QUOTE(Putlutė @ 2009 01 31, 20:20)
sveikos merginos
uzsimaniau ir as iskepti duonele,tik niekada nesu to bandziusi

ziurejau daug receptu,bet ne visuose parasyta ka kaip su kuo ir kada maisyti,kiek raugas turi stoveti,kiek laiko,kokiam karsti kepti
P.S.girdejau,kad kukuruzu duona labai skani,bet nepastebejau cia tokio recepto

gal kuri zino recepta?ar yra bandziusi kepti?
Rasau BORODINO duonos receptuka, kaip ir prasei:
330 ml vandens
2 v.s. obuoliu acto
2 v.s. medaus su kaupu
2 v.s. aliejaus
4 v.s. salyklo
1,5 a.s. druskos
470 g ruginiu miltu
80 g kvietiniu miltu
2 a.s. sausu mieliu
Ingridientu eiliskumas pagal jusu duonkepes rekomendacijas
v.s.- valgomas saukstas
a.s. arbatinis saukstelis