Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

user posted image
Pas mane tikrai nebuvo toks rozinis kaip siam paveikslelyje, jis daugiau tokios gelsvai-zalsvai- rozines spalvos cool.gif Panasiau i si
user posted image
Maniskis ne testerinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2011 02 04, 17:10)
As pirkau cia forume is patikomos tikrai mamytes, juolab, kad kvapas nesiskiria kiek pamenu, tik ta spalva idomu, kodel pasikeite doh.gif einu dar foto bandyt daryt blush2.gif
va stai cia realiausia spalvyte
user posted image

pas mane buvo roziniai, dar turiu uzsilikusia 50ml foto:
user posted image
Atsakyti
Susbalamutinau visai ax.gif na, gal kas paaiskins kodel gi ta spalva mutavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2011 02 04, 20:11)
Susbalamutinau visai ax.gif na, gal kas paaiskins kodel gi ta spalva mutavo bigsmile.gif

Pirma mintis peršasi - buvo netinkamai laikomi ir pagedo 4u.gif Spalvytė skirias ir kvapas, sakote, aštresnis. O nuosėdų jokių nėra?
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2011 02 04, 21:11)

O as manau, kad viskas ok su tais kvepalais. Spalvos gali skirtis ir nuo partiju. Man taip buvo...Turejau Hermes Viduzemio sodus testeri, kvepaliuku spalva buvo sviesiai geltona. Kai pasibaige, nusipirkau is patikimos pardavejos Alioshka naujus ne testerini varianta. Kvepalu spalva buvo tamsiai geltona, bet kvapas toks pat, kaip ir testerio.
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2011 02 04, 20:11)

nepaaiškinsiu, tik galiu pasakyt, kad esu per SM nusipirkus Eisenberg J'Ose atomiką su rudos spalvos skysčiu. kvapas įtarimų nekėlė, tik spalva. ir tai ne iš karto. sukėlė tik tada, kai pati papirkau butelką iš Sarmos su ryškiai geltonu skystimu.
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2011 02 04, 21:11)

kodėl - tiesą sakant, niekada nesiaiškinau, bet turiu dvi EDT netesterines Keles - butelaitį rusvesnių nei rožiniai ir pusbutelį rožinesnių; abejų kokybė puikiausia, nors atspalviai vos skiriasi.

Atsakyti

Kažkada kai čia subforume vyko Kenzo Tigro bumas, visiems iškilo klausimas kodėl 100 ml testerio skystis yra šviesiai gelsvos spalvos, o 30 ml buteliuke - praktiškai oranžinis.
Aš net Kenzo laišką su užklausimu rašiau, bet taip ir neatsakė.
Tiesiog čia nusprendėm, kad matyt taip reikia biggrin.gif Kadangi kvapas buvo vienodas abiejų spalvų kvepalų, tai reikalo nebeeskalavom.
Taigi, jei kvapas OK, siūlau pasielgti analogiškai.
Atsakyti
Dar Boudoir Vivienne Westwood kvepalu buna skirtingos spalvos. Ir man atrodo kazkoks kvapas pas Lutens buvo irgi skirtingu spalvu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 02 04, 22:46)
Dar Boudoir Vivienne Westwood  kvepalu buna skirtingos spalvos.  Ir man atrodo kazkoks kvapas pas Lutens buvo irgi skirtingu spalvu. g.gif

Sitie irgi internete daug kur roziniai, o pas mane tokie daugiau rausvai-oranziniai 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 05 vasario 2011 - 20:53
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 02 04, 22:46)
Dar Boudoir Vivienne Westwood  kvepalu buna skirtingos spalvos.  Ir man atrodo kazkoks kvapas pas Lutens buvo irgi skirtingu spalvu. g.gif

teisingai, Boudoir turėjau 50'uką su oranžiniu skysčiu,dar dabar nedidukas likutis likęs, o naujų pirktų 50 buteliuke - rausvas skystis.

Atsakyti
paskaicius lyg ir turetu but ramu del tos spalvos, ale grauzia toks kirminas viduj ir viskas, kvepintis jais kotais nesinori kazkaip:) doh.gif
Atsakyti