Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

QUOTE(Seila @ 2009 03 24, 20:13)
Nelabai matosi tas uzrasas gal ant apacios, nes euphorios tai isvis vos pati iziuriu... g.gif
user posted image
user posted image

Cia mano D&G (originalas)
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Del dolce gabanos tai irgi norejau rasyti, kad itariu, jog neoriginalas, nes etikete kreivai uzklijuota, raides per storos pacio uzraso g.gif
Atsakyti
Tu light blue' kvepaliuku dar pati dezute turi but tokia svelni, 'aksomine' - tikrai esu macius padielkiu, kur dezute paprasto kartono.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 25 kovo 2009 - 14:01
QUOTE(shopingas @ 2009 03 25, 13:58)
Tu light blue' kvepaliuku dar pati dezute turi but tokia svelni, 'aksomine' - tikrai esu macius padielkiu, kur dezute paprasto kartono.

Taip taip, kaip ir raudonos dolce gabanos, svelnus aksomas, tik raudonas, o cia zydras aksomas.
Seila, kaip pas tave dezute? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 25 kovo 2009 - 14:36
Na dezute tokia lyg aksomine...Bet vistiek visi pozymiai padielkas rodo verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 03 25, 17:13)
Na dezute tokia lyg aksomine...Bet vistiek visi pozymiai padielkas rodo verysad.gif  doh.gif

Na jei dolce gabana pirkta ten pat kur ir euphoria, tai duodu 95procentus, kad fuflo cool.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 25 kovo 2009 - 17:16
QUOTE(Roxetė @ 2009 03 25, 19:16)
Na jei dolce gabana pirkta ten pat kur ir euphoria, tai duodu 95procentus, kad fuflo  cool.gif  verysad.gif

Ta pati norejau sakyti tik apie Euphorija. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2009 03 25, 17:37)
Ta pati norejau sakyti tik apie Euphorija.  biggrin.gif

O dolce gabana tau originali atrodo?
Atsakyti
biggrin.gif
Sorry man truputi pasiveideno. ax.gif Buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 25 kovo 2009 - 17:49
Man atrodo jau pati abejone del originalumo yra pakankamai svarus kriterijus originalumo patvirtinimui arba paneigimui. g.gif
Jei kvepalai tikrai originalus tai paprastai nera pagrindo net galvoti kitaip.
Nezinau ar cia taip nuskambejo kaip norejau parasyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2009 03 25, 18:38)
Man atrodo jau pati abejone del originalumo yra pakankamai svarus kriterijus originalumo patvirtinimui arba paneigimui. g.gif
Jei kvepalai tikrai originalus tai paprastai nera pagrindo net galvoti kitaip.
Nezinau ar cia taip nuskambejo kaip norejau parasyti blush2.gif

Kitiems ir naudojant fufliaka nekyla abejoniu, kad jis fufliakas lotuliukas.gif
Tad perkant ne parduotuvej, o kazkur per pazistamus ir pan., gali kilti abejone del originalumo. Gerai, kad zmones domisi, klausia, aiskinasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 25 kovo 2009 - 18:44
Zinoma gerai,kad yra noras kvepeti tikrais kvepalais. As turejau omeny, jog jei kilo abejoniu del neoriginalumo tai greiciausiai taip ir yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmen: 25 kovo 2009 - 18:51