Įkraunama...
Įkraunama...

Auksas ar sidabras?

QUOTE(Legyviel @ 2010 03 08, 21:18)
man ir auksas ir sidabras patinka, bet daugiau visgi nesioju sidabra.

man irgi ir auksas ir sidabras,bet as daugiau auksa nesioju biggrin.gif
O dar graziau,kai auksas buna maisytas su sidabru,platina arba baltu metalu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina :): 08 kovo 2010 - 22:15
baltas auksas arba sidabras.
Atsakyti
Sidabro visai neturiu,visi papuosalai auksiniai,nors ir jais mazai kada puosiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
man labiausiai patinka maisytas baltas auksas su geltonu thumbup.gif
Atsakyti
daugiau sidabras. baltas auksas dar mirksiukas.gif
Atsakyti
Auksas,
Atsakyti
Sidabras... graziai blizga smile.gif o as sarka smile.gif ki ki ki geltono aukso nemegstu, negrazu man. Baltas auksas labai grazu, bet as pametu labai daznai auskarus ir ziedus, tai per brangus malonumas butu smile.gif
Atsakyti
Dievinu auksą user posted image
Atsakyti
Visą laiką buvo sidabras, auksas tik retkarčiais. Atsiradus sužadėtuvių ir vestuviniam žiedui ant rankų dominuoja dviejų spalvų auksas, o ausyse - vistiek sidabras. tongue.gif Bet greitu laiku manau ausyse taip pat atsiras pokyčių. Šiaip, megstu ir auksą ir sidabrą, sidabro papuošalų turiu daugiau.
Kitas klausimas - kokios spalvos auksas. Mėgstu dviejų spalvų aukso derinius papuošaluose, o jei jis vienspalvis tai baltą, raudoną (vadinamą rusišką), geltono to žalvarinio nemėgstu jis man pigiai kaip bižuterija atrodo schmoll.gif
O dar noriu paklausti ar esat matę gyvai rožinio aukso papuošalų? ax.gif Kiek žinau jis dabar pasaulyje labai atėjęs į madą, bet nesu nieko mačius iš jo gyvai. Anksčiau įsivaizdavau kad rožinis auksas tai yra tas pats taip vadinamas rusiškas auksas, bet pasirodo kad rusišką vadina raudonuoju. g.gif

Nu va čia tas "žalvarinis" geltonasis auksas
user posted image

user posted image

čias tas "rusiškas" raudonasis:
user posted image
čia irgi raudonasis auksas tik su sidabru
user posted image

o čia rožinis auksas
user posted image
rožinis auksas derinyje su baltuoju
user posted image

Mano akimis rožinis labai panašus į raudonąjį auksą, beveik nesiskiria g.gif o gal čia vienas ir tas pats auksas, tik juos skirtingai vadina? Ką manot? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 15 kovo 2011 - 15:50
Mano skrynelėj - 99% aukso bigsmile.gif ir tik 1% sidabro cool.gif
Atsakyti
Dauguma papuošalų sidabriniai, man jie mieli. Auksinis pas mane tik sužadėtuvių žiedelis ax.gif
Atsakyti
Turiu balto aukso žiedą, kurį gavau 18 gimtadienio proga. Tada seneliai norėjo dovanoti auksinį, tai iškėliau skandalą, kad tik balto aukso nešiosiu. Labai myliu jį, kasdien nešioju smile.gif Laikui bėgant ir skonis pasikeitė, dabar mielai nešiočiau ir geltoną (tą itališką) auksą, ir žinoma baltą, ir platiną... Tik tas raudonasis rusiškas auksas nepatinka. Bet kadangi turiu kol kas tik "biedną" gerbėją tenkinuosi sidabru lotuliukas.gif
Atsakyti