Apie Juliuka ( o man rods kad Jusiuka) ir savaitės dienas senokai laukiu šitoj temoj, labai geruti filmukas.
QUOTE(Liniuote @ 2008 09 11, 20:45)
Apie Juliuka ( o man rods kad Jusiuka) ir savaitės dienas senokai laukiu šitoj temoj, labai geruti filmukas.
Ir man rodos apie Jusiuką. Ir man kažkodėl atrodo, kad filmukas latvių. pritariu superinis
Sveikutės Gal turit kokių filmukų su mašinėlėmis ar šiaip su kokiomis transporto priemonėmis
QUOTE(Liniuote @ 2008 09 11, 19:45)
gal ir Jusiukas
gal atsiras turinciu
Laba,
labai reikia multiko, kaip du meškiukai sūrio nemokėjo pasidalinti.
Ačiū.
labai reikia multiko, kaip du meškiukai sūrio nemokėjo pasidalinti.
Ačiū.
Sveikos! Gal galite pasakyti kiek istikruju yra Na Palauk seriju? As visada maniau kad 16... Bet girdejau kad daugiau Tai galvoju, kaip cia yra is tikruju?
QUOTE(grays1 @ 2008 09 17, 12:45)
Na Palauk seriju? As visada maniau kad 16...
berods jau 20
QUOTE(vėtrė @ 2008 09 14, 13:44)
Ačiū.
P.S. rekomenduoju visiems, labai aktulias problemas 3mečiams nagrinėja
Sveikos mamytes,padekit prasau, niekam neina man parsisiust nei vieno filmuko is jusu tu nuorodu nors pasiusk
QUOTE(byne @ 2008 04 18, 12:55)
Įkėliau iš anksčiau. Paaiškinimas, kaip parsisiųst
pradzioj atsiranda toks langas
reikia palaukti apie 1 minutę, tuomet atsiranda užrašas download, tada spausti, kur apibraukta" click here"
Daug multikų
Čia dar daugiau multiku
Naudokitės paieška
Paieška
pradzioj atsiranda toks langas
reikia palaukti apie 1 minutę, tuomet atsiranda užrašas download, tada spausti, kur apibraukta" click here"
Daug multikų
Čia dar daugiau multiku
Naudokitės paieška
Paieška
Prašom julijajus, suradau ankstesnėj temoj išsamų bynės paaiškinimą kaip parsisųsti filmus iš 2Sharedo puslapio
QUOTE(julijajus @ 2008 09 19, 17:06)
Sveikos mamytes,padekit prasau, niekam neina man parsisiust nei vieno filmuko is jusu tu nuorodu nors pasiusk
Ir aplamai siūlau, kas atidarinės naują temą, pirmą žinute pradėti paaiškinimu kaip siųstis filmus tada visiems viskas iš karto bus aišku (tikiuosi )
Labai dekoju