Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūrininkės kursai

sveikos,
siandien visa diena narsiau po interneta, ieskodama nors kokiu grozio proceduru kursu, ir nieko neradau unsure.gif Tai yra manikiuristes, visazistes, ir dar kokios nors.Susinervinau, gal jus galit ka pasiulyti Kaune. Tik nesiulykit FeminaBonos kursu.
Atsakyti
Atėjo vasara ir noriu kuonors užsiimti.Mąstau apie kosmetologės kursus,tik nežinau ar tokie yra Šiauliuose ir kur geriau lankyti,kiek kainuoja,kiek laiko trunka?Gal atsiras žmonių,kas jau lanko ar lankė šiuos kursus,ar gal girdėjo apie juos.Jeigu ką nors žinote,parašykite,būsiu labai dėkinga už informaciją 4u.gif
Atsakyti
O as noreciau suzinot apie manikiurininkiu kursus Vilniuje, labai noreciau ax.gif zinau kad Elizoj moko,bet gal dar kur nors? 4u.gif

QUOTE(dilaila @ 2005 06 19, 11:51)
as irgi noreciau palankyti kosmetologiu kursus,tik as irgi nezinau kur jie rengiami,nei uz kiek  schmoll.gif  o labai noreciau,senai jau noriu... clap.gif  clap.gif  clap.gif

zinau kad tuoj pacioj Elizoj ir kosmetologes ruosia.del kainu pasiziurek ju tinklapi www.eliza.lt regis taip.
Atsakyti
Sveikutės forumo lankytojos.
Artėjant vasarai ir padaugėjus laisvo laiko ieškau (tikriausiai kaip ir daugelis) būsimo papildomo finansinio šaltinio. Jau tikriausiai visą internetą skersai išilgai išnaršiau, tačiau jokių kosmetikių-manikiūrininkių kursų (išskyrus Femina Bona) neradau. cry.gif Aš esu kaunietė ir labai norėčiau surast kokius kursus kurie kainuoti iki 300 lt.Žinoma, Femina Bona gerai ruošia ir suteikia tikrai nemažą žinių bagažą, tačiau jų prašoma kaina yra ne mano piniginei. Tai gal atsiras kokia nors forumietė ką nors žinanti, nes norėčiau greičiau pradėt mokytis. (Nes jau turiu klienčių sąrašą. Bijau, kad gali pabėgt. biggrin.gif )
Atsakyti
Informacija Siaulietem, buvau Siauliuose praita savaite ir mane drauge pasikviete maniukiura padaryti, nes ji lanko kursus manikiuristes.Tiksliai nezinau adreso, bet ten mokosi ir tos kur darbo birza siuncia ir tos kurios nori uz savo babkes, nu zinot ten nuo snoro banko leidziantis i apacia link viesbucio po desine toks pastatas didelis, kazkas sake liktai "Verpstas" ar kas, zinau, kad ten siuvykla irgi yra ir visokiu kitokiu kursu.Ir ten nagu riauginimo moko, ta tikrai zinau, dvi dienos ir 150lt o del manikiurisciu nesu tikra gal 300lt bet ten vietoje geriau suzinotumet.
Atsakyti
QUOTE(dilaila @ 2005 06 19, 11:51)
as irgi noreciau palankyti kosmetologiu kursus,tik as irgi nezinau kur jie rengiami,nei uz kiek  schmoll.gif  o labai noreciau,senai jau noriu... clap.gif  clap.gif  clap.gif

ane?

as irgi labai noriu jau seniai manikiurininiiu kursus praeiti, deja kainos dideles ir moko daugiausia tik vilniuje, zinau panevezy viena manikiurininke privaciai moko ir vienintele mieste diploma israso, bet kainuoja gal apie 2000Lt...brangoka:(

QUOTE(raganiukste @ 2005 06 28, 22:34)
Sveikutės forumo lankytojos.
Artėjant vasarai ir padaugėjus laisvo laiko ieškau (tikriausiai kaip ir daugelis) būsimo papildomo finansinio šaltinio. Jau tikriausiai visą internetą skersai išilgai išnaršiau, tačiau jokių kosmetikių-manikiūrininkių kursų (išskyrus Femina Bona) neradau.  cry.gif Aš esu kaunietė ir labai norėčiau surast kokius kursus kurie kainuoti iki 300 lt.Žinoma, Femina Bona gerai ruošia ir suteikia tikrai nemažą žinių bagažą, tačiau jų prašoma kaina yra ne mano piniginei. Tai gal atsiras kokia nors forumietė ką nors žinanti, nes norėčiau greičiau pradėt mokytis. (Nes jau turiu klienčių sąrašą. Bijau, kad gali pabėgt.  biggrin.gif )

kas tas "ka nors zinanti"? nu as turiu potrauki dideli, bet pagrinde piesimas ant nagu, daile...bet savamoksle...o baigti tikrai ka norsn oreciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(femina @ 2005 07 04, 17:50)
kas tas "ka nors zinanti"? nu as turiu potrauki dideli, bet pagrinde piesimas ant nagu, daile...bet savamoksle...o baigti tikrai ka norsn oreciau unsure.gif

Na as irgi pakeverzot kazkiek moku ir kartais padarau vienai ar kitai draugei, taciau nagu formos ir visu kitu manikiurui priklausanciu dalyku tai net neismanau. cry.gif o taip noreciau. nes zinau kad tikrai tureciau i namus ateinanciu klienciu, nes dabar kai tik nulakuoju ir ispaisau tai sazine neleidzia imt pinigu blush2.gif
Atsakyti
Visai norėčiau baigti visažistės kursus.Žinau, jog Kaune yra Femina Bona,bet ten mokslas brangus... g.gif Gal dar be Bemina Bona yra kursia. Parašykit.Taip pat parašykit atsiliepimus iš Femina Bona, jei lankėt.
Atsakyti
Kiek zinau Kaune manikiuro kursus dar organizuoja Dalios Teiserskytes grozio studija "Gabija"ir firma "Nagavita".
Atsakyti

Aš baigiau Femina Bona kursus,labai patiko,likau patenkinta.. thumbup.gif
Pabandykit stoti į darbo biržą,gali pavykti ir be mokėjimo gauti tuos kursus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowi @ 2005 08 01, 17:45)
Aš baigiau Femina Bona kursus,labai patiko,likau patenkinta.. thumbup.gif
Pabandykit stoti į darbo biržą,gali pavykti ir be mokėjimo gauti tuos kursus mirksiukas.gif

na nzn, as apie tuos kursus ne kokia nuomone isgirdau schmoll.gif siais manikiuro galima paprasyti, kad kokia meistre pamokytu, ir klientu is karto turesit smile.gif
Atsakyti
aš ir bandau ką nors surast, bet... tik femina bona.. tik va man vilniuj arba panevėžyj geriausias variantas būtų.. ir kad ne šiaip kursų sau, o ir kad pažymėjimą kokį gautum.. cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti