QUOTE(Katu @ 2008 09 23, 20:58)
Savaitgalį kepėm picą pagal Portukės receptą.
Dariau iš kvietinių ir rupių miltų per pusę. Šoninės nedėjau visai, vietoj jos įpyliau šaukštą alyvų aliejaus. Miltų man trūko, tad kočiojant jų dadėjau.
Ant picos viršaus - kumpis, svogūnai, šviežias bazilikas. Man labai skani, vyrui pagrindas buvo kietokas. Tiesa, iškeptą picą aptepiau sviestuku (kampus, kad nebūtų labai sausi).
Dariau iš kvietinių ir rupių miltų per pusę. Šoninės nedėjau visai, vietoj jos įpyliau šaukštą alyvų aliejaus. Miltų man trūko, tad kočiojant jų dadėjau.
Ant picos viršaus - kumpis, svogūnai, šviežias bazilikas. Man labai skani, vyrui pagrindas buvo kietokas. Tiesa, iškeptą picą aptepiau sviestuku (kampus, kad nebūtų labai sausi).
Miltų nereikėjo dadėt, būtų minkšta buvus. Tik kočiot tada sunku, as net nekočioju, o tiesiog ištampau rankom ir viskas.