Sveikos, merginos,
Ar bandėte kuri šias naujas tabletes? Jų sudėtis tokia pati, kaip Yasminelle, tik jos geriamos 24 dienas (veiksmingos tabletes) ir 4 dienas papildomai (neveiksmingos tabletės). Šiuo metu geriu Yasmin, bet del pašalinio poveikio ieškau ko nors tinkamesnio. Gyvenu ne Lietuvoje, ir dėl kažkokių stebuklingų priežasčių čia Yasminelle neparduodamos
kiek zinau lietuvoje jos neparduodammos. bet jos naujesnes nei yasminelle tai turbut gal ir gerenes:> nors kiekvienam savo
YAZ jau galite rasti vaistinese (visose Eurovaistinese) ir greit bus kitose.
YAZ® del naujojo rezimo 24/4 yra labai patikimos geriamosios kontraceptines piliules, kurios gerai reguliuoja menstruaciju cikla, yra puikiai toleruojamos ir suteikia moterims del trumpesnes pertraukos ir mazesniu hormonu svyravimu galimybe jaustis gerai.
YAZ® del naujojo rezimo 24/4 yra labai patikimos geriamosios kontraceptines piliules, kurios gerai reguliuoja menstruaciju cikla, yra puikiai toleruojamos ir suteikia moterims del trumpesnes pertraukos ir mazesniu hormonu svyravimu galimybe jaustis gerai.
Man ir jas israse del endometriozes, bet sake, kad sunku ju gaut pirkt
nzn ar sunku, pirmoj vaistinej pasitaikiusioj pirkom, gal pataikem gerai
pradejau gerti jau, nu ir nzn, keistos mmm pasidare, tik patepliojo pora dienu ir toliau teplioja - bet kogero nuo ju cia viskas ir yra...
kolkas nieko ispudingo, juk tik trecia dienele snd
pradejau gerti jau, nu ir nzn, keistos mmm pasidare, tik patepliojo pora dienu ir toliau teplioja - bet kogero nuo ju cia viskas ir yra...
kolkas nieko ispudingo, juk tik trecia dienele snd
QUOTE(vivaflame @ 2008 12 15, 08:03)
del ko apsisprendei pereit prie Yaz???
Prieš tai gėriau microgynon, bet kankino besikaupiantys skysčiai, viduriai, nuotaikų kaitos ir libido visiškas nulis. Perėjus prie Yasmin, skysčiai dingo, krūtinė padidėjo, viduriai susitvarkė, bet nuotaikų kaitos vis dar varginančios, nors jaučiu pagerėjimą. Libido kaip nulis taip nulis, bet galvoju, kad jeigu mažiau hormonų, gal ir šalutinių poveikių bus mažiau, nes iš esmės man ši KT linija (su drospirenonu) tinka.
Man irgi išrašė cistos gydymui šitas kontraceptines. Vaistinėj sakė, kad apie 50 Lt kainuoja mėnesiui.Daugoka jei pastoviai apsaugai o ne gydymui.
QUOTE(Glamour @ 2009 01 18, 20:31)
Man irgi išrašė cistos gydymui šitas kontraceptines. Vaistinėj sakė, kad apie 50 Lt kainuoja mėnesiui.Daugoka jei pastoviai apsaugai o ne gydymui.
Yasminelle 45 lt ner labai didelis skirtumas.
QUOTE(Glamour @ 2009 01 18, 21:31)
Man taip pat israse, bet gydimui, sake reiks pagerti 2-3men. Idomu ar nepriaugsiu svorio
QUOTE(vivaflame @ 2008 11 17, 12:20)
man gydytoja parase jas, ziuresim kaip seksis, pradesiu dar tik gerti, tai butinai duosiu jums zinoti kaip sekas
man gydytoja israse Yaz kontraceptines 2008 gruodzio viduryje del 3 cm cistos. pacios kontraceptines mano organizmui laabai nepatiko... visokie salutiniai veiksniai, nors pries tai kelis metus vartojau kitokias, ir nebuvo problemu...
Bet laimei po menesio su puse cista isnyko...
Ir galesiu jas nutraukti