Atsiprašau pavadinau temą didelėmis raidėmis dabar pataisiau.
laba, as pirma karta prisijungiau prie super mamu, si tema man yra labai aktuali, nes pati ja sergu 5 metus, tikiuosi priimsite mane i si buri ir pasidalinsite patarimais ir patirtimi.
QUOTE(eglema @ 2008 09 17, 11:44)
Ačiū už naują temelę
O gal mokat kaip įkelti senos temos nuorodą, kad jei ką, nereiktų ieškot po visur
Džiaugiames gyvenimu toliau
Grįžau iš Turkijos, tai ir pasimaudžiau ir pasideginau, kol kas viskas gerai
Ten iš viso jokių minčių apie ligą nekilo
Papildyta:
QUOTE(saaulute @ 2008 09 17, 11:49)
laba, as pirma karta prisijungiau prie super mamu, si tema man yra labai aktuali, nes pati ja sergu 5 metus, tikiuosi priimsite mane i si buri ir pasidalinsite patarimais ir patirtimi.
Sveika
džiugu, kad prisijungei, bet kartu ir gaila, kad dar viena serganti...
QUOTE(Insomnia @ 2008 09 17, 12:42)
Pailsejau
tik biški viskas ne pagal planą išėjo turėjom važiuot visi keturi, bet mažasis prieš dieną susirgo. nebėjo nei bilietų sukeisti, nei parduoti Tai krikštatėviai mažojo pasiėmė atostogas, jiems pailkom ir išskridom (skaudama širdimi ) tryse. tai pailsėjau nerealiai vaiko pasiilgau nerealiai
namų ruoša vėl tapo miela, o vaiko kaprizai tik juokas
dabar adaptuojuos fiziškai (jau nugarą jaučiu, kaulus, raumenis, žodžiu vėl jaučiu, kad turiu savo kūną ).
QUOTE(eglema @ 2008 09 21, 21:55)
Labai "dega" kojos raumuo ar jums taip buvo ar būna? Ir gal žinot ar metilpredmizolonas ar predmizolonas paūmėjus išsėtinei ar būna tabletėmis ?
Man taip buna, bet nieko nedarau. kartas nuo karto pageriu magni papildomai, ginkmedi. taip gal buvo menesi, bet praejo. i gydytojus net nesikreipiau .
P.S.dabar sedziu visa isberta, ir nesuprantu kas yra, nei niezti nei ka, vakar ir temperatura 38 buvo... kazi ar gali buti alergija kokia o pas gydytojus eiti nenoriu
QUOTE(citrute @ 2008 09 22, 08:48)
P.S.dabar sedziu visa isberta, ir nesuprantu kas yra, nei niezti nei ka, vakar ir temperatura 38 buvo... kazi ar gali buti alergija kokia o pas gydytojus eiti nenoriu
O tu vėjaraupiais persirgus?
Atvežė man penktadienį krikštadukrą. Irgi sakė, kad alergija. Bet man tai į vėjaraupius panašu (nors niekada nemačius ). O nei aš, nei vaikas jokiom vaikiškom ligom nesirgę
QUOTE(citrute @ 2008 09 22, 09:48)
Man taip buna, bet nieko nedarau. kartas nuo karto pageriu magni papildomai, ginkmedi. taip gal buvo menesi, bet praejo. i gydytojus net nesikreipiau .
Gali būti vėjaraupiai, jei maža nesirgot, bet mūsų metuose būna rečiau.Gal koks maistas, gal vanduo pamastykit, ką naujo darėt ar valgėt ko anksčiau nedarėt, jei t-ra nekris ar bėrimas nedings teks kreiptis į daktarus.
Pries metus abu vaikai nerealiai sirgo vejaraupiais, tai zinau kas tai yra, plius ir MB nuo ju pasigaves buvo . o as vaikysteje sirgau. Skambinaus gydytojai, sake atvaziuot, bet kartu pamaste, kad greiciausiai bus alergija nuo saules tai ryt, jei spesiu, reiks nulekti, nes siandien dukrytes jubiliejus ir jau nebeiseina