O geras! Pasirodo visa laika tingini pagal Cipsiuko recepta darydavau.
QUOTE(Ruutaa @ 2009 09 03, 20:49)
Na o as darau tingini taip:
4 pok.sausainiu
1 pok.sviesto
1 kondensuoto pieno
1 sauktelis cinamono
Sviesta istirpinu,sumaisau su kondensuotu ir supilu i smulkintus sausainius,dedu i maiseli stipriai sukratau ir paslegiu kokiu sunkiu daiktu.
dabar saldytuve stengsta mmm.mmm. 
SKANAUS
Ps.krizes laikais tinka ir 62% augaliniu riebalu misinys
4 pok.sausainiu
1 pok.sviesto
1 kondensuoto pieno
1 sauktelis cinamono
Sviesta istirpinu,sumaisau su kondensuotu ir supilu i smulkintus sausainius,dedu i maiseli stipriai sukratau ir paslegiu kokiu sunkiu daiktu.


SKANAUS
Ps.krizes laikais tinka ir 62% augaliniu riebalu misinys

maniskis labai panasus, tik nededu cinamono (reiks dabar det, nes labai patinka) taciau idedu pakeli dziovintu vysniu. namiskai tiesiog dievina toki tingini

QUOTE(Diwa @ 2009 09 01, 18:29)
As karameli tingini darau pagal recepta is iki.lt
125g. sviesto.
Sutirštintas karamelinis pienas Rududu indelis.
2pok. sausianiu.
Vanilės esencijos 2 lašai
Išlydykite sviestą, į jį sudėkite sutirštintą karamelinį pieną ir kaitinkite nuolat maišydami, kol masė taps vientisa. Sausainius sulaužykite į 4 dalis. Sausainius sudėkite į šiek tiek atvėsintą karamelinę masę, įlašinkite vanilės esencijos ir gerai išmaišykite, bet stenkitės nesulaužyti sausainių. Pailgą indą išklokite maistine plėvele, į ją sudėkite tinginio masę, išlyginkite paviršių, užklokite plėvele ir paspauskite delnu. Tinginį statykite į šaldytuvą maždaug 8 valandoms, kad gerai sustingtų ir susigulėtų. As dedu nakciai
Pagal iki recepta dar dedasi riesutai ir abrikosai, bet as kol kas bandziau tik su sausainiais. Labai skanu ir kiek kitaip nei iprastas tinginys 

125g. sviesto.
Sutirštintas karamelinis pienas Rududu indelis.
2pok. sausianiu.
Vanilės esencijos 2 lašai
Išlydykite sviestą, į jį sudėkite sutirštintą karamelinį pieną ir kaitinkite nuolat maišydami, kol masė taps vientisa. Sausainius sulaužykite į 4 dalis. Sausainius sudėkite į šiek tiek atvėsintą karamelinę masę, įlašinkite vanilės esencijos ir gerai išmaišykite, bet stenkitės nesulaužyti sausainių. Pailgą indą išklokite maistine plėvele, į ją sudėkite tinginio masę, išlyginkite paviršių, užklokite plėvele ir paspauskite delnu. Tinginį statykite į šaldytuvą maždaug 8 valandoms, kad gerai sustingtų ir susigulėtų. As dedu nakciai


as ir bandžiau pagal šitą receptą





Na o mano tinginys štai toks:
3 pakeliai sausainiu
400 g grietinės
kakavos
cukraus
galima dar aišku riešutų, razinų įdėti (šiandien pirmąkart bandžiau su riešutais, tai labai paįvairina įprastą skonį
)
Grietinę sudedame į puodą, įdedame kakavos, kokius tris šaukštus, ir cukraus, pagal skonį, žodžiu paragaujam nuolat
, ir verdam šią masę, nuolat maišant, kokį 15-20 min.
Išvirus šokoladą, supilam jį į kitą indą, kuriame jau yra susmulkinti sausainiai, ir viską gerai išmaišom.
Na ir galiausiai masę dedam į maišelį, arba į maistinę plėvelę, susifomuojam dešrą ir į šaldytuvą, kad sustingtų
, ir ragaujam
3 pakeliai sausainiu
400 g grietinės
kakavos
cukraus
galima dar aišku riešutų, razinų įdėti (šiandien pirmąkart bandžiau su riešutais, tai labai paįvairina įprastą skonį

Grietinę sudedame į puodą, įdedame kakavos, kokius tris šaukštus, ir cukraus, pagal skonį, žodžiu paragaujam nuolat

Išvirus šokoladą, supilam jį į kitą indą, kuriame jau yra susmulkinti sausainiai, ir viską gerai išmaišom.
Na ir galiausiai masę dedam į maišelį, arba į maistinę plėvelę, susifomuojam dešrą ir į šaldytuvą, kad sustingtų


QUOTE(Cipciukas @ 2008 09 07, 22:04)
1 pakelis GERO !!!! sviesto
1 indelis ( mazas ) saldaus kondensuoto pieno
3-4 saukstai kakavos
3 pakeliai sausainiu
Sviesta istirpini anr ugnies , suberi kakava ,supuli kondencofke . Viska ismaisai ir nukeli nuo ugnies .I ta mase suberi sulauzytus ( geriau smulkiau ) sausainius . Viska gerai ismaisome ,supilame i maisely ar forma , gerai suspaudziame ir paslegeme . Dar ne vieno karto nebuvo ,kad nesigautu
Greita ir skanu

1 indelis ( mazas ) saldaus kondensuoto pieno
3-4 saukstai kakavos
3 pakeliai sausainiu
Sviesta istirpini anr ugnies , suberi kakava ,supuli kondencofke . Viska ismaisai ir nukeli nuo ugnies .I ta mase suberi sulauzytus ( geriau smulkiau ) sausainius . Viska gerai ismaisome ,supilame i maisely ar forma , gerai suspaudziame ir paslegeme . Dar ne vieno karto nebuvo ,kad nesigautu



Greita ir skanu



Darant taip, tai nereikia nei orkaitės? Tiesiog, kai padarai reikia palaikyti šaldytuve? Kiek laiko? Ir kokia forma turi būti?

O kokiam tinginiui reikia orkaites?

sakykit, o sudėjus i maiseli, galima iskart padeti i saldytuva?kuo skubiau prasome....atsakyti

Papildyta:
viską padariau, tik galvoju ar galima iškart į šaldytuvą padėti?



Papildyta:
viską padariau, tik galvoju ar galima iškart į šaldytuvą padėti?
QUOTE(raiva @ 2009 09 04, 16:38)
maniskis labai panasus, tik nededu cinamono (reiks dabar det, nes labai patinka) taciau idedu pakeli dziovintu vysniu. namiskai tiesiog dievina toki tingini 

Man ir sis tinginys labai patinka cinamonas labai gera skoni daduoda

Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2009 09 06, 17:55)
sakykit, o sudėjus i maiseli, galima iskart padeti i saldytuva?kuo skubiau prasome....atsakyti

Papildyta:
viską padariau, tik galvoju ar galima iškart į šaldytuvą padėti?



Papildyta:
viską padariau, tik galvoju ar galima iškart į šaldytuvą padėti?
na as tai viska sudedu i maisa sukratau tau nebutu oru tarbu,paslegiu ir dedu i saldytuva

QUOTE(kaubojey @ 2009 09 07, 00:14)
Na o mano tinginys štai toks:
Kaaip skaniai atrodo.


QUOTE(*Hrista* @ 2009 09 07, 15:50)
Prasom kiekvienai po gabaliuka 