiko naktinė užuolaidų dalis
Kitoj pusėj - virtuvė (kažkada jau rodžiau, bet dėl bendro vaizdo nepamaišys )
Kraštinės spintelės stiklas ne mėlynas - tiesiog MB įstatė kito atspalvio lemputę ir niekaip neužspaudžiu pakeisti
Laukiu Jūsų nuomonės, taip pat naudingų pasiūlymų ir patarimų. Kritikos nebijau, tad prašome nuomones reikšti drąsiai
įmesiu ir aš savo svetainės nuotraukytes Dar šio to trūksta, šio to per daug, bet bendras vaizdas jau aiškus.
Valgomojo staliukas ir minkštas kampas:
Virš kampo matosi man nerealiai mielas paveikslas Paprastas, pigus, na bet man
Kampas kitu rakursu
Sekcija (žinau, kad per daug apkrauta visokiais niekniekiais ):
Sekcija +darbo kampelis taip gavosi ekspromtu. Dėl to, kad SBA sumaišė užsakymą ir atvežė 60 cm per ilgą sekcijos platformą (ilgoji dalis, kur stovi TV). Bet, kaip sakoma, nėra to blogo, kas neišeitų Sumąsčiau prilipdyti pusinį staliuką ir išsprendėm turtbūt opiausią problemą - kur dėti kompiuterį
Čia bendras vaizdzialis
Užuolaidas keisiu - šios keliaus į miegamąjį, kadangi nuo pat pradžių nepatiko naktinė užuolaidų dalis
Kitoj pusėj - virtuvė (kažkada jau rodžiau, bet dėl bendro vaizdo nepamaišys )
Kraštinės spintelės stiklas ne mėlynas - tiesiog MB įstatė kito atspalvio lemputę ir niekaip neužspaudžiu pakeisti
Laukiu Jūsų nuomonės, taip pat naudingų pasiūlymų ir patarimų. Kritikos nebijau, tad prašome nuomones reikšti drąsiai
Labai jauki svetainė o paveikslas tikrai labai
Labai gražu, ypač virtuvė ir aguonėlės
Tas daržiukas po teliku idomiai žiūrisi, bet šiaip, kad apkrauta tai neatrodo man
O man kaip tik patiko užuolaidos Kažkaip jos pailgina kambarį, man pasirodė, kad pas jus lubos aukštos
Tas daržiukas po teliku idomiai žiūrisi, bet šiaip, kad apkrauta tai neatrodo man
O man kaip tik patiko užuolaidos Kažkaip jos pailgina kambarį, man pasirodė, kad pas jus lubos aukštos
pinga, man tai super idėja dėl kompo įtaisymo ir dar klausimėlis, kaip ten tos aguonos virtuvėje ant sienos nupieštos/priklijuotos/pagamintos/ar pan.?
QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 13:19)
Laba,
Man grazu pas jus Tik staliuka pirkciau medini, nes turejau stiklini, antro nebenoriu, tik valiau, valiau ir dar karta valiau Ir dar nemegstu serveteliu tokiu kaip ant jusu valgomojo stalo. Pati megstu visokius niekucius Tai man sekcijoj kaip ir tvarka. Tik kaktusiukus siulyciau istraukti is lentynos, jiems sviesos reikia, pati namuose visa palange pristaciau
Ir paveikslas jusu fainas, nemaciau dar tokio niekur
QUOTE(pinga @ 2009 04 01, 22:19)
Laba,
nerealios aguonos virtuvėj
Oi, merginos, kaip miela, kad Jums patinka
Kaktusai po TV laikinai , visai kažkaip pamiršau juos fotografuodama . Anksčiau stovėjo ant dailaus gėlių staliuko, bet po pertvarkos jam vietos nebeliko Dabar laukiu, kol MB prisiruoš ir įrengs virš radiatoriaus improvizuotą lentyną - plangę, nes langas iki žemės, palangės nėra..
Aguonėlės virtuvėje - lipdukai. Pirkau Senukuose, kainavo pakankamai brangiai, gal 40-50 Lt, tai MB mane durnele išvadino . Na, bet ko dėl grožio nepadarysi .
O paveikslas tai iš SBA. Turbūt greitai toks kas antruose namuose kabos . Bet visvien mums tinka ir laaabai patinka
Kaktusai po TV laikinai , visai kažkaip pamiršau juos fotografuodama . Anksčiau stovėjo ant dailaus gėlių staliuko, bet po pertvarkos jam vietos nebeliko Dabar laukiu, kol MB prisiruoš ir įrengs virš radiatoriaus improvizuotą lentyną - plangę, nes langas iki žemės, palangės nėra..
Aguonėlės virtuvėje - lipdukai. Pirkau Senukuose, kainavo pakankamai brangiai, gal 40-50 Lt, tai MB mane durnele išvadino . Na, bet ko dėl grožio nepadarysi .
O paveikslas tai iš SBA. Turbūt greitai toks kas antruose namuose kabos . Bet visvien mums tinka ir laaabai patinka