Sveikos
Noriu parodyt kaip aš gaminau koldūnus
Čia turbūt prie receptų nelabai tinkama, tiesiog noriu parodyti idėją, kurią turbūt jau daugelis naudoja
Tai va, pirmiausia pasigaminau koldūnų tešlą - miltai, vanduo, kiaušinis, druskytė - viską dėjau iš akies
Faršą irgi pasigaminau paprastai - kiaušinis, druskytė ir prieskoniai
Iškočiotą ploną "blyną" dedu ant tokio plastmasinio įrankio, šiek tiek pakočioju su kočėlu, kad matytųsi koldūniukų ribos
tada dedam faršo (aš šį kartą jo padauginau šiek tiek tai kai kurie nesukibo
bet nieko - visumoj gerai viskas gavosi
) tada dedam dar vieną ploną blyną ir kočiojam kočėlu. Apverčiam šitą koldūnų "įrankį" ir atsargiai nukratom koldūniukus nuo jo
Išvirto vaizdo nebus, nes kai gaminau tai užsišaldžiau aš jų nemažai, o kai jau virėm tai bais valgyt norėjom
iš vieno to vadinamo koldūnų gaminimo reiso jei neklystu gaunasi apytiksliai 45 koldūniukai
beto žinai, ką pats pasigaminai, skanesni nei parduotuvėje ir galima jų nemažai prisišaldyti
Planuoju tokių pasigaminti su varške, uogomis, bulvių koše ir panašiai
Nuotraukos (tikiuosi nebus per didelės):
Čia ju uždėtas antrasis blynas