Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija, ir viskas apie ją

QUOTE(Dusele @ 2009 01 24, 07:44)
Maitinimas, maitinimas ir dar karta maitinimas riebiu kremu (ne aliejum!), geriausia jei sudety yra kokoso arba avokado alie 4u.gif jaus.

O kuo blogai aliejai? g.gif Paskutiniu metu man kokosų aliejus (natūralus, nerafinuotas) sudrėkina odą geriau nei riebiausi kūno sviestai. Ypač po depiliacijos gerai pažastis nuramina - paraudimą per minutę nuima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LaDelfi @ 2009 01 24, 11:09)
O dėl aliejaus tai aš ir supratau pati, kad 0 efekto. Nepaima jo riebumo mano oda  schmoll.gif Turiu kūno sviestą su kokosu. Efektas tik tai minutei. Dėkui, bandysiu , ieškosiu kitos priemonės, drėkinsiu..  rolleyes.gif
drinks_cheers.gif

Reikia tepti ant drėgnos odos, tuomet bet koks aliejus kuo puikiausiai susigeria ir tikrai jokio riebumo nepalieka. Jei tepate ant sausos odos, tuomet tikrai nesusigers riebus sviestas ar aliejus.
Atsakyti
as tai rekomenduociau alijosiaus zele (drekina) ir tada pasirinktinai aliejus (sebamed man labai smagus) ar bet kuris maitinamasis kuno kremas mirksiukas.gif
Atsakyti
apie TBS cukraus vaska.. taip tai tas pats Sugaringas.

del issausejusios pdytes po depiliacijos, tai patarciau yra Depileve kremas kaukyte po depiliacijos RAMINAMASIS KREMAS Nr.4 (Soothing Cream)arba RAMINAMASIS ARBATMEDŽIO GELIS (Tea Tree Gel), tikrai super, uztept storesni sluoksni ir palaukt kol susigers. Idedu nuoroda:

http://www.nagavita...._id=221&lang=lt

Atsakyti
Sveiki,
NIREN noriu Jusu paklausti - esu nestuke, bet labai noreciau nusidepiliuosti, anksciau tai darydavau epiliatoriumi, dabar nusprendziau tai daryti vasku. pirmas klausimas - ar galima nestukei?ir antras - kaip man ji uzsakyti?reikia butinai i nagavita vaziuoti ar galima internetu, ir kur rasti kuom tepti internetiniame puslapyje?kuris vaskas geriai karite ar intimate film rosin?
Atsiprasau uz atsilikima, tik noriu del visa ko buti tikra ka perku.
Atsakyti
QUOTE(Ivonita @ 2009 01 24, 17:17)
Sveiki,
NIREN noriu Jusu paklausti - esu nestuke, bet labai noreciau nusidepiliuosti, anksciau tai darydavau epiliatoriumi, dabar nusprendziau tai daryti vasku. pirmas klausimas - ar galima nestukei?ir antras - kaip man ji uzsakyti?reikia butinai i nagavita vaziuoti ar galima internetu, ir kur rasti kuom tepti internetiniame puslapyje?kuris vaskas geriai karite ar intimate film rosin?

Labas,

Tikrai galima, pas mane ne viena lankesi, ir daugelis daresi net pries pat gimdyma.. Ne vienai nepakenke, visos grizo patenkintos po gimdymo ir sake, kaip gerai, kad skutimo beda atkritus po gimdymo.
Jei nagavitos, tai reik vaziuoti tenai. Bet ar Jus nescia sau pasidarysite?
Nagavitos psl viskas yra, tepaliukai pries depiliacija ir po.
As pries naudoju si (Intimate Pre Base Nr.1), Vaskas man labiau patinka Intimate Film Rosin, ir sis dar nieko KARITE (Karite Wax), cia kaip kam. Po depiliacijos naudoju siuos VALOMASIS ALIEJUS Nr. 3 ir RAMINAMASIS KREMAS Nr.4.

beje, jei neturite sildytuvo ir sildysite puode patariu imti si vaska Intimate film Rosin, aisku i indeli idejus ir karite tablete galima pasisildyt, na cia jau vaizduote...

tikiuosi atsakiau i klausimus smile.gif Jei dar kils rasykite
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 24, 15:02)
O kuo blogai aliejai? g.gif Paskutiniu metu man kokosų aliejus (natūralus, nerafinuotas) sudrėkina odą geriau nei riebiausi kūno sviestai. Ypač po depiliacijos gerai pažastis nuramina - paraudimą per minutę nuima smile.gif
Papildyta:
Reikia tepti ant drėgnos odos, tuomet bet koks aliejus kuo puikiausiai susigeria ir tikrai jokio riebumo nepalieka. Jei tepate ant sausos odos, tuomet tikrai nesusigers riebus sviestas ar aliejus.

LaDelfi - mesk epiliatoriu lauk, ypac jei oda sausa. Paskui daug ilgiau truks iaugusiu plauku naikinimas. Nuosirdziai patariu.

Aliejai tikrai neblogai, tiesiog ju paskirtis neleisti dregmei is odos isgaruoti (pasisalinti), padengia ja nematoma plevele, todel oda tarsi silkine ir tepant ant dregnos odos dregme neisdziuna, o patenka i oda. Nuramina - taip. Taciau odai drekinti PAPILDOMAI, jei ji sausa, isoriskai, o ne tik leidziant nudziuti vandeniui po duso, geriau kremai, nes jie isigeria i gilesnius sluoksnius ir maitina oda.
Papildyta:
QUOTE(Ivonita @ 2009 01 24, 17:17)
Sveiki,

paciai depiliuotis nestumo antroje puseje tikrai nepatarciau, o jei nestumas komplikuotas - pasikonsultuokite su gydytojais, o ne forume 4u.gif
Atsakyti
o kaip su pazastim?ar naudojat skustuvus, ar ir vaska... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nestumas nekompikuotas, ir dar tikrai pasidaryciau pati, na bent pabandyciau, jei ne kreipciausi i profesionala.siaip, sakau, visada depiliuodavausi epiliatoriumi, skutau tik karts nuo karto, ir mane nuo skutimo beria, ir siaip nemalonus pojutis - kaip vyro barzda, tai nusprendziau pabandyti vaska.aisku pirmiau bandysiu kojas o veliau ziuresiu kaip ten bus!bet as skausmui labai pakantus zmogus...visai jo nebijau...
Atsakyti
QUOTE(Ivonita @ 2009 01 24, 19:11)
Nestumas nekompikuotas, ir dar tikrai pasidaryciau pati, na bent pabandyciau, jei ne kreipciausi i profesionala.siaip, sakau, visada depiliuodavausi epiliatoriumi, skutau tik karts nuo karto, ir mane nuo skutimo beria, ir siaip nemalonus pojutis - kaip vyro barzda, tai nusprendziau pabandyti vaska.aisku pirmiau bandysiu kojas o veliau ziuresiu kaip ten bus!bet as skausmui labai pakantus zmogus...visai jo nebijau...

tikrai bandykite smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti