Oi, aš pirma (po Joliukes) naujoje temoje
Paskutinė man darbo diena, turėsiu gerą savaitę atostogų, na tokių įžanginių, nes paskui planuoju rimčiau atostogauti

Tai va, rytoj išleidžiu vaikus su seneliais į Norvegiją Joninėms

Ten vyro sesuo gyvena. O mes patys važiuosime prie Nemuno pabūti gamtoje. Va tokios kol kas ir atostogos
ŽIŽMA, klausei dėl invalidumo...Aš tai jo neturiu, tai absoliučiai nieko nežinau
Dėl jodo, tai Joliukė maždaug viską susakė. Svarbu, kad neužkietėtų viduriai, todėl reikėtų ką nors laisvinančio, ar tai tablečių kokių iš žolelių, ar slyvų sulčių...Ir šiaip maisto įsidėti, nes valdiško gali būti mažai arba neskanu. Aš buvau dešrytės, sūrio įsidėjusi, sausainių, vaisių... Nu ir raudono vyno patartina, sako kraujui gerai, ir šiaip dėl tos radiacijos kažką jis liktais padeda, nu ir nuotaikai pakelti

Reikia daug maudytis duše, daug sysioti, tuštintis, palatą vėdinti, kad greičiau jodas išgaruotų. Aš buvau su valdiškais rūbais, savo persimoviau tik paskutinę dieną, prieš matuojant radiacijos lygį.
Gal kas žinote, kada Baranauskas atostogauja? Reikia man vasarą prisiruošti nuvažiuoti pas jį...
Tai sveikatytės ir sėkmės visoms