Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios

Pesimistas tai optimistas su gyvenimiška patirtimi.
Atsakyti
Laimė ateina pas žmogų akimirksniu, kaip meteoro šviesa. Ji spindi gražiom spalvom, nutvieskia žemę ir padangę, o pakui virsta paprastu akmenėliu...
M. Jokajus

Atsakyti
Niekada nepalik tų, kurie dėl tavęs kovojo, tų kurie dėl tavęs verkė, tų kurie tiesiog visada apie tave galvojo..
Nepaleisk žmogaus, kuris dar gali būti tavo, kuris tikrai nori būti tavo, kuriam tu esi daugiau nei saulės šviesa..
Tu ja laikyk ir saugok tvirtai, bet tik taip tvirtai, kad bet kada panorėjęs jis galėtų pabėgti..
Tik tada sužinosi ar tiktai ji kovojo dėl tavęs iš tyros meilės, ar tikrai ji verkė iš visos širdies, ir ar tikrai galvojo apie tave meilės pilna širdimi.. 4u.gif
Atsakyti
Mane sutikti yra Likimas... Mane mylėti yra Rizika... Mane gauti yra Kantrybė... Mane turėti yra Svajone.. O kad aš mylėčiau yra Stebuklas
Atsakyti
Pirmas sniegas virsta vandeniu, pirmoji meilė-ašaromis. rolleyes.gif

Meilė tai, kai šaltos rankos šildo, kai norisi dar nors 5 minutes pabūti drauge, kai verki tiesiog todėl, kad isivaizdavai jog jo nėra, kai eini ir galvoji ką jis dabar masto, kai bučiuoji ir atsimerki pažiūreti ar užsimerkęs jis. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Nici @ 2009 01 23, 12:25)
Mane sutikti yra Likimas... Mane mylėti yra Rizika... Mane gauti yra Kantrybė... Mane turėti yra Svajone.. O kad aš mylėčiau yra Stebuklas

pasiskolinsiu į parašiuką,oki?

QUOTE(Marsella @ 2009 01 23, 14:47)
Meilė tai, kai šaltos rankos šildo, kai norisi dar nors 5 minutes pabūti drauge, kai verki tiesiog todėl, kad isivaizdavai jog jo nėra, kai eini ir galvoji ką jis dabar masto, kai bučiuoji ir atsimerki pažiūreti ar užsimerkęs jis. wub.gif

wub.gif cray.gif labai gražūs žodžiai
Atsakyti
Atrodo, kad pasaulis mus riboja, tačiau iš tikrųjų mes patys susikuriam tas ribas... smile.gif
Atsakyti
Negalima sutrumpinti kelio ten, kur išties verta eiti.
Atsakyti
Viena akimirka tu neturi nieko, kitą turi daugiau, nei gali susidoroti.

Myliu Tave labiau nei vakar, bet mažiau negu rytoj.

Visiškai nesvarbu, ką galvoja kiti - kadangi jie galvos apie tai bet kokiu atveju.

Mes visi girdėjome sakant: “Mes neturime kalbėti apie gerus dalykus, kurie mums atsitiko, nes kitų pavydas sugriaus mūsų laimę”. “Nieko panašaus. Tie, kurie yra laimėtojai, išdidžiai kalba apie stebuklus savo gyvenime.

Jei Dievas yra, nors tuo aš tikrai netikiu, Jis supranta, kad žmonių suvokimas ribotas. Tai Jis sukūrė tą maišatį, kur viešpatauja skurdas, neteisybė, godumas, vienatvė. Jo ketinimai, be abejo, buvo geriausi, bet rezultatai niekiniai: jei Dievas yra, Jis turi būti gailestingas kūriniams, panorusiems išeiti anksčiau iš šios žemės, ir net gali mūsų atsiprašyti užtai, kad buvome čia atsiųsti.

Paulo Coelho
Atsakyti
Patirtis ateina su metais, tik kartais metai ateina vieni...
Atsakyti
Tai, kad aš tavęs nesuprantu, dar nereiškia, kad tu menininkas. biggrin.gif

Gyvenkime taip,kad nebūtume kamuoliu paspirti gimimo akimirką ir visą likusį gyvenimą riedantys į mirties vartus”

Jurga Ivanauskaitė

Tam, kad skristum tau nereik sparnų, užtenka dangaus..

A.Mamontovas

Pasaulyje, kur gyvybė jungiasi su kita gyvybe, kur to paties vėjo glostoma gėlė tuokiasi su kita gėle, kur gulbė pažįsta visas kitas gulbes,- vien tik žmonės statosi vienatvės rūmus.

Antuan de Sent – Egziuperi

Laimė panaši į vaivorykštę: vien saulės neužtenka jos spalvoms pamatyti, reikia ir lietaus…

žmonėms sunkiau ne išvykti,o sugrįžti atgal.

Atsakyti
QUOTE(Kukūška @ 2009 01 22, 06:22)
"Atleidimas yra aromatas, kurį žibuoklė skleidžia ją sutraiškiusiai pėdai".

nuostabi citata wub.gif norėjau pasiteirauti gal ji iš kokios knygos?labai norėčiau perskaityt wub.gif
Atsakyti