QUOTE(IngaKo @ 2008 10 17, 21:25)
Man tos virveles visai nesusipainiojo, nes vaziuojant masinoj, jau prie pat baro, as jas graziai issivyniojau ir graziai i krepsi suleidau, o virveliu galus palikau kybot is krepsio islindusias. Tik "jaunieji" baisiai bijojo traukt tas virveles
abi virveles dariau po 4 metrus.
Papildyta:
Ir dar del gulbiu ezero. Tikra iefektingai atrodantis dalykelis, bet reik ziuret, kad tokiu nenuoramu butu mazuma, kurie nesileis is saves tyciotis. Pas mus per vestuves is 4 pabroliu, tik vienas sutiko sokt, aisku, efekto tokio nebuvo, bet gana linksma. Kai pirslaivom pirma karta, pabroliu nebuvo, o antra karta pirsliautose vestuvese buvo 3 pabroliukai, bet as 2 is ju pazinojau ir tikrai zinojau, kad nepriversiu ju susokt.
Super mintis apie gulbiu ezera
Kad taip pries savaitele buciau apie tai perskaiciusi
Tikrai buciau panaudojusi, o ir pabroliai buvo labai saunus,gaila, kad po laiko...na, uztat jus butinai panaudokit, vaizdelis liuks, jau dabar isivaziduoju
Papildyta:
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 18, 00:07)
Man irgi gažu tas gulbių ežeras, bet labai bijau, kad nesutiks šokt vaikinukai, dar vienas bus užsienietis, o ir kitų nepažįstu.
Galima jį daryt, kai žinai, kas bus pabroliai, kokie jie žmonės. Sakiau nerizikuosiu, juk paskui, kur aš kišiu tuos sijonus? negi pati nešiosiu
Mano nuomone, nebijok, galu gale, jeigu nepavyks prikalbinti pabroliuku, gi bus tavo ar seimos nariu tortadieniai, panaudosi sijonus per tas sventes
Dabar sove i galva tokia mintis, gal ir man per savo vyro jubilieju prikalbinti jo draugus susokti?Liuks atrodytu, tik manau, reikia duot nemazai vyriskiams isgert