Vakar kepiau kugeli taip:
bulves sutarkavau su tarkavimo masinele, tada idejau apkeptu svoguniuku, lasinuku. Idejau magi kubeli, vietoj druskos. Dar kiausini viena imusiau. Ir ipyliau puodeli verdancio pieno. Kepiau gal 30-40 min. Gavosi super kugelis, skanus.
Mb gyre visa vakara.
Aciu, kas pasakete, kad reikia ipilti pieno. Jis tikrai padaro stebuklus. )
Vakar kepiau kugelį. Kai plykydavau tarkius pienu, ne visada gaudavosi skaniai. Šį kartą pasinaudojau kažkieno patarimu ir įdėjau grietinės. Tikrai gavosi labai skanus kugelis.
As visad kepu su grietine, tikrai skanesnis nei su pienu
Patarkit, merginos, kurios su faršu kugeliuką daro. Jūs jį žalią ar pakepintą dedat į kugelį?
Nu baisiai šiandien kugelio užsimaniau
Nu baisiai šiandien kugelio užsimaniau
QUOTE(Lenaa @ 2008 04 06, 09:59)
Patarkit, merginos, kurios su faršu kugeliuką daro. Jūs jį žalią ar pakepintą dedat į kugelį?
Nu baisiai šiandien kugelio užsimaniau
Nu baisiai šiandien kugelio užsimaniau
As tai zalia farsa dedu. Bet man skaniau su vistiena
QUOTE(paukstyte @ 2008 04 06, 11:11)
As tai zalia farsa dedu. Bet man skaniau su vistiena
Man skanu ir su vištiena, bet labai noriu pabandyt su faršu
Kažkaip baisu, kad neiškeps jis tam kugely Aš noriu sluoksniais daryt: pilt tarkės, tada dėt faršo ir vėl tarkės ant viršaus
Ka gi, siandien dariau kugeli Kadangi pamirsau nupirkt pieno ir tingejau eiti i parduotuve pirma karta idejau vietoj jo grietines (perskaiciu cia kad skanu turi but). Gavosi baisiai neskanu Daugiau gyvenime taip nedarysiu Kugelis kazkoks guminis, kazkodel jautesi zaliu bulviu skonis, nors ir buvo pilnai iskepes. Ir apskritai visai ne toks kaip visada budavo
QUOTE(akse @ 2008 04 06, 12:59)
as darau kgeli ir su farsu, ir su vistiena(vakar kepiau su pamarinuotom vistu slaunelem)dar labai skanu su kiaules koja .niekad nekepu paprasto nes maniskis yra mesinis ir jam reik,kad kugelis butu su mesa
Papasakok kai kepi su vistiena ar su kiaules koja Aciu labai
Mano seimyna labiausia megsta ''liesa''kugeli.Be jokiu mesu ar spirguciu.Tik su varskes padazu
labai skanus padazas is varskes ir grietines
QUOTE(mykolina @ 2008 04 06, 18:56)
Papasakok kai kepi su vistiena ar su kiaules koja Aciu labai
Na as pasakysiu savo varijanta .Darau visa laika tik su vistiena. Uzsimarinuoju sparnelius (is vakaro dazniausiai), tada juos apkepu ,sudedu i kepimo inda ant jo tarkius ir pasaunu valandziukei .Labai skanus buna. Man tik iskilo toks klausimas, niekad gyvenime nedejus i tarkius nei grietines nei pieno .Net mama stebejos kaip galius ji toki valgyt, nes tai tik zole buna .Nu bet mes kertam ir neisivaizduojam kad kitaip gali buti. Bet pabandysiu su pienu padaryt. Turiu tik problema, maniskiui nepatinka slapias jis