gaminti pati negaminu,bet vaikui nuperku is parduotuves to dziaugsmelio
QUOTE(Vivikaliux @ 2010 02 12, 19:43)
sveikos mamytės, gal žinot kaip burbuliukų pasigamint?
va radau receptuką tokį, nežinau, gal geras pati dabar neseniai padariau....
reikės: cukraus, vandens, indų ploviklio (mes naudojam Fairy).
Vandenukas geriau distiliuotas. Visa kita lyg ir gerai.
Na kad saugot mažiukų akytes ar kad neatsigertų suprantat ir pačios.
Kur galima nusipirkti burbulu? Labai norim savo vestuvem Radau zaislu parduotuvej toki maza buteliuka, bet labai jau mazi burbuliukai gaunasi
QUOTE(aureka @ 2010 03 06, 21:31)
Kur galima nusipirkti burbulu? Labai norim savo vestuvem Radau zaislu parduotuvej toki maza buteliuka, bet labai jau mazi burbuliukai gaunasi
Gal būtų ten, kur prekiauja balionais ir įvairiomis prekėmis šventėms.... Mažuose buteliukuose mažas ratukas burbuliukams pūsti, todėl jie nėra dideli. Reik žiūrėti, kad būtu pūtimui didelis tas lankelis, ar kaip ji pavadinti.....
QUOTE(aureka @ 2010 03 06, 23:31)
Labaaaaaai didelių burbulų ieškok - vejugaudymas.lt
mes irgi perkame spec. skysti parduotuveje, nes patiems dar niekaip nepavyko gero pasigamint
QUOTE(Vivikaliux @ 2010 02 12, 20:43)
sveikos mamytės, gal žinot kaip burbuliukų pasigamint?
cukrų ištirpinti nedideliam kieky vandens, kad gautųsi kaip sirupas, paskui tą sirupą, vandenį ir indų ploviklį išmaišykit ir palikit per naktį, o jau rytoj pūskit burbuliukus šiaip dabar šiandien pagaminom, tai laukiam rytojaus su nekantrumu
ypač vaikai.... šiaip dozę patys pasirinkit, žiūrint kiek jums reikės to skysčio... juk vėliau dar pasigaminsit. [B] bet žinot, man rodos, kad bus geras receptas, aš iš interneto ištraukiau...
cukrų ištirpinti nedideliam kieky vandens, kad gautųsi kaip sirupas, paskui tą sirupą, vandenį ir indų ploviklį išmaišykit ir palikit per naktį, o jau rytoj pūskit burbuliukus šiaip dabar šiandien pagaminom, tai laukiam rytojaus su nekantrumu
ypač vaikai.... šiaip dozę patys pasirinkit, žiūrint kiek jums reikės to skysčio... juk vėliau dar pasigaminsit. [B] bet žinot, man rodos, kad bus geras receptas, aš iš interneto ištraukiau...
ukishkas muilas ir vanduo geriau nei tikri burbulai:)
as vaikams darau is sampuno ipilu siek tiek sampuno (tikrai labai nedaug )ir vandens
viskas, gaunasi puikus burbulai
viskas, gaunasi puikus burbulai
O vat aš savo pusbroliui puikius burbulus pagaminau. Ot buvo laimės vaikinui
Daug daug geresni už pirktinius.
Daug daug geresni už pirktinius.
QUOTE(aureka @ 2010 03 06, 22:31)
mes tai Balionų Šalyje perkam, ten toks vokiškas muilas, labai geri burbulai.