Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(3 tema)

QUOTE(kemppinele @ 2009 01 12, 09:24)
temele apmiro po svenciu doh.gif
cia puokste is saknies wub.gif  labai buvo smagu ja daryt biggrin.gif

wow 4u.gif
Atsakyti
Kempinele,labai grazus tavo darbeliai bigsmile.gif wub.gif wub.gif

O as,tai noriu kazka ant sienos pasidaryti pakabinamo,bet minciu nulis doh.gif gal turit kokiu ideju bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu Paul@ blush2.gif
na as labai megstu remuose daryti visokias dekoracijas...
ant sienos ir manes laukia darbelis,pati suku galva doh.gif ,net nebezinau:D
gal,kad remas stiklintas butu is abieju pusiu,ir tenai smeliuka,na dar kokiu grazumu pridelioti ...,nors nedulkeja tada hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kemppinele: 12 sausio 2009 - 23:32
Padiskutuokim ir panagrinėkim tokią problemą, su kuria buvau pati asmeniškai susidūrusi...Kai dirbau gėlių salone fotografuodavau savo padarytas puokštes, po kurio laiko savininkė man tai uždraudė daryti motyvuodama tuo, jog jos sąskaita darausi "karjerą"... Iš vienos pusės ją suprantu iš kitos nelabai, nes ko vertos gėlės, jei jų idomiai nesukomponuoji...Galiu pasakyti, kad motyvacija darbui po to labai labai sumažėjo...Jei žmonėms nereikalingas tavo kūrybiškumas, orginalios idėjos - tuomet gal reikia sugalvoti kokias keturias ar penkias standartines puokštes ir jas visą laiką gaminti, konvejeriu...Manau, kad jei atlieki kažką individualaus tai jau tavo kūrybinis darbas ir ko gero turiu teisę jį įamžinti ir pasidėti į savo darbų archyvą? Kaip manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 13 sausio 2009 - 20:02
QUOTE(Jurgita Decor @ 2009 01 13, 19:58)
Padiskutuokim ir panagrinėkim tokią problemą, su kuria buvau pati asmeniškai susidūrusi...Kai dirbau gėlių salone fotografuodavau savo padarytas puokštes, po kurio laiko savininkė man tai uždraudė daryti motyvuodama tuo, jog jos sąskaita darausi "karjerą"... Iš vienos pusės ją suprantu iš kitos nelabai, nes ko vertos gėlės, jei jų idomiai nesukomponuoji...Galiu pasakyti, kad motyvacija darbui po to labai labai sumažėjo...Jei žmonėms nereikalingas tavo kūrybiškumas, orginalios idėjos - tuomet gal reikia sugalvoti kokias keturias ar penkias standartines puokštes ir jas visą laiką gaminti, konvejeriu...Manau, kad jei atlieki kažką individualaus tai jau tavo kūrybinis darbas ir ko gero turiu teisę jį įamžinti ir pasidėti į savo darbų archyvą? Kaip manote?

visiškai sutinku su tavo pozicija, Jurgita. Jei ji pvz duotų pavyzdį ir lieptų pagal šabloną daryti, ir tu nufotkintum padarius, tai sakyčiau, kad fotkini jos idėją, o dabar, kai kiekvienas drabas individualus, turi pilną teisę įamžinti savo idėjas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atvirai pasakius buvo labai pikta. Ji man sakydavo, kaip atrodys, jei fotografijas publikuosi savo puslapyje ir tos pačios bus mūsų...? Tokiu atveju, tikrai būčiau neleidusi dėti savo darbų, juk aš juos dariau...na ir kas, kad gėlės jų...gal būčiau netgi pasakiusi, kodėl mano idėjos turėtų priklausyti jums? Juolabiau, kad mano alga buvo tik 800 Lt. Bet ji to puslapio taip ir nepasidarė ir iš viso uždarė saloną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 13 sausio 2009 - 20:22
QUOTE(Jurgita Decor @ 2009 01 13, 20:21)
Atvirai pasakius buvo labai pikta. Ji man sakydavo, kaip atrodys, jei fotografijas publikuosi savo puslapyje ir tos pačios bus mūsų...? Tokiu atveju, tikrai būčiau neleidusi dėti savo darbų, juk aš juos dariau...na ir kas, kad gėlės jų...gal būčiau netgi pasakiusi, kodėl mano idėjos turėtų priklausyti jums? Juolabiau, kad mano alga buvo tik 800 Lt. Bet ji to puslapio taip ir nepasidarė ir iš viso uždarė saloną.

tiesiog motera nežinojo, kas yra marketingas schmoll.gif
Atsakyti
Bjauru. Bet, kaip ir esame kalbėję, toje, atrodo tokioje gražioje srityje, yra daug purvo, pavydo. Aš taip pat manau, kad didžiausia vertybė - idėja. Daug problemų su savininkėmis. Juk pelnas už tavąsias idėjas jai atitekdavo.
Atsakyti
Skintomis gėlėmis dekoruoti tortai - kartais tai būna ne tik konditerių rūpestis, bet ir floristų...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2009 01 13, 21:40)
Bjauru. Bet, kaip ir esame kalbėję, toje, atrodo tokioje gražioje srityje, yra daug purvo, pavydo. Aš taip pat manau, kad didžiausia vertybė - idėja. Daug problemų su savininkėmis. Juk pelnas už tavąsias idėjas jai atitekdavo.

Taip ir man bjauru. Bet kiek esu šioje srityje dirbusi - taip yra, visi pikti, pavydūs...
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2009 01 13, 21:58)
susidūrusi...Kai dirbau gėlių salone fotografuodavau savo padarytas puokštes, po kurio laiko savininkė man tai uždraudė daryti motyvuodama tuo, jog jos sąskaita darausi "karjerą"...

na tavo seiminke tikrai neteisi,apsurdas kazkos blink.gif koks jai skirtumas,juk visa gyvenima pas ja vistiek nedirbsi ,kaip supratau ir nebedirbi.Cia as izvelgiu tik labai labai pavydu zmogu,labai schmoll.gif
gerai,kad man nieks neudraude paveiksluoti savo menus su gelem,dabar namie kruvos nuotrauku biggrin.gif ir jei eiciau darbintis i geliu salona jas visas pasiimciau cool.gif
Atsakyti
Manau, kad ji to ir bijojo, kad pas ją ilgai nedirbsiu, gal ir pavydėjo...kas dabar žino...ji bijojo, kad nuviliosiu klientus, kad dirbsiu po darbo...pas save namie...Bet man net minčių tokių nekilo - tiesiog darbas parduotuvėje buvo viena, o ką aš veikiu po darbo buvo kita. Manau, bet kuriuo atveju, kai tu išeini, su tavimi išeina ir dalis klientų, juk kiekvienas žmogus dirba skirtingai...bent aš taip manau.
Atsakyti
Butelių dekoras, pavyzdžiai iš interneto...Mokomės ir semiamės naujų idėjų...Gal bus matytų pavyzdžių, gal rasit naujų...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image