Ar rinkote kas nors per vestuves gaisrininką? Ką sakote? (apie komendantų rinkimus kalbu)
Taip rinkom ir rinksim. fainu medaliu nusipirkau, pasiutu. As sakysiu : jusu pareiga bus gesinti aistras pamergiu ir kitu moteru jei kartais jos nuvyks pas kitus
Gerai, jums, kad vyrai prisideda
Maniškis sakė eina tik parašo padėt, nesirūpino nei pasiruošimais, nei šnekėt ruošiasi, nei scenarijum domisi

Susiderinau su muzikantais, teks man kartu su jais frontą laikyt

tikiuosi, kad įkauš ir pamirš savo kvailus principus, juolab kad čia jo seserį tuokiam
Man irgi pagrinde liko tik scenarijus, dabar prie jo ir sėsiu, nes viskas labai padrika, jaunieji ne visai standartinė pora, tai reik daug perkurti, pritaikyti būtent jų šventei.
Taigi einu kibti į bjauriausią darbelį

o jau kaip miego noriu, šian belaukdama kol manikiūras nudžius užmigt kirpykloj sugebėjau
Papildyta:
Užmiršau gi ko norėjau dar paklaust
Kokius žodžius sakot, kai jaunuosius siunčiat už centus apsipirkt romantiškui vakarui?
Ir galvoju, ką reikėtų pasakyt, užsakiau tokią jiems nemažą dėžę-dovaną, pilną helio balionų, kurią jie atidarys po to, kai tėvai sutiks su duona ir druska, prieš įeinant į vilą. Visi balionai išskris aukštyn, paprašiau, kad tik 2 širdis pritvirtintų ant virvučių, kurias jie nukirps ir paleis į orą kartu, sugalvoję norą. Tik va neturiu minčių, ką čia jiems nors vienu sakiniu gražaus pasakyt?
neliudek, manasis ir taip sake visa men. o dabar kai jau reik startuot , sako tai duok ir man kazka paskaityti
as is kart jam atspauzdinau jo zodzius pas jaunaji, nes renkasi atskirai, ir kai pas mus atvyks ir liepiau pasiskaityti ka sakyti. Taip kad viskas bus gerai