Pradedame naują tėmelę
Toliau demonstruojam rubelius,dalinames patirtimi ir nuorodomis
Sena tema(4)
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
SM Vaikisu rubeliu foto albumas
Dydzių lentelė rusų kalba
Į lietuvių kalbą išversta dydžių lentelė
Čia yra rūbeliai krikštynoms
1.
2.
3.
Kojinyčių,tapkučių ir batukų tema - cia
Labas, noriu numegzti dukterėčiai 4 gimtadeinio proga paprastą sijonuką, gal galėtumėte padėti rasti kokį raštą, gal iškarpas?
QUOTE(Pasakyte @ 2008 09 08, 11:58)
Labas, noriu numegzti dukterėčiai 4 gimtadeinio proga paprastą sijonuką, gal galėtumėte padėti rasti kokį raštą, gal iškarpas?
mezgiau sijonuką 10 m. mergaitei, tai dariau taip: juosmenį mezgiau 1 ger,1 bloga - kad būtų kaip guma, numezgiau pločio per delną, paskui pasirinkau raštą, kuriame buvo kiauraraštis su blogų akių tarpais, platinau tuose tarpuose pruidėdama tolygiai po akį. Pažiūrėk mano galerijoj, man rodos yra tas sijonas. Sėkmės
P.S. Pasakyte, man rodos mudvi pažįstamos Iš Letonikos centro VDU, pameni Kristiną ?
Va, radau, čia kitas, merginai megztas, bet tuo pačiu principu. Kai tarpuose tų blogų akių dau pasidaro, darau skylutę ( užmetimas, 2sumegztos), kad derėtų prie kiauraraščio.
Mergaitės, gal kuri turite žvaigždutės schemą išmezgimui turėjau- ištryniau, o darar sugalvojau į liemenę įmegzt ir negaliu
o yra gal mamyciu mezganciu rubelius kudikeliams,nes as pati nemoku,o taip noreciau papuosti mezginiais savo busima kudikeli
mimka, neturiu
užeik į sklebimų lenta rankdarbių skyrelį - rasi ko ir neplanavai norėti
http://www.supermama...p?showforum=119
QUOTE(dzestina @ 2008 09 08, 15:37)
o yra gal mamyciu mezganciu rubelius kudikeliams,nes as pati nemoku,o taip noreciau papuosti mezginiais savo busima kudikeli
užeik į sklebimų lenta rankdarbių skyrelį - rasi ko ir neplanavai norėti
http://www.supermama...p?showforum=119
mimka idedu gal ka issirinksi
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 09 08, 17:34)
mimka idedu gal ka issirinksi
Ačiū už pastangas, bet man reikia megztos žvaigždutės schemos, jau kažką radau ko maždaug noriu
papasakokit kaip numegsti dukrytei skraiste?
QUOTE(Edeva @ 2008 09 08, 18:27)
papasakokit kaip numegsti dukrytei skraiste?
Aš tokią dukrai numezgiau
Čia megzta iš dviejų dalių, kurios šonuose susiūtos. Uždedi akių kiek reikia aplink kaklą vienai daliai, pamezgi reziną, o paskui ties vidurine akimi platini kiekvienoje gerojoje eilėje. Aš per patį vidurį dariau pynutę ir platinau iš abiejų jos pusių. Apačioje primezgiau "kvalboną". Tikiuosi supratai ką nors
Tiesa, viršuje gavosi kiek per platu, tai nunėriau virvutę ir įvėriau, galima sutraukt kiek reikia ir surišt.