QUOTE(Pinacea @ 2008 09 02, 21:04)
Mano mamytei nueme chemija Tiesa pasakius net nezinau ar dziaugtis ar verkt. Mat kiti du radiologai paneige vienos "pasiputusios" radiologes (pasiputus, nes mamyte turejo savaite laukti atsakymo, ka shiaip padaro per valanda, o kai susitikus perdave, dar burbtelejo piktai, kad laika gaishina ) ish Kauno kliniku ishrasha, kad kepenyse yra metastaziu. Ju (vienas ish onkologines ligonines, kitas ish kliniku, bet vaiku skyriaus) nuomnone, kepenyse yra tik vienas darinys, jis metastazems neiprastoj vietoj, o daryta punkcija(i kuria niekas nekreipe demesio) buvo neigiama. Darysim vel pakartotinai punkcija kita savaite.
Kaulu scintigrama shiandien parode krutinkaulio srityje pora zidinuku, kaip kad ishrashe rashoma, "galima mts" - taciau tai toj pacioj vietoj, kur mamyte reanimavo priesh du menesius, ir krutinkaulis buvo keliose vietose luzes. Gydytojas sako, kad kaulu fraktura taip pat matoma scintigramoj, kaip ir mts. Taip kad vel nera 100%
Dabar gydymas tolimesnis hormonais (arimideksu)... mano mamyte sako, jei ishsiaishkins, kad kepenyse ner pikto darinio, ir hormonu negers... Ash jai siulau bet kokiu atveju darini operuoti, tuo labiau, kad yra operuojamoj vietoj.
Shiuo metu musu kieme vel sviecia saule
Kaulu scintigrama shiandien parode krutinkaulio srityje pora zidinuku, kaip kad ishrashe rashoma, "galima mts" - taciau tai toj pacioj vietoj, kur mamyte reanimavo priesh du menesius, ir krutinkaulis buvo keliose vietose luzes. Gydytojas sako, kad kaulu fraktura taip pat matoma scintigramoj, kaip ir mts. Taip kad vel nera 100%
Dabar gydymas tolimesnis hormonais (arimideksu)... mano mamyte sako, jei ishsiaishkins, kad kepenyse ner pikto darinio, ir hormonu negers... Ash jai siulau bet kokiu atveju darini operuoti, tuo labiau, kad yra operuojamoj vietoj.
Shiuo metu musu kieme vel sviecia saule
Sveikute,Pinacea,
Labai smagu dėl Jūsų saulėto kiemo.Tebūna taip visą laiką. O kiek Jūsų mamytei dar buvo likę chemoseansų.Jei teisingai supratau,tai nereikia baigti viso kurso?
Na ,kitą savaitę,gal padarys tikslesnę kepenų punkciją ir linkiu ,kad viskas būtų kuo geriausiai.TAIP IR BUS. Mane domina,ar kai daro kepenų punkciją,duoda kokią vietinę narkozę? O gydytojai siūlo operuoti tą darinuką?
Ir dar - tik mano nuomonė.Jei ir nebus nieko pikto,Jūs turėtumėte įkalbėti savo mamytę gydytis hormonais.Vis tiek gydytojai geriau žino.Manau dėl tokių vaistukų saviveiklos nereiktų.Tuo labiau,kad ARIMIDEX - vienas naujausių preparatų.
Stiprybės ir geros sveikatos Jūsų mamytei, ir Jums, ir Jūsų šeimai.