Stai mano pirmas darbelis
Labai grazu! Tikra saunuole
QUOTE(welkom1 @ 2008 08 13, 18:31)
Labai gražu
Kur perki priemones puošimui? Vis pati galvoju pabandysiu kada nors papuošt gražiai, bet dar nebandžiau
QUOTE(Sigitute @ 2008 08 14, 19:40)
Labai grazu! Tikra saunuole
aciukas
QUOTE(sanrea @ 2008 08 17, 22:11)
Labai gražu
Kur perki priemones puošimui? Vis pati galvoju pabandysiu kada nors papuošt gražiai, bet dar nebandžiau
aciukas Perku Kauno urmo bazeje, dirbtiniu geliu skyriuje, ten ir visokiu karoliuku yra, zodziu visko visko turek tik pinigu ir fantazijos , o klijuoju karstais klijais (pistoletu ir kliju yra taip pat bazeje, lyg 8 sandely arba senukuose)
QUOTE(julune @ 2008 08 19, 11:45)
O su kuo ten apipurkšta ar aplieta?
Aš dekoruoju butelius iš tokių kvepiančių džiovintų augaliukų (būna pirkti sveriamų) tai ne tik gražiai atrodo, bet ir pakvepina kambarį
Gaila visus išdovanojus, neturiu nuotraukų parodyti.
QUOTE(julune @ 2008 08 19, 11:45)
oho, kaip grazu
QUOTE(monaziu @ 2008 08 19, 17:32)
Aš dekoruoju butelius iš tokių kvepiančių džiovintų augaliukų (būna pirkti sveriamų) tai ne tik gražiai atrodo, bet ir pakvepina kambarį
o kur perki viska? ir kaip taip graziai padarai?
welcom1: o ten tas molinis puodelis su lėkštute dekoruotas gėlytėmis ir karoliukais kaip plaunasi? Turiu omenyje, ar tas gėlytes nuimi ar tiesiog dedi viską į indaplovę? Gražiai atrodo, bet, kad turbūt sunki priežiūra. O gal aš nesupratau, gal tie visi pagražinimai tiesiog kaip įpakavimo dalis, jei taip, tai atrodo įdomiai
ash tai suprantu tik saikingai dekoruotus gelem ar kokiais ten shakigaliais dovanojamus pilnus butelius nors ir tai, man mieliau jie specialioj dezhelej ar maishelyj....
o pasistatyt apklijuota dirbtinem gelem ar shiaip apdazhyta buteli ar puodeli tai nelabai suvokiu kam...kad dulkes kaupt?
o dar nufotografuotas (turbut ir stovi) margas objektas, ant margo pagrindo, margam fone jokio estetinio pasigerejimo nesukelia...bent man asmenishkai
daug grazhiau pastatyt to butelio vietoj lakonishku formu vaza....
nemushkit uzh nuomone
o pasistatyt apklijuota dirbtinem gelem ar shiaip apdazhyta buteli ar puodeli tai nelabai suvokiu kam...kad dulkes kaupt?
o dar nufotografuotas (turbut ir stovi) margas objektas, ant margo pagrindo, margam fone jokio estetinio pasigerejimo nesukelia...bent man asmenishkai
daug grazhiau pastatyt to butelio vietoj lakonishku formu vaza....
nemushkit uzh nuomone