Na va kaip smagu. Laukiu daugiau grožybių.
QUOTE(*Miga* @ 2008 10 07, 09:02)
Kas liecia fotografe tai cia skaudi tema man Visu pirma ne ta buvo, kuria nusamdem kazkokia vepla atsiunte vietoj saves. Nu zodziu, nenoriu kalbeti nes susinervinsiu
Papildyta:
Taip is ten.... tik daugiau niekam neikada nerekomenduociau to salono...kazkoks kosmaras...pati savo suknele turejau lyginti, nes kai atidave jos tai atrode kaip is s... istraukta (atsiprasau bet kitaip negaliu )atseiti islyginta. Ir aplamai daug bedu mes su tuo salonu turejom, bet gal tau pasiseks
Papildyta:
Beje, as kalnieriuka irgi turejau buti pasikelus, bet deja, jis nepakilo
Papildyta:
Taip is ten.... tik daugiau niekam neikada nerekomenduociau to salono...kazkoks kosmaras...pati savo suknele turejau lyginti, nes kai atidave jos tai atrode kaip is s... istraukta (atsiprasau bet kitaip negaliu )atseiti islyginta. Ir aplamai daug bedu mes su tuo salonu turejom, bet gal tau pasiseks
Papildyta:
Beje, as kalnieriuka irgi turejau buti pasikelus, bet deja, jis nepakilo
Užklydau kažkaip pasižvalgyti į šią temą, ir negalėjau susilaikyti nepakomentavus, aš visiškai tau pritariu dėl MJ salono niekam nerekomenduočiau ir net patarčiau ten nesinuomoti, už tuos pačius pinigus galite rasti ir kitur ir gražią ir sutvarkys manau bent jau normaliai, su manim ir mano suknele taip irgi padarė, sakyčiau jie tyčiojasi iš klientų. Dar db kai prisimenu Nei sutvarkė, nei atlenkė , viskas iširo, o suknia buvo viena iš brangiausių, išvis apgaudinėja jie ten gražiai.
QUOTE(juraciukyta @ 2008 10 13, 14:58)
šiame formume suknelėm neprekiaujama. Vestuvines foto reikėtų rodyti
QUOTE(kvalaseviit @ 2008 10 13, 16:50)
šiame formume suknelėm neprekiaujama. Vestuvines foto reikėtų rodyti
Ko tu amžinai kabinėjiesi, jau ne vieną kartą matau kaip tu ale moralizuoji. Ji parodė suknelę, bet juk ten yra vestuvinės foto. Nebūtina pridėti 100 fotkių, kad susidarytum vaizdą. O koks skirtumas jei dar ir kaina suknelės matosi, svarbu foto yra.
na va ir mes jau vede tik as cia dar naujoke nemoku kaip nuotraukytes jums mergytes parodyti....
QUOTE(mycas @ 2008 10 13, 20:50)
na va ir mes jau vede tik as cia dar naujoke nemoku kaip nuotraukytes jums mergytes parodyti....
Labai norim pamatyti. Tu sukelk foto į fotki.com arba picasa.com(na kur tau labiau patinka) ir tada nukopijuok nuorodą
aciu Lars, bandau kelti i fotki, jei pavyks buvo super linksma musu svente
jeigu man pavyko, tai nuoroda cia http://public.fotki.com/ingatomas/
QUOTE(mycas @ 2008 10 13, 22:28)
Nuotraukos Cia kartais ne ant Priekules tilto?
QUOTE(mycas @ 2008 10 13, 21:28)
Sveikinimai !grazios fotkes ziuriu su oru pasiseke