http://www.aai.lt/ Gal pades
O siaip esu skaiciusi, kad visos alergijos, astmos prasideda tada kada uzterstas zmogaus zarnynas, ir pirmiausia ji reikia naturaliai issivalyti, ten daug budu nurodyta, tokie kaip su morku sultim, slyvom ir pan. Jei idomu galeciau susirasti ta knyga ir nurodyti pavadinima ar nurasyti si bei ta.
O siaip esu skaiciusi, kad visos alergijos, astmos prasideda tada kada uzterstas zmogaus zarnynas, ir pirmiausia ji reikia naturaliai issivalyti, ten daug budu nurodyta, tokie kaip su morku sultim, slyvom ir pan. Jei idomu galeciau susirasti ta knyga ir nurodyti pavadinima ar nurasyti si bei ta.
Man irgi idomu, lauksim pavadinimo
QUOTE (Springlet @ 2004 02 20, 14:00) |
http://www.aai.lt/ Gal pades O siaip esu skaiciusi, kad visos alergijos, astmos prasideda tada kada uzterstas zmogaus zarnynas, ir pirmiausia ji reikia naturaliai issivalyti, ten daug budu nurodyta, tokie kaip su morku sultim, slyvom ir pan. Jei idomu galeciau susirasti ta knyga ir nurodyti pavadinima ar nurasyti si bei ta. |
Ačiū ačiū, gal galima tą pavadinimą, o tai ką čia tu vargsi perrašinėdama
Michailas Tombakas " Kaip ilgai ir sveikai gyventi"
O netradiciskai tai homeopatai gydo, tik va idomu ar padeda
Beje produktus reiketu rinktis be koncervantu arba kurie maziau ju turi.
Tarkim suriai beveik visi su koncervantais, isskyrus mocarela.
Beje produktus reiketu rinktis be koncervantu arba kurie maziau ju turi.
Tarkim suriai beveik visi su koncervantais, isskyrus mocarela.
Žodžiu, 22m. nustatė man astmą, krūvą alergijų - liepė laukan išmest šunį ir visus žydinčius augalus (to nepadariau )
po to 2m. - kas 2sav - pas pulmonologą, inhaliatorių kolekcija, keli stiprūs dusulio priepuoliai ir keli švyturėliai į ligoninę
po kiek laiko užkniso mane visi vaistai, ir pamažu nustojau aš juos vartot - pareiškiau gydytojui, kad jau pusę metų nevartoju jokių vaistų, tai jis man plakatus išsistatęs visą paskaitą grūmodamas pravedė - kad ASTMA NEPAGYDOMA (kartais paaugliai ją išauga). Vėl pridavė inhaliatorių, ir prigrasino, kad gali įvykti staigi mirtis, jei toliau nevartosiu
Bet va jau 3 metai, kai nebevartoju jokių vaistų ir problemų bent kol kas neturiu.
Gal kam nors yra taip pat buvę, kad nustatytų šią NEPAGYDOMĄ LIGĄ, o jūs kokiu tai paslaptingu būdu išgijote?
po to 2m. - kas 2sav - pas pulmonologą, inhaliatorių kolekcija, keli stiprūs dusulio priepuoliai ir keli švyturėliai į ligoninę
po kiek laiko užkniso mane visi vaistai, ir pamažu nustojau aš juos vartot - pareiškiau gydytojui, kad jau pusę metų nevartoju jokių vaistų, tai jis man plakatus išsistatęs visą paskaitą grūmodamas pravedė - kad ASTMA NEPAGYDOMA (kartais paaugliai ją išauga). Vėl pridavė inhaliatorių, ir prigrasino, kad gali įvykti staigi mirtis, jei toliau nevartosiu
Bet va jau 3 metai, kai nebevartoju jokių vaistų ir problemų bent kol kas neturiu.
Gal kam nors yra taip pat buvę, kad nustatytų šią NEPAGYDOMĄ LIGĄ, o jūs kokiu tai paslaptingu būdu išgijote?
QUOTE(skristi @ 2005 05 13, 17:03)
Žodžiu, 22m. nustatė man astmą, krūvą alergijų - liepė laukan išmest šunį ir visus žydinčius augalus (to nepadariau )
istekau, issikrausciau is tevu namu ir ten palikau suni (6 metus salia suns gyvenau ir visokiu nesamoniu budavo ). Tuom viskas ir baiges. Tiesa, del alergijos koki karta (o gal ir reciau) i 2 metus pavartoju ventolin, bet turbut ir nevartojant greit praeitu. Taciau man maloniau laisvai kvepuot purkst! ir viskas!
O kaip manot gal plaukimas padeda?
Logiškai mąstant tai koks nardymas gal galėtų