Tęsiam
QUOTE(Pookelis @ 2008 08 16, 17:13)
Pabaigiau aš pagaliau savo pirmą rimtą projektą. Bet kažkas negerai su kaklu. Toks vaizdas, akd per platu. Bet siaurinti dėl rašto jau nėr kur. Gal mėgint mažesnio nr. virbalais megzt. Kaip manot?
mezgiau aš irgi šitą, tai mažinau ir lapeliuose skaičių akių.
na nuotraukos tai nelabai....Paprašiau, kad vaikinas greitai nufotkintų
Mėginsiu permegst mažesnio nr. virbalais pradžioj.
Man tai nelabai patinka, kad gaunasi gan didelė iškirptė rankoms, liemenėlė vos ne lauk lenda, jaučiu teks nešiot kaip liemenę
Man tai nelabai patinka, kad gaunasi gan didelė iškirptė rankoms, liemenėlė vos ne lauk lenda, jaučiu teks nešiot kaip liemenę
QUOTE(Pookelis @ 2008 08 17, 13:40)
Mėginsiu permegst mažesnio nr. virbalais pradžioj.
aš ir apie liemenės variantą galvojau, nes nelabai patinka kaip nusinuogina viskas
gal kas nori prisijungt prie šio grožio narpliojimo
pas rusaites atradau labai gražiai viską išaiškintą ir man patiko, kad pagrindinė dalis virbalais megzta, nes vašeliu man kraštai iš "rėmų" išeina, na mėgėja esu tik
QUOTE(airara* @ 2008 08 18, 11:41)
aš ir apie liemenės variantą galvojau, nes nelabai patinka kaip nusinuogina viskas
gal as prisijungciau - vis neissirenku ko noreciau...
O tu megsi plona - toki kaip vasarai? As mastau gal imt kokios macheros ir ziemai nert?
kas galetu pakomentuot - ar nejuokingai atrodys ir nebus labai sunku nert..
Siaip as mezgus esu daugiau, o nerus, tai tik serveteles... nebus per sunku kaip pirmam rubeliui?
agnieszka.v,smagu.Dar viena pazistama irgi ruosiasi,bus su kuo tartis ir palenktyniaut.Jau ruosiausi rytoj siulu lekt,bet mazutei uzkilo temperatura,tai kentesiu iki sestadienio
QUOTE(janike1 @ 2008 08 20, 19:34)
Prisipazystu is karto planuoju rinktis paprastesni rasteli,o ne ta tinkliuka.Kazka panasaus kaip sitam