QUOTE(Aivita @ 2008 10 01, 17:36)
O mane apšvieskit ar būtinai jau tuos miltus persijoti, aš net sieto ne turiu, ir kaip tuos riestainius taip susukt? Ir aš svajoju pabandyt išsikept riestainių ir grietiniečių
Ačiū
Na, kokiam biskvitui svarbiau yra persijot, o šitiems riestainiams nieko nenutiks, manau , jei nepersijosi. Sumaišyk miltus su soda, labiau šaukštu "papilstinėdama/pamaišinėdama" į tešlą kai bersi kiek iš aukščiau miltus berk ir įgaus miltai kažkiek oro
O susukti vienas juokas, imi tešlos gabaliuką, kažkiek didesnį negu graikiško riešuto dydžio (jei didesnį imsi - riestainiai didesni, jei mažesnį - mažesni), tarp delnų suvolioji ilgą "dešrelę" ir galus sulenkį į centrą, kiek paspaudi/sutvirtini, padažai į cukrų su cinamonu ir dedi į skardą (aš išklojau kepimo popieriumi). Riestainiai kepdami gražiai pakyla. Sėkmės tikrai skanūs gaunasi.