Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 9 dalis

Apie Juliuka ( o man rods kad Jusiuka) ir savaitės dienas senokai laukiu šitoj temoj, labai geruti filmukas.
Atsakyti
QUOTE(Liniuote @ 2008 09 11, 20:45)
Apie Juliuka ( o man rods kad Jusiuka) ir savaitės dienas senokai laukiu šitoj temoj, labai geruti filmukas.

Ir man rodos apie Jusiuką. Ir man kažkodėl atrodo, kad filmukas latvių. pritariu superinis wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Gal turit kokių filmukų su mašinėlėmis ar šiaip su kokiomis transporto priemonėmis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuote @ 2008 09 11, 19:45)

g.gif gal ir Jusiukas g.gif
bigsmile.gif gal atsiras turinciu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba,

labai reikia multiko, kaip du meškiukai sūrio nemokėjo pasidalinti.

Ačiū. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 09 12, 10:43)
Laba,

labai reikia multiko, kaip du meškiukai sūrio nemokėjo pasidalinti.

Ačiū. aciuks.gif

Du godūs meškiukai LT
Atsakyti
Sveikos! Gal galite pasakyti kiek istikruju yra Na Palauk seriju? As visada maniau kad 16... Bet girdejau kad daugiau g.gif Tai galvoju, kaip cia yra is tikruju? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grays1 @ 2008 09 17, 12:45)
Na Palauk seriju? As visada maniau kad 16...

berods jau 20 blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 09 14, 13:44)

Ačiū.

P.S. rekomenduoju visiems, labai aktulias problemas 3mečiams nagrinėja tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,padekit prasau, niekam neina man parsisiust nei vieno filmuko is jusu tu nuorodu nors pasiusk doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 04 18, 12:55)
Įkėliau iš anksčiau. Paaiškinimas, kaip parsisiųst ax.gif
pradzioj atsiranda toks langas
user posted image
reikia palaukti apie 1 minutę, tuomet atsiranda užrašas download, tada spausti, kur apibraukta" click here" ax.gif
user posted image

Daug multikų

Čia dar daugiau multiku

Naudokitės paieška 4u.gif
Paieška

Prašom julijajus, suradau ankstesnėj temoj išsamų bynės paaiškinimą kaip parsisųsti filmus iš 2Sharedo puslapio 4u.gif

QUOTE(julijajus @ 2008 09 19, 17:06)
Sveikos mamytes,padekit prasau, niekam neina man parsisiust nei vieno filmuko is jusu tu nuorodu nors pasiusk doh.gif  verysad.gif

Ir aplamai siūlau, kas atidarinės naują temą, pirmą žinute pradėti paaiškinimu kaip siųstis filmus tada visiems viskas iš karto bus aišku (tikiuosi biggrin.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Labai dekoju aciuks.gif
Atsakyti