Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

Na kadangi pati pries pora savaiciu nuotaka buvau,rodau savo,ir snekam toliau :)cia ne pacios geriausios foto,bet tiek to :)nzn antros nerodo lyg,o jums\?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga222: 08 rugpjūčio 2008 - 20:58
Suknele liux thumbup.gif pati gal ir panasia deciaus, jei tiktu pagal mano figura blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2008 08 08, 23:55)
Suknele liux  thumbup.gif  pati gal ir panasia deciaus, jei tiktu pagal mano figura  blush2.gif

na as irgi nekudena smile.gif na po gimdimo like,korsetas paslepia smile.gif bet zinok sukne popierine 13plunksnu tu pameciau,tai siuvau prie maximos doh.gif o vakare isvis visa biret pradejo,nors nekliudziau blush2.gif bet5 buvau patenkinta,maciau daug nuotaku apie 15 bet ne vienos su trumpa smile.gif ir visi tai8p0 nuziurinejo mane lotuliukas.gif aisku,zinau ,kad kai kuriems ji nepatiko,ir nelb daugelis drysta ar nori trumpa detis,bet pagiru isgirdau smile.gif
Atsakyti
Sveikutes esamos ir busimos zmonikes biggrin.gif

As tai ir uz trumpa vestuvine suknele thumbup.gif Mano pacios vestuves bus dar po3 men tai nusprendziau taip pat pasisiuti trumpa suknyte taip pat nesidesiu veliono tik karunele biggrin.gif
Nemanau kad vestuvems suknele turi buti tik tortine.
Atsakyti
QUOTE(pamaiva_ @ 2008 08 11, 10:43)
Sveikutes esamos ir busimos zmonikes biggrin.gif

As tai ir uz trumpa vestuvine suknele thumbup.gif  Mano pacios vestuves bus dar po3 men tai nusprendziau taip pat pasisiuti trumpa suknyte taip pat nesidesiu veliono tik karunele biggrin.gif
Nemanau kad vestuvems suknele turi buti tik tortine.

as irgi be veliumo buvau,man kazkaip trumpa sukne su juo neziziuri schmoll.gif
Atsakyti
jo istikruju velionas labiau tinka prie tortines sukneles.

O gal but zinote kur galime isigyti kokia grazia karunele?
Atsakyti
QUOTE(pamaiva_ @ 2008 08 11, 10:06)
jo istikruju velionas labiau tinka prie tortines sukneles.
O gal but zinote kur galime isigyti kokia grazia karunele?

nors ir off topikas, bet nesusilaikiau
user posted image
pamaiva, tik nesumastyk įsižeisti, tikrai tokios nesiūlau tau biggrin.gif
Atsakyti
Nu jo su tokia karuna atrodyciau kaip is cirko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu norite atrodyti isskirtinai, tada patariu vestuviu diena vilketi trumpa vestuvine suknele lotuliukas.gif 4u.gif
As taip sakau is patirties ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tralaila: 12 rugpjūčio 2008 - 11:40
QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2008 08 11, 15:15)
Jeigu norite atrodyti isskirtinai, tada patariu vestuviu diena vilketi trumpa vestuvine suknele  lotuliukas.gif  4u.gif
As taip sakau is patirties  ax.gif

Tiesa,maciau per savas vestuves kokiu 15 nuotaku,bet visos praktiskai su tortais,o visos su ilgom smile.gif tik praeita savaitgali maciau viena su trumpa smile.gif
Atsakyti
jo, jau po truputeli daugiau merginu renkasi trumpas vestuvines suknytes, o ypac tos kurios nori atrodyti kitaip, isskirtinai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti