Kaip cia siandiena tylu..
Na va, as jau vakar savo "atidirbau"
, suzinojau ka reiskia posakis "nieko burnoje neturejau..."
, net salta nebuvo, ta pajutau, kai baigiau savo pasirodyma...
Man is vis buvo, kad turejau laviruoti su scenarijum, nes sveciai kada norejo pakildavo nuo stalo ir eidavo rukyti, tad man organizuotas pirmas, antras uzsedimas buvo nebesvarbus, turejau, tiesiog, jei patys nesesdavo ilgiau, tai sodinti... Muzikantas irgi
, sakau jam reikia sodinti, tai jis "tuoj, va parukys ir tada...", tas vel uztrunka, leidom sirdele, kad mokytu sveciai jaunuosius buciuotis, tai vel puse praziopsojo ir muzikos nesutabde...
ai, bet siaip viskas
Pabaigoje vakaro visi sauke Aciu....
Tik gaila, kad savo pasiruosimo neturiu irodanciu nuotrauku...
Islaidos, tikrai, nebuvo dideles, paskaiciavau mazdaug, kad as tiek isleisciau dovanai eidama i vestuves, kaip svecias. Savo dovana - milijona, dovanojau eigoje prie stalo, kai skaiciau atnesta pasta (laikrascio dalinimas, gandro laiskas, jaunikiui telegrama nuo myletos Zoses is Ziezmariu
) Taip pat dovanojau stiklaini su centais.
Zaidimu nebuvo, tik prisistatymas sveciu, sako varda, kas jis jauniesiams ir palinkejimas vienu zodziu, pagal pirma vardo raide, tai buvo daug juoko, nes kaip prasidejo esu kaimynas, esu kaimyno draugo draugas ir t.t. , linkiu septynis, o kitas sako, kadangi mano vardo raide A, linkiu astuonis....Labai visi entuziastingai sudalyvavo,gal todel, kad jaunimas is vyresniu buvo tik tevai jaunosios ir jaunojo teta su dede. Bet ir devai dejo - kadangi vardo raide H linkiu poilsio Havajuose...O mama jos vardo pirma ir paskutine raide, tai jaunikio ir jaunosios pirmos vardu raides, tai mama ir sako, kad R gerbu A, o A gerbu R,labai ciotkai. Kai tik prasidejo vakaras, po pirmuju prakalbu, kazkaip negerai jauciaus,atrode, kad nepataikau, niekam neidomu, bet paskui kiek isgere, kiek issijudino po komendantu rinkimu, prisistatymu, tai viskas isisbegejo...
Na jau isijauciau, tema ne apie tai...
, jei ka klauskite, o as kada prie progos aprasysiu kas kai[ vyko.