Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

Tesiam? ax.gif biggrin.gif

Senoji tema cia

Atsakyti
JVana, labai idomu skaityti tavo kvepalu aprasymus, esu suzaveta kaip moki apibudinti tai, ka uzuodi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 07, 09:37)
JVana, labai idomu skaityti tavo kvepalu aprasymus, esu suzaveta kaip moki apibudinti tai, ka uzuodi  wub.gif

Dekui smile.gif
Atsakyti
O merginos, kaip ta istorija su F.Malle Epices Noir. Gal jau pasiekė savininkes?
Ech, tikrai sunkiai piniginė perneša visokius didelius noooriu. doh.gif
Atsakyti
user posted image

Grizau is miesto patenkinta ir isitikinus, kad ju man nereikia. Laukiau kvepalu apie intensyvia ambra ir ylang-ylang geles, o kvepalai isvien ant mano odos apie saldzia vanile be ambros zenklo.. ax.gif Manau, kad net nebebandysiu ju daugiau ant riesu, nes tiesiog "neuzkabino" nei ant lapelio supurksti, nei ant odos. Ramu.

user posted image

Tomd Ford White Patchouli pavadinciau "masterpiece" smile.gif Labai grazus ir idomus kvepalai. Galima noreti ir net laaabai tongue.gif

Chanel Beige
bus tik i metu pabaiga.. ax.gif

user posted image

Suzinojau, kad Estee Lauder Youth Dew Amber Nude gamyba nutraukta.. Asistente sake del to, kad Tom Ford nebedirba Estee Lauder, tai ir gaminimu nera kam uzsiimti.. Lousy paaiskinimas tokiems geriems kvepalams. Juos radau puse kainos jau praeita savaite outlet'o parduotuveje.

Atsakyti
Liudnos zinios tos, kad siandien parduotuveje radau pakuojama L'Artisan Parfumeur asortimenta verysad.gif Pasirodo vadovybe nusprende jais daugiau nebeprekiauti, nes jiems tiesiog menka apyvarta nuo ju.. verysad.gif Tikrai nuosirdziai gaila, bet taip pat turiu pasidziaugti, kad su tuo asortimentu jau susipazinau ir tai jau yra labai gerai..

Taigis. Paskutine akimirka isigyjau tris L'Artisan parfumuotus vandenelius, nes tokia proga jau pasitaikys TIK uzsienyje.

O dabar aprasau dar neuostytus kvepalus, kuriuos supurskiau ant lapeliu.

user posted image

Jaaazminai ir vel smile.gif Nesiskundziu, nes man jie patinka, o ju variacijos dar labiau. Turbut busiu nusvilpta, bet SL Datura Noir jazminas man grazesnis, intensyvesnis, bet daugiau sintetinis.. Prisodrintas ir koncentruotas.

Sitie daugiau naturalus jazminu ziedai. Ne toks intensyvus, bet naturalumu kvepuojantis ant odos.

user posted image

Natos: pepper, star anise, licorice, sandalwood, honey, hazelnut, myrrh, tonka bean and cedar.

Tirstu dumu (gal cigareciu?) pripustas kambarys, gerokai paduminti pipiriukai ir pertepti medaus tirstumu, bet ne saldumu (!). Kedras duoda to medinio rugstumo ir pats derinys neiprastas, bet labai net priimtinas. O jei trumpai nupiesti tai, ka man sie kvepalai sukelia, tai butu vaizdas is mociutes palepes, tamsios ir voratinkliais aplipusios, kur kabo sukabinti isrukyti kumpiai, kur medis, pipirai, druska ir dumas susipyna i viena, seile varvinanti, gardesi smile.gif Drisciau sakyti, kad sie daugiau vyriski, bet isties drasiai galiu sakyti, kad charakteringai moteriai, kuri siuos kvepalus pamegtu, jie galetu tapti "signature" kvepalais. Jie KITOKIE. Ne laso geliu, bet pilna tirsto dumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 07 spalio 2008 - 19:23
FRAPIN
user posted image

Natos: exotic woods, spice, raisin, vine flowers, pepper, candied orange, nut, hazelnut, prune, cocoa, coffee, leather, woods, white honey, vanilla

1270 kvepalai buvo ikvepti konjako kvapo ir pavadinti pagal Frapin'u seima, kuri isikure ir gyveno Cognac regione, Prancuzijoje. Seima kure kvepalus ir kartu uzsieme konjako gaminimu.

Pirmosios natos itin tirstos medumi, razina ir apelsinais? Vidurinese natose tirstumas vesta ir laukan islenda medzio ir kavos slakelis.. Man isties primine gera desertini vyna is Prancuzijos. Veliau prancuziska deserta su kavos puodeliu. O veliau tas saldus tirstumas lieka visiskai neikyrus, nes isties sudaro ispudi, kad kvepalai permaisyti su geru konjako slakeliu smile.gif Kaip desertas su alkoholiu smile.gif

Tirstoki, saldoki, bet idomus.
Atsakyti
Gal uzjuriuose esancios mamytes galetu ka papasakot apie šituos kurinius - By Kilian. Graziai atrodo, ne? ir net bačkutem parsidavineja po 1 litra... uz atitinkama kaina, aišku.

http://www.bykilian....les_fragrances/
Atsakyti
Jurkinai, cia gali rasti bent po kelis pasisakymus apie kiekviena. Aisku jei dar neziurejai cia smile.gif
Atsakyti
Kad lygtai nuosekliai seku visas temas, bet By Kilian neuzkliuvo. Gal praziospsojau, buciau dekinga, jei kas nuoroda imestu, kur buvo apie tai diskutuota.
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2008 10 08, 11:54)
Kad lygtai nuosekliai seku visas temas, bet By Kilian neuzkliuvo. Gal  praziospsojau, buciau dekinga, jei kas nuoroda imestu, kur buvo apie tai diskutuota.

Taigi as ziopla, parasiau, o nuorodos neimeciau. sorry
http://www.basenotes.../company/103066
Atsakyti
Beskaitinedama dar truputi radau apie By Kilian
http://wouldsmellass.../by_killian.htm
Atsakyti