Mamytes, turiu tokia bedele.Mano dukrytei eina treti metukai, kaip ir reiketu graziai ivardinti jos imtymia vietele.Kaip jus vadinate? Man mazytei sakydavo "putyte", bet as kazkaip nenoriu. Atleiskit, kad cia tokia temele uzvedziau
Na mūsoji mergužėlė 2,3 metų..... O tai kas pas ją kelnaitėse tai tiesiog įvardinam DUPCE
Mes vadinam "putka" Is vienos drauges isgirdau, man patiko-juokingai, ne super rimtai ir neakcentuojant
mes vadinam "pisiukas"
bet manau, kad si tema neturetu buti "delikati", juk tai naturalus dalykas tureti lytinius organus ir nereikia is to daryti "bedeles"
vienas kito "sandara" su vaikais jau esame isnagrineja ir kalbame taip:
visos Sandrutes, mamytes, babces, tetos ir mergytes turi pisiuka ir dubce;
mamytes, babces ir tetos turi dar ir krutis, todel nesioja liemenukus
kai vaikai pradeda matuotis mano liemenukus, nieko gedingo tame nematau ir ju nestabdau. kai isskalbtus drabuzius sukraunu i viena kruva, pradedame "porceliuoti" kelnaites: cia tavo, cia mano, cia Deivido ir t.t. ner cia ko raudonuoti ir nuogi namuose viens pries kita palakstome, nors ne nudistai esame
beje ir apie berniukiskus organus todel jau esame informuoti
bet manau, kad si tema neturetu buti "delikati", juk tai naturalus dalykas tureti lytinius organus ir nereikia is to daryti "bedeles"
kai vaikai pradeda matuotis mano liemenukus, nieko gedingo tame nematau ir ju nestabdau. kai isskalbtus drabuzius sukraunu i viena kruva, pradedame "porceliuoti" kelnaites: cia tavo, cia mano, cia Deivido ir t.t. ner cia ko raudonuoti ir nuogi namuose viens pries kita palakstome, nors ne nudistai esame
O ja, musu vyriskiai turi pimpalus
QUOTE(Viktute @ 2008 07 03, 14:03)
Tai ir maniske ta sandar jau isnagrinejus, nes turi vyresni broli.Net ir brolio daikciuka zino kaip vadinti O savo nezino Beje, kartais nubega i tualeta suspaudzia savo lyties prieki ir vaidina, kad sisioja kaip brolis
Patiko ir man "putka".Tikrai juokinga
man atrodo, kad putytė ir pimpaliukas yra normaliausi pavadinimai. kažkaip nei šis nei tas, kai tėveliai išradinėja naujus pavadinimus, o paskui vaikai pasimeta išgirdę, kad lytiniai organai vadinami kitaip.
"Putytė" visai gražu Mes dar vadinam "makštute"
O berniukai turi pimpaliukus
O berniukai turi pimpaliukus
Sakom 'putska'. O berniuku 'pimpaliukas'
Ir tikrai nėra čia ko gėdytis
Ir tikrai nėra čia ko gėdytis
QUOTE(JO/NE @ 2008 07 03, 22:20)
mano uosve uzvardijo "siūsia, siusiute" man visai "lipo" tas pavadinimas, tai ir nepriestaravau ... taip ir vadinam dabar vyruku organus vadinam "peliukais, pimpaliukais"