Suknele liux pati gal ir panasia deciaus, jei tiktu pagal mano figura
QUOTE(Aidutea @ 2008 08 08, 23:55)
Suknele liux pati gal ir panasia deciaus, jei tiktu pagal mano figura
na as irgi nekudena na po gimdimo like,korsetas paslepia bet zinok sukne popierine 13plunksnu tu pameciau,tai siuvau prie maximos o vakare isvis visa biret pradejo,nors nekliudziau bet5 buvau patenkinta,maciau daug nuotaku apie 15 bet ne vienos su trumpa ir visi tai8p0 nuziurinejo mane aisku,zinau ,kad kai kuriems ji nepatiko,ir nelb daugelis drysta ar nori trumpa detis,bet pagiru isgirdau
Sveikutes esamos ir busimos zmonikes
As tai ir uz trumpa vestuvine suknele Mano pacios vestuves bus dar po3 men tai nusprendziau taip pat pasisiuti trumpa suknyte taip pat nesidesiu veliono tik karunele
Nemanau kad vestuvems suknele turi buti tik tortine.
As tai ir uz trumpa vestuvine suknele Mano pacios vestuves bus dar po3 men tai nusprendziau taip pat pasisiuti trumpa suknyte taip pat nesidesiu veliono tik karunele
QUOTE(pamaiva_ @ 2008 08 11, 10:43)
Sveikutes esamos ir busimos zmonikes
as irgi be veliumo buvau,man kazkaip trumpa sukne su juo neziziuri
jo istikruju velionas labiau tinka prie tortines sukneles.
O gal but zinote kur galime isigyti kokia grazia karunele?
QUOTE(pamaiva_ @ 2008 08 11, 10:06)
jo istikruju velionas labiau tinka prie tortines sukneles.
nors ir off topikas, bet nesusilaikiau
pamaiva, tik nesumastyk įsižeisti, tikrai tokios nesiūlau tau
Nu jo su tokia karuna atrodyciau kaip is cirko
Jeigu norite atrodyti isskirtinai, tada patariu vestuviu diena vilketi trumpa vestuvine suknele
As taip sakau is patirties
QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2008 08 11, 15:15)
Jeigu norite atrodyti isskirtinai, tada patariu vestuviu diena vilketi trumpa vestuvine suknele
Tiesa,maciau per savas vestuves kokiu 15 nuotaku,bet visos praktiskai su tortais,o visos su ilgom tik praeita savaitgali maciau viena su trumpa
jo, jau po truputeli daugiau merginu renkasi trumpas vestuvines suknytes, o ypac tos kurios nori atrodyti kitaip, isskirtinai