Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

user posted image

Šiandien pirkau meilę -20% pigiau! Gal nusipirkti dar?
Rytoj pirksiu tavo šypsenas -dvi už vienos kainą.
Išseko ašaros , pirkau dar,15% daugiau nei įprasta,
o kaina ta pati . Bet jos išsiliejo dar parduotuvėj .
Gavau NEMOKAMĄ užuojautos žvilgsnį ir daug šauksmų ,
taip pat NEMOKAMAI! Įsigyjau truputį užuojautos ,
vienoje pakuotėje su pagieža Kitą savaitę pirksiu skausmą,
nors netrūksta man jo,bet 50% nuolaida .
Laimė pabrango dvigubai, neįperku . Nepirkau ir
juoko, nebeliko, bet kitą mėnesį atveš dar .
O tikėjimo gavau su kaupu ,pigiau nei įprasta,
bet brangiau,nei norėčiau. Toleranciją grąžinsiu poryt,
ne tas dydis. Grąžinsiu ir viltį, ji sugadinta .
Vos nepamiršau, pirkau ramybę, nedaug ,
nes nebeliko už ką,o man jos taip reikėjo.

Tiesiok gražu wub.gif

Papildyta:
Tęsiam temą ?? 4u.gif
Atsakyti
Tęsiam temą smile.gif
Mano kartas EGV irgi nepavyko smile.gif darau mėnesio pertrauką ir, tikiuosi, kitas bandymas bus kai jie jau dirbs.
Atsakyti
Tikiuosi ir aš jau liepos mėnasi važiuosim į EGV blush2.gif
Atsakyti
as tai apie viduri liepos vazuosiu . smile.gif)))
Atsakyti
Labutis visoms, norėjau pasidomėti kaip čia yra su tuo donoru, nes gali būti kad ir mums prisireiks verysad.gif Jūs čia į Rygą važiuojat jų ieškoti, o visas stimuliacijas atliekat Lietuvoje ar jau ten ? Ir ar didelis tų procedūrų kainų skirtumas ?
Atsakyti
Sename Donoras skyriuje paskaitinėk ,ten tikrai daug informacijos surasi thumbup.gif
Aš ten visa info susiradau, man labai ir mergaitės padėjo, kurios jau pro visa šita praėjo 4u.gif Ačiū joms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2008 06 13, 09:43)
Labutis visoms, norėjau pasidomėti kaip čia yra su tuo donoru, nes gali būti kad ir mums prisireiks  verysad.gif  Jūs čia į Rygą važiuojat jų ieškoti, o visas stimuliacijas atliekat Lietuvoje ar jau ten ? Ir ar didelis tų procedūrų kainų skirtumas ?

Pasiskaityti taip pat gali EGV tinklalapyje apie visas kainas. Jei kas neaisku klausk. smile.gif
Atsakyti
Sveikos Merginos,
Tai kas naujo? klinika atostogauja tai turbut ir daugelis is jusu atostogauja? Gal kas turi kokiu ziniu? smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, susinervinau, liepa vėl nesigaus i Latvija važiuoti, pakartojau tyrimus dėl ureplazmų, jų neberado, tai gerai, bet su tepinėlio liaukocitais dabar negerai doh.gif Teks žvakutes panaudoti, tai dar nieko, bet mano daktaritė atostogauti išėjo, tai dabar teks laukti kol griš, neišsigydžius iki galo nesinori ko pardėti, o be to Latvijoje pasakė, kol visi tyrimai bus neatlikti, nieko nedaris. Tai vėl viskas nusitesia blink.gif
Atsakyti
Digle, nesijaudink labai, ramiai palauk, išsigydyk, pasistiprink, kokių vitaminų pagerk, čia niekur nenuskubėsi.. va aš skubėjau i vistiek nieko neturiu..
Atsakyti
Tu labai teisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2008 06 15, 10:29)
Pasiskaityti taip pat gali EGV tinklalapyje apie visas kainas. Jei kas neaisku klausk. smile.gif

Kad ten viskas rusiškai doh.gif Kainas tai radau, bet visa kita visvien neaišku kur tas stimuliacijas daro, kada ten reikia nuvažiuoti, kaip ten susitarti, ir iš viso kokia kalba kalbėti doh.gif
Atsakyti