tesiam pokalbius
sena tema: http://www.supermama...?...272725&st=0
Kokios jūs greitos .
Tai gal ir gerai,kad nusipirkau Vichy šampūną ir balzamą,pabandysiu ir galėsiu įvertinti pati.Nes plaukai skirtingi,tai manau ir priemones reikia pasirinkti tinkamas,tik kad ne visada greit gali tai padayti .
Tai gal ir gerai,kad nusipirkau Vichy šampūną ir balzamą,pabandysiu ir galėsiu įvertinti pati.Nes plaukai skirtingi,tai manau ir priemones reikia pasirinkti tinkamas,tik kad ne visada greit gali tai padayti .
QUOTE(Maserati @ 2008 05 26, 21:35)
cia viena mamyte(nicko nebepamenu) dave logonos sampuna pameginimu,nu man tai jis liux.kaip ir dauguma sampunu tinka,bet sis ,dar + naturalus,tai dar vienas privalumas pries kitus!
tai smagu, kad tinka, o vat man naturalus po ju labai galva niezti
naudoju Aussie sampuna jau metus ir plaukuciai tikrai ryskiai sustiprejo ir zvilga tik nezinau ar jo lietuvoj yra
QUOTE(999999999 @ 2008 05 25, 12:31)
NENAUDOKIT JOKIAIS BUDAIS GARNIER JEIGU NORIT TURETI SVEIKUS PLAUKUS IR , KAD JIE NESLINKTU
QUOTE(999999999 @ 2008 05 25, 14:00)
TODEL, KAD DEDA MEDZIAGU NUO KURIU VELIAU MASISKAI PRADEDA SLINKTI PLAUKAI, JIE TAMPA LABAI SILPNI.BUVO VIENAM SEMINARE KIRPEJU IR KOSMETOLOGU PRANESTA.
na jau na jau...dvi labiausiai perkamu plauku prieziuros produktai....tai garnier ir pantene pro-v........tai daugiausiai ir kalbu.... nesamoningu kalbu....
labai geras puslapis yra www.beautybrains.com ten i klausimus atsako moksliskai pagristais dalykais....o ne bobute sake ar girdejau.... tai pantene, garnier. herbal esence, tresseme ir kiti sampunai turi tokia pat sudeti..skiriasi tik kvapai ir neaktyvus ingredijentai.....tai kodel plaukai slenka nuo garnier ir pvz neslenka nuo herbal esence.....? o kirpejos daznai deda i suns diena "parduotuvinius" sampunus ypac populiariausius o garnier vieni is ju......ir nori kad pirktu tik profesional..
prisimenu as kai paskaiu kirpejai kad naudoju pantene..ai irgi prissake kad nenaudociau nes pantene pats baisiausias sampunas...turintis daug silikono ir tt.......kai kita karta pasakiau kad naudoju matrix biolage profesional sampunus...irgi blogai... nes ju kirpyklos sampunai geresni....
netikiu as kirpejoms..o matau pagal savo plauka kuris sampunas man labiausiai tinka....
as kai paskaiciau ta interntini puslapi kuri minejau tai plaukai pradeda slinkti tikrai ne nuo sampunu.....o nuo rimtesniu dalyku....
jeigu slinktu plaukai nuo sampunu tokiu kaip garnier tai visos vaiksciotumem be plauku jau...nes dauguma naudoja garnier, pantene, herbal essence ir tt....o ju sudetis kaip minejau tokios pat.....
QUOTE(Tiffany @ 2008 05 27, 00:11)
tai smagu, kad tinka, o vat man naturalus po ju labai galva niezti
man nuo sante irgi labai nieztejo
Panos... Vkr nusipirkau Tigi Brunette Goddess... Šakės... Su šampūnu išsiplovus galvoju, gal sumaišiau ir balzamą užsikroviau iš karto. Toks švelnumas... Pasaka, ne priemonės. Kainuoja šamp + kond - 59 + 79 Lt, bet db Franko salone 20% nuolaida, tai plojau 107 Lt iš viso. Nesigailiu nė vieno cento
Nusipirkau ir as vakar sampuna is TIGI MANIAC MOISTURER, dabar gaila, kad ir balzamo neprigriebiau, nes paskaicius atsiliepimus norisi ir jo, dar nebandziau sampuno, bet jau isivaizduoju koks stebuklas(kad tik netektu nusivilti ), sampunas is The body shop su guarana visiskai netiko, pleiskanu daug atsirado, galva niezti istisai, gaila pinigu
The Body Shop naudojau su mėlynėmis dažytiems plaukams - negaliu pasakyti nieko blogo, visai tiko. Mano plaukai ploni ir tiesūs.
as gal koki pusmeti naudojau Goldwell sampuna, kauke bei seruma nuo slinkimo ir kad plaukai geriau bei graiciau augtu nesiskundziu, patinka man ju produkcija, o kaip jums?