Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(picolo @ 2008 06 18, 16:27)
Noriu ir as pasidalinti savo ispudziais apie priemones nuo plauku slinkimo.
Isbandziau ju labai daug nuo ampulyciu pigiausiu iki brangiausiu, sampunu ivairiausiu, deja nei viena priemone mano plaukams nebuvo veiksminga.
Visai neseniai atradau priemone Himalay ji pagaminta is naturaliu zoleliu. Kainuoja apie 50 Lt. tai kremas plaukams. Is vakaro itrini i oda o ryte isplauni galva. Plaukai ataugineja sparciai ir gausiai.
Atsiliepimu apie ja daug geru girdejau ir is kitu zmoniu.
Siulau pabandyti, nes man tikrai patiko  thumbup.gif yra ju visa linija sampunu taip pat.

O kur ju galima isigyti g.gif
Atsakyti
dabar pirma kart bandau ampules LOSS CONTROL THERAPY (LIVING T), parasysiu atsiliepimus veliau, man patinka kad jos stiprokai saldo, toks metu pojutis stiprus, gaivina galvos oda, o kaip rezultatai tai ziuresim veliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 06 17, 22:45)
Jadzka, aš vis nuo tavęs nusirašinėju - ir padeda biggrin.gif
Jei palygintum su Cutrin Bio+, tai ar mažiau sausina? Kažkada naudojau Lakmes priemones, bet jau laaabai seniai...
Vėl intensyvėja plaukų slinkimas, baisinį užsitęsusį stresą išgyvenu, tai plaunu Cutrin'u, bet tada vaikštau su šiurkščiom vielom vietoj plaukų, jau nepadeda nei balzamas, nei nenuskalaujamas balzamas, nei jokie purškalai doh.gif

Miaška, na nežinau kiek jos padeda g.gif: dabar tai plaunu tuo šampūnu galvą ir dar ampulėm porą kartų per savaitę pratrinu. Na nebesimėto krūva plaukų, ale vienas kitas dar krenta. Nors nėr ko norėt... stresų kalnas dabar.... DArbo keitimas, visokie renginiai, ruošimasisi į Indiją ir t.t.t.t.t
Šiaip tai vis galvoju sugrįžti prie O'Rising priemonių, žiemai idealus bus su AHA, o va dar Caduta fainas ir kaukės geros.... Spėju nu oTIGI man čia išjautrėjo galvos oda ir plaukai supyko irgi nemažiau nei už stresą...
Lakme tikrai nebloga, tik brangoka palyginus su Cutrinu (ypač serumas), nes ten losijono butelka tai visai papigiaiskai.

DAr man tikrai patiko Universiteto vaistinėje vietinės gamybos skystis nuo plaukų slinkimo. Toks kamparo spiritas, ale plaukams tiko.
Atsakyti
Man tai bėda po antibiotikų blink.gif Pini šepečiai verysad.gif Prisiskaičiau čia, tai nusipirkau čemeryčių vandens, kosmetinio žibalo - ten kažkas receptuką rašė.. beroda medaus dar reikia ar kažko primaišyt.. ir kažkokių ampulių kur po ranka pasitaikė Farmoj... Hair Company 8 ml... tik dabar nebepamenu kaip naudot ir vienus ir kitus - prieš plovimą ar po doh.gif

Himalay šampūną vaikui pirkus buvau. Pas jį ir taip nuostabūs plaukučiai, bet po to šampūno tikrai blizgėdavo ir slidūs labai būdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Pati veiksmingiausia priemone man yra ORISING.
Ampules man labai padejo. Nuo sampunu plaukai blizga ir ju atrodo daug, tik sampunas ORISING KADUTA man per stiprus, be stipriai maitinancios kaukes netinka visiskai. Pirmi rezultatai po menesio jeigu naudosi priemones 3 kart per savaite. Plaukai tikrai maziau slenka ir atrodo sveikesni.Pirkau Sarmoje, bet maciau yra ir Eurovaistineje. yess.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 06 18, 18:27)
O kur ju galima isigyti  g.gif

vaistinėse, aš asmeniškai taip pat jau mėnesį trinu tuo tepalu ir pastebėjau, kad ataugdinėja maži jau beveik 2 cm. plaukučiai.
Atsakyti
as taip pat kiek ko isbandzius esu,tai ampules man pacios geriausios.lb skirtumas jauciasi kai naudojau jas ir kai nutraukiau.nutraukus vel pradejo slinkt plaukai.As ju nusiperku is savo kirpejos,bet maciau ju pirkti ir sarmoje yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Individualistė @ 2008 06 20, 09:09)
Man tai bėda po antibiotikų  blink.gif  Pini šepečiai  verysad.gif  Prisiskaičiau čia, tai nusipirkau čemeryčių vandens, kosmetinio žibalo - ten kažkas receptuką rašė.. beroda medaus dar reikia ar kažko primaišyt.. ir kažkokių ampulių kur po ranka pasitaikė Farmoj... Hair Company 8 ml... tik dabar nebepamenu kaip naudot ir vienus ir kitus - prieš plovimą ar po doh.gif

Himalay šampūną vaikui pirkus buvau. Pas jį ir taip nuostabūs plaukučiai, bet po to šampūno tikrai blizgėdavo ir slidūs labai būdavo  mirksiukas.gif

Man irgi po antibiotiku "nesveikai" slinko plaukai, matyt organizmas buvo nualintas, susilpnejes, bet padejo dilgeliu shampunas, pradejau su juo plauti ir sustojo, taip pat pradejau vitaminus vartoti, bet ne plaukam, o organizmui stiprinti ir atrodo normaliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(botinak @ 2008 06 21, 16:35)
vaistinėse, aš asmeniškai taip pat jau mėnesį trinu tuo tepalu ir pastebėjau, kad ataugdinėja maži jau beveik 2 cm. plaukučiai.

o mano yra labai labai riebus plaukai, kazi jei as ta himalaya paliksiu per nakti, ka dman isvis jie nesuriebetu g.gif kaip manot?smile.gif beje jau sitos priemone stai nuostabios, as turiu sampuna, nu puikus tikrai:)
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 06 22, 11:14)
o mano yra labai labai riebus plaukai, kazi jei as ta himalaya paliksiu per nakti, ka dman isvis jie nesuriebetu g.gif  kaip manot?smile.gif beje jau sitos priemone stai nuostabios, as turiu sampuna, nu puikus tikrai:)

tiek as ir nusimanau apie tuos plaukus, manau, neisbandzius nesuzinosi schmoll.gif
bet siulyciau tikrai pabandyt, o apie ampoles, tai tikra tiesa, kol naudoji, tai tuo metu ir gerai, o veliau vel slenka, o sitas himalaya, atkuria plauku augima, ju dauginasi, o ne pristabdo ju slinkima thumbup.gif reiks isbandyti ir sampuna, gal bus dvigubas poveikis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 06 19, 22:50)

Ačiū už info 4u.gif

O aš pamąsčiau, pasvarsčiau, ir nusipirkau dar nebandytą daiktą: tą Himalaya kremą nuo slinkimo. Patiko kvapas, žolelių toks, užtepiau ir palikau nakčiai, kaip parašyta. Šiek tiek riebina, bet puikiai išsiplauna, tai bandysiu bent jau tris savaites (iki atostogų) kas vakarą pasiteplioti.
Ir dar nusipirkau B grupės vitaminų pakuotę, nes šiuo atveju slinkimas suaktyvėjo nuo baisinio streso. Maža to, dar visas veidas ir kaklas spuogais apsisėjo... doh.gif Visai nenoriu likti plika ir spuoguota.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 06 22, 15:45)
Ačiū už info 4u.gif

O aš pamąsčiau, pasvarsčiau, ir nusipirkau dar nebandytą daiktą: tą Himalaya kremą nuo slinkimo. Patiko kvapas, žolelių toks, užtepiau ir palikau nakčiai, kaip parašyta. Šiek tiek riebina, bet puikiai išsiplauna, tai bandysiu bent jau tris savaites (iki atostogų) kas vakarą pasiteplioti.
Ir dar nusipirkau B grupės vitaminų pakuotę, nes šiuo atveju slinkimas suaktyvėjo nuo baisinio streso. Maža to, dar visas veidas ir kaklas spuogais apsisėjo... doh.gif  Visai nenoriu likti plika ir spuoguota.

Miaška, MAn tai Lakmės šampūnas tiko ir patiko, kas svarbiasuia - plaukai nenusausėja baisiai .... Gal net sudrėkinti lieka tokie, kad net balzamo nededu, kas man nebūdinga....

O Himalaya ir mane vis masina, tik va kai pamatau krūvas tų priemonių ten prikrautas tai tingiu atsirinkinėt kas ir kur yra... Gal įmesk tos pastos paveiksliuka
Atsakyti