Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(bamboske @ 2007 05 29, 16:46)
stai radau viena pavyzduka
http://s207.photobuc..._pigm1_zoom.jpg
Papildyta:
pries ir po ilgalaikio makiazo

Atkreipiau dėmesį į nuotraukos pavadinimą - kosmetinis pigmentavimas. Kažkada ieškojau informacijos švediškuose puslapiuose, tai pasirodė įdomu, jog permanentinis ten vadinamas "kosmetinis tatuiravimas" smile.gif

Beje, Bamboske, minėjai kad grįžai iš užsienio - ne paslaptis, iš kur? bigsmile.gif

QUOTE(Bitinka @ 2007 05 29, 18:31)
Gal Jus galit man patariti, ar galima pasidaryti konturini makiaza, kai iki vestuviu lieka maziau nei menuo? Nes bijau, kad pradzioj buna labai ryskus( uz 10 dienu dar diplomo gynimas - tai nenoriu atrodyti kaip klaunas), paskui reikia korekciju. As noriu darytis antakius.Be to ar galima degintis soliariume?

Sunku pasakyti g.gif Antakiai šiaip paprasčiausia laikoma procedūra, ir normaliu atveju per dešimt dienų viskas tikrai turėtų užgyti (paprastai tiek net nereikia). Bet ar gali būti 100proc garantuota, kaip tavo oda sureaguos? unsure.gif O jeigu ims ir nepatiks rezultatas dėl ko nors? O laiko pataisyti nebus likę...
Nežinau, jeigu labai labai reikia, jeigu po to kur nors į kelionę nori graži važiuoti, tai gal, bet šiaip tai aš gal nerizikuočiau ir daryčiausi vestuvėms paprastą profesionalų makiažą. Na bet čia tik mano tokia atsargesnė nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomone mirksiukas.gif tai va, kad labai noriu psiaryti, o uzmirsau parasyt, kad vestuves ne mano, o einu tik i jas blush2.gif o po vestuviu iskart isvaziuoju is Lietuvos kokiem trim menesiam, tai ir labai noriu, kad grazus antakiai butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitinka @ 2007 05 29, 18:31)
sveikos merginos,
Gal Jus galit man patariti, ar galima pasidaryti konturini makiaza, kai iki vestuviu lieka maziau nei menuo? Nes bijau, kad pradzioj buna labai ryskus( uz 10 dienu dar diplomo gynimas - tai nenoriu atrodyti kaip klaunas), paskui reikia korekciju. As noriu darytis antakius.Be to ar galima degintis soliariume?

Na tavo vietoj lukterčiau. Netiesa kad nebūna patinimu,kad neskauda.... schmoll.gif Pasidaryk po vestuviu,juk vestuvinis makiažas gali but labai gražus. mirksiukas.gifišsivaizduok o jei išoks herpis doh.gif blink.gif man panašei buvo doh.gif tikrai nepatariu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ALEXS: 04 birželio 2007 - 23:28
merginos,ar jus kada girdejot kad pries darantis konturini lupu,reikia pasidaryti veido valyma???
man taip sake unsure.gif
Atsakyti
visiska nesamone... schmoll.gif
Atsakyti
Samonė samone-dar kokia samonė topsecret.gif geriau pasisavina dažai.
Atsakyti
labas, ka patartumet papildomo po lupu konturo? kaip saugoti lupas?del acikloviro zinau...
Atsakyti
pelyyte o kas yra acikloviras? blush2.gif as taip pat darysiuos lupytes ax.gif
Atsakyti
mergaites ax.gif radau puslapiuka kur galima ne tik paskaityti bet ir akis paganyti
http://www.lynndunca...lery-lips.shtml

na cia apie permanentini...bet vis vien kam idomu paziurekit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bamboske @ 2007 06 17, 12:19)
pelyyte o kas yra acikloviras?  blush2.gif as taip pat darysiuos lupytes  ax.gif

As atsakysiu, jei nieko pries;) Acikloviras yra antivirusinis preparatas. Jis gerai veikia paprastosios pūslelinės virusa.
O konturini ir as zadu darytis liepos pabaigoje,nors kazkodel prisibijau, kad rezultatas nesigaus, kokio as tikiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(upina @ 2007 06 27, 11:28)
As atsakysiu, jei nieko pries;) Acikloviras yra antivirusinis preparatas. Jis gerai veikia paprastosios pūslelinės virusa.
O konturini ir as zadu darytis liepos pabaigoje,nors kazkodel prisibijau, kad  rezultatas nesigaus, kokio as tikiuosi blush2.gif

girdejau,kad pries tai piestuku galima nupiesti kokios formos nori ir tik tada daro g.gif
Atsakyti
merginos,as jau su lupitem! labai labai patinka! po menesio korekcija, lupos galit nupiesti pacios.
Atsakyti