Praėjo vasara, pilna gėlių ir saulės,
Galbūt užmiršome pravert namų duris,
Ir vėl ruduo, ir vėl padangės rūsčios,
Ir vėl prie tako spingsi žiburys...
Nauji jums namučiai: isitaisykit patogiai ir megzkit, nerkit, dalinkitės suknelėm, suknelėm suknelėm.
Tikiuosi neuzpyksit, kad as atidariau tema galerija gal kuri ides...
Oi kaip faina, yra kur prisiglausti
Tai aš vėl apie tą patį- bandysiu narpliot šitą grožį http://club.osinka.ru/topic-39102 , tik vašeliu. Gal kas dar pas mus su Peperoni į kompaniją?
Tai aš vėl apie tą patį- bandysiu narpliot šitą grožį http://club.osinka.ru/topic-39102 , tik vašeliu. Gal kas dar pas mus su Peperoni į kompaniją?
klausimas, kurios mezgat dryziukes: siulus vienodos firmos, sudeties imat? ar galima tarkim maisyt?
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 10 02, 17:03)
klausimas, kurios mezgat dryziukes: siulus vienodos firmos, sudeties imat? ar galima tarkim maisyt?
Man rodos, svarbiausia, kad storis vienodas butu. Sudetis gal irgi geriau panasi, o tai jei vieni linke tisti, kiti trauktis, tai gausis modernus menas
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 10 02, 17:03)
Iš tikrųjų, svarbiausia kad storis sutaptų. Na, pageidautina ir pukuotumas, ir kitos savybės. Nors mano mochera buvo skirtingų rūšių (vieno storio). Jau išskalbiau, jokių nemalonių staigmenų nesulaukiau.
oj net suziuret nespejau ir jau sena temele pribaigta nauja pradeta
tuoj jauciu mums plepuciu temele atidarys
o as parlekiau namo kaip akis isdegus ir jau kabliuoju kabliuoju
tuoj jauciu mums plepuciu temele atidarys
o as parlekiau namo kaip akis isdegus ir jau kabliuoju kabliuoju
mergaites, noriu paklausti, gal kuri esate bandziusi nusimegzti suknele ? bet aisku, turbut jau jos po nestumo nesioti nebeiseitu... gal kas galite pasidalinti mintimis, idejomis ir patarimais. aciu.
Na ir tempai Jau nauja tema Kada spejat megzt?
As dabar narplioju pagaliau....sau...bet ne sunknele dar. Gal po to kaip nors bandysiu jau ir suknele, mintyse eileje stovi dryziuke
As dabar narplioju pagaliau....sau...bet ne sunknele dar. Gal po to kaip nors bandysiu jau ir suknele, mintyse eileje stovi dryziuke
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 10 02, 20:15)
man sita kazkur toooli eilej gal kitai vasarai jei noras nepraeis