Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesio! Hendlingo seminaras!

QUOTE(Vilte&Ko @ 2012 02 28, 20:05)
Aišku, dėkui smile.gif Aš jums rašiau el paštu (manau, kad jums  4u.gif )

Aš taip pat parašiau, bet negavau jokio atsakymo, pasidarė įdomu, gal negavote???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rusniukas @ 2012 03 03, 21:17)
Aš taip pat parašiau, bet negavau jokio atsakymo, pasidarė įdomu, gal negavote????  g.gif

Sveiki! Atsakiau visiems, ar gavote? 4u.gif
Papildyta:
32-iems dalyviams ir 4-iems klausytojams jau patvirtinta registracija!!!! thumbup.gif Skubėkit, nes gali nebelikti vietų. Nakvynės vietų irgi sparčiai mažėja, nepraleiskit galimybės užsitikrinti dalyvavime ne tik seminare bet ir smagiuose vakariniuose renginiuose! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Seterių_mama @ 2012 04 02, 14:30)
Sveiki! Atsakiau visiems, ar gavote? 4u.gif

4u.gif gavau, jau laukiu, nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
Vakar buvau Gerardo seminare "Efektyvus šuns valdymas". Pasakyt, kad buvo nerealiai, tai iš vis nieko nepasakyt. Užsibūriau iki drugelių pilve thumbup.gif Nors į Šiaulius grįžom apie 1 h nakties, dar ėjau šunį padresuot lotuliukas.gif

Kas svarbiausia - viskas ant tiek paprasta, ir nors didžioji dalis tiesų man jau buvo žinoma, tačiau pasakojimas su konkrečiais pavyzdžiais, nuo A iki Z, visgi padėjo „perjungti“ kelis mygtukus galvoj ir atnešė „nušvitimą".

Visgi, kai žmogus apdovanotas talentais, tai ne vienoj srity - ir dresuotojas, ir nuostabus oratorius, ir nerealus aktorius, ir geras psichologas, ir charizmatiška asmenybė, žodžiu, TAIP gerai, kad tiesiog trūksta žodžių.

Pagalvojau, kad tokius kursus privalėtų išklausyti kiekvienas, kuris planuoja įsigyti šuniuką.

Ačiū Kristinai ir Donatui, kurie mums suteikė tokią fantastišką galimybę thumbup.gif Donatui - atskira padėka už žiauriai gerą, profesionalų vertimą thumbup.gif Nors puikiai suprantu angliškai, buvo malonu ausiai klausytis ne sauso pažodinio vertimo, bet emocingo, raiškaus, su lietuviams artimomis improvizacijomis vertimo 4u.gif Tad nors dėl vertimo užtrukom ilgiau, užtat turėjom galimybę viską išgirsti 2 kartus thumbup.gif
Dar kartelį AČIŪ ir lauksim naujų Gerardo seminarų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markizaite: 07 gruodžio 2012 - 10:47
QUOTE(Markizaite @ 2012 12 07, 10:44)
Vakar buvau Gerardo seminare "Efektyvus šuns valdymas". Pasakyt, kad buvo nerealiai, tai iš vis nieko nepasakyt. Užsibūriau iki drugelių pilve  thumbup.gif Nors į Šiaulius grįžom apie 1 h nakties, dar ėjau šunį padresuot  lotuliukas.gif

Kas svarbiausia - viskas ant tiek paprasta, ir nors didžioji dalis tiesų man jau buvo žinoma, tačiau pasakojimas su konkrečiais pavyzdžiais, nuo A iki Z, visgi padėjo „perjungti“ kelis mygtukus galvoj ir atnešė „nušvitimą".

Visgi, kai žmogus apdovanotas talentais, tai ne vienoj srity - ir dresuotojas, ir nuostabus oratorius, ir nerealus aktorius, ir geras psichologas, ir charizmatiška asmenybė, žodžiu, TAIP gerai, kad tiesiog trūksta žodžių.

Pagalvojau, kad tokius kursus privalėtų išklausyti kiekvienas, kuris planuoja įsigyti šuniuką.

Ačiū Kristinai ir Donatui, kurie mums suteikė tokią fantastišką galimybę  thumbup.gif Donatui - atskira padėka už žiauriai gerą, profesionalų vertimą  thumbup.gif  Nors puikiai suprantu angliškai, buvo malonu ausiai klausytis ne sauso pažodinio vertimo, bet emocingo, raiškaus, su lietuviams artimomis improvizacijomis vertimo  4u.gif Tad nors dėl vertimo užtrukom ilgiau, užtat turėjom galimybę viską išgirsti 2 kartus  thumbup.gif
Dar kartelį AČIŪ ir lauksim naujų Gerardo seminarų  4u.gif

Pritariu viskam 100%, buvo fantastiškas semnaras drinks_cheers.gif: žinių gavom su kaupu, o gerų emocijų pasikroviau ilgam laikui thumbup.gif

Atsakyti
Noriu pasakyti ačiū Kristinai, už tai kad pakvietė,kad įtikino atvykti. Taip-šis seminaras būtinas visiems pradedantiems šunų laikytojams, o kai kuriems ir patyrusiems augintojams. Eidama tikėjaus kažko rožinio ir pūkuoto-na populiarų dėstymo metodų moterims įsimylėjusioms savo šuniukus. O sėdėjau ir džiaugiaus YES YES, aš sakiau, aš taip ir darau, o sako durnė tokia. Viskas ką jis sakė apie šunis mes esam mokinami kai ruošiam paieškos šunis, kad jie mūsų nemyli, kad šunys savanaudžiai, kad jei ne mes jais, tai jie mumis naudosis, žodis žodin viskas-super. Visos mūsų nepopuliarios tiesos taip gražiai ir šauniai pateikiamos. Oratorius jis afigienas. Iš esmės tai ką sako jis, mokinama per IPO seminarus, tai kertinės tiesos, maistas grobis-tai mūsu ABC. Labai patiko jo vaizdūs pasakojimai kaip jis vaikšto su savo šunimis-aš irgi veduos kartais iki 10, nuolat 4, vokiečių aviganius ir imu 3 pavadėlius, vis tik gaujos valdymas nors efektyvus mano, jis kitoks, tikrai išbandysiu ir jo metodą-labai smalsu, niekad neleisdavau savo šunims žaist-YES, pagaliau tai pasakyta dar ir čia-negalima, nors vėl gi, to, kad negalima šunims leist žaist, jei norit koncentruoto šuns į tave, mokina pas mus darbe, metų metais. Maniškiai vaikšto kartu-bet žaist tarpusavyje draužiama, pasirodo tai gerai ne tik pas mane smile.gif. Taigi, nors Lietuvoje tikrai yra žmonių pasakojančių ir mokinančių apie vat tokį, būtent tokį šuns valdymą jau daug metų, taip pat viską aiškinančių, bet taip aiškiai, taip linksmai, taip įtraukiančiai pasakojančio-dar netekę sutikt smile.gif. Labai tiko ir patiko dalis apie jauno šuniuko pratinimą prie vardo, šitą sau irgi taikysiu. Tikrai buvo smagu. Taigi Kristina-žemai lenkiu galvą, jūsų veikla tikrai superinė, nes mes patys sau galim daug ką žinot-bet jūs užsiimat švietėjiška veikla, kurios taip trūksta ir kuri yra tokia būtina. Buvo kilę daug klausimų kuriuos norėtųs su lektoriumi aptart, išgirst jo poziciją tiksliau, bet deja laiko stygius, namie tupintys vaikai ir mašinoje prie forumo šunys vertė skubėti smile.gif. Dar kart ačiū.
Atsakyti
Eina sau kaip aš jums visiems pavydžiu blink.gif . Gal kada nors dar tokia galimybė pasitaikys g.gif
Atsakyti
O gal planuojamas anatomijos seminaras? ax.gif
Atsakyti
As norejau paklausti, gal yra kas butu pasiryzes perpasakoti i AZ pagrindines idejas, nes mums iki tokio seminaro toli grazu, o labai praverstu smile.gif gal net Zay pasidalintu kokia ismintimi ax.gif ar kas girdeje kad pasiklausyti internete butu galima?
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2012 12 07, 14:33)
As norejau paklausti, gal yra kas butu pasiryzes perpasakoti i AZ pagrindines idejas, nes mums iki tokio seminaro toli grazu, o labai praverstu smile.gif gal net Zay pasidalintu kokia ismintimi  ax.gif  ar kas girdeje kad pasiklausyti internete butu galima?

Na žmonės susimokėjo pinigėlius už dalyvavimą, tai prašyt dalintis tuo nemokamai... Nu ką aš žinau.. smile.gif Tik apie pagrindines tiesas ten ir buvo kalbama. nuo 16 val iki 21.30. Ilgai užtruktų rašyt smile.gif na o kas dėl "toli gražu", tai seminaras tikrai buvo visiems prieinamas ir įkandamas, tiek laiko, tiek žinių prasme, tiek finansiškai.
Atsakyti
Jei butu buvus galimybe ateiti, butume ateje, tik kad mes ne Lietuvoje smile.gif
Kiek ziurejau savo lauzyta anglu kalba, jo seminaru cia aplink nesimato organizuojamu. O mums zinios su dviem velniukais praverstu smile.gif Gal kada sutaps musu ir jo apsilankymo Lietuvoje datos, mielai nueitume pasiklausyt
Atsakyti
tai prasmingiausiai mano isleisti pinigai pastaruoju metu. nors eiti i seminara apsisprendziau tik vakara pries ji, bet labai dziaugiuosi, kad ta padriau. nors daugelis dalyku ir iki siol buvo zinoma, bet i jo seminarus eiciau ir eiciau.
Atsakyti