QUOTE(vaiduliuke @ 2008 02 26, 09:48)
Kepiau duoną iš rupių kvietinių miltų. Neatsidžiaugiu. Kokia ji nereali

310 g pieno ar pasukų;
1 a.š. druskos
2 v.š.cukraus
540 g. rupių kvietinių miltų
2 v.š. sėlėnų
Po 2 v.š. linų sėmenų ir sezamo sėklų
5,5 g mielių
Šią duoną lengviau virškina, nei iš baltų valytų miltų.
radau nuorodą apie Ustukių miltus:
http://ausis.gf.vu.l.../078/07ust.html
ka tik sia kepiau. skani tikrai, bet gal i salduma tokia

, tai su kokiais lasiniais

bandziau pries prasidedant kepimo programai isimt tuos teslos maisytuvus is indo: tesla bijodama isemiau, nes buvo pakilus labai, o kai paemiau, subliusko.bet perminkiau pora kart ir idejau atgal. duona iskepe gerai, bet vos as ja is indo iskraciau

- prikepe tie galiukai (ant kuriu dedasi maisytuvai), nes jie nedengti teflonu
QUOTE(kobriukas @ 2008 04 30, 17:03)
na va truputi laik yra tai pirma receptuka idesiu o kaip vaikas prabus padarysiu nuotrauka savo duonytes
Duonyte panasi i Borodino duona
vanduo 400ml
ruginiai miltai 3 ¼ puodelio(240ml)
kvietiniai miltai ½ puodelio
druska 1 a.s
medus 2 v.s
aliejus 2 v.s
mieles 1 pak. 7g (sausos)
salyklo ekstraktas dejau 2 v.s
saulegrazu 2v.s
na as kaip visada dariau isradimus tai i ruginius miltus damaisiau ruginiu sėlenu

tik labi iskilo ir kepant sukrito virsus gal but per mazai miltu buvo arba perdaug salyklo

...bet pati duonike tai pasaka
ryt gal bandysiu sia, tik idesiu Borodino duonos neatsiejamo prieskonio- kalendros