Įkraunama...
Įkraunama...

Galgių Mamytės

Labutis biggrin.gif

Kazkaip visai netycia radau Galgiu mamyciu skyreli bigsmile.gif
Tai mes irgi is cia 4u.gif
Atsakyti
romeo, sveika.

Is kur tu tiksliau? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As ir netycia radau sia temele(ieskojau info apie darzelius).
Mes ir gyvename Kairenuose, Purienu gt., netoli Vilniaus pabaigos ribozenklio blush2.gif Butu labai smagu, jei priimtumet i savo buri ax.gif
Gyvename cia jau du metus, bet apart artimiausio kaimyno seimynos ir vyriausios dukros draugu nelabai ka cia ir bepazistu.
Daznai iseinu pasivaikscioti su maziuku ar dukrytemis, bet siaubingai bijau sunu...o paskutiniu metu ju pas mus padaugejo blink.gif Tad tenka mazaji migdyti terasoje.

Papildyta:
QUOTE(Muse @ 2008 11 19, 11:20)
Sveika biggrin.gif

Tylus tas musu skyrelis.

Niekis, pakelsim mirksiukas.gif As sedziu namuose blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakare,
Mes jauciu netoli gyvenam kitoje kelio pusej t.y. Pieniu gatvej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voooveriukas @ 2008 11 26, 21:12)
Vakare,
Mes jauciu netoli gyvenam kitoje kelio pusej t.y. Pieniu gatvej mirksiukas.gif

Taip thumbup.gif As dazniausiai ir vaikstau pieniu g, nes man ji labiausiai patinka. Tai kaimynes mirksiukas.gif Reiktu kada ir susibegti su vezimeliais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2008 11 26, 21:33)
Taip thumbup.gif  As dazniausiai ir vaikstau pieniu g, nes man ji labiausiai patinka. Tai kaimynes mirksiukas.gif  Reiktu kada ir susibegti su vezimeliais ax.gif

thumbup.gif Nu fainai, as tai nors ir siandien, bet oras labai jau vejuotas blush2.gif reiktu kada pirmoj dienos pusej susibegt, nes po pietu labai jau greit temsta
Atsakyti
QUOTE(voooveriukas @ 2008 11 29, 12:29)
thumbup.gif Nu fainai, as tai nors ir siandien, bet oras labai jau vejuotas  blush2.gif  reiktu kada pirmoj dienos pusej susibegt, nes po pietu labai jau greit temsta

Mes buvom isvaziave iki parduotuves, feee koks bjaurus oras schmoll.gif

As ir manau, kad geriau pirmoje puseje dienos, nes po to grizta mano seimyna, prasideda pamoku ruosimai, vakarienes gaminimas ir .t.t doh.gif lotuliukas.gif
Jei pamatysi vazinejant mamule su sviesiu, kreminiu vezimeliu-tai as mirksiukas.gif dar galim ir SM az arba sms surisaryti 4u.gif
Atsakyti
Neleiskim temai numirti!

Sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2008 12 02, 11:45)
Neleiskim temai numirti!

Sveikos smile.gif

Sveikutes 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2008 12 02, 11:45)
Neleiskim temai numirti!

Sveikos smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ku-ku

As namie viena su vaikais nuobodziauju, gal kas norit i svecius?? bet kol kas perskaitys turbut ir kitas savaitgalis ateis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2008 12 06, 20:33)
Ku-ku

As namie viena su vaikais nuobodziauju, gal kas norit i svecius?? bet kol kas perskaitys turbut ir kitas savaitgalis ateis smile.gif

Labas rytas biggrin.gif

Muse, norim blush2.gif ale, savatgaliai pas mane uzimti. Vakar sveciu turejau, reikia namus issikuopt ir suruosti pirmoke i mokykla. Nebent pirmadieni ax.gif
Beje, o tu Galgiuose gyveni ?O gal pavyks susiburti ir pasivaikscioti, jei orai leis? A, kaip manote...
Atsakyti