Įkraunama...
Įkraunama...

KGC Networks

www.kgcnetworks.com - KGC Networks kompanija

Ar niekas nesusidūrė su šia "finansine sekta"? Principas paprastas, siūlo įdėti pinigus, atseit užsiregistruoti, gauti 3 produktus (už 500Lt blink.gif ) ir ieškoti tokių pat kvailių kaip tu pats blink.gif blink.gif blink.gif Nuo kiekvieno surasto kvailio - 10 ar tai 20 eurų.
Tiesiog norėjau perspėti, jaunos mamos, sėdinčios su vaikais namie - atrodo tapo jų taikiniu unsure.gif blink.gif Atstovybė vokiečių g., viskas atrodo rimtai, bet tai ką jie šneka ir siūlo, man panašu į visišką "briedą" schmoll.gif
Gal aš klystu? Gal be reikalo "sudurninau" vieną pažįstamą, kuri ten jau "įdėjo" apie 2000Lt????
Atsakyti
Mano anyta pries gal keturis-penkis metus idejo pinigus i panasia kompanija. Idejo nemazai, tikslios sumos nepasakysiu, bet kalba ejo apie kelis tukstancius doh.gif
Zinoma, liko ant ledo, nes tokiu pat durniu nesurado... cry.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(song @ 2005 05 09, 17:42)
Mano anyta pries gal keturis-penkis metus idejo pinigus i panasia kompanija. Idejo nemazai, tikslios sumos nepasakysiu, bet kalba ejo apie kelis tukstancius doh.gif
Zinoma, liko ant ledo, nes tokiu pat durniu nesurado... cry.gif  tongue.gif

nu fuuuuu... aciuz dievui, jau galvojau kad ir drauge be reikalo sudurninau, ju kazkokia vadybininke apsaukiau ir pati praledau unikalu, vieninteli, nepakartojama sansa prisidurti prie vyro 600Lt atlyginimo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victory: 09 gegužės 2005 - 18:02
Asmeniskai man- tokie dalykai, kai uz nieka dalinami pinigai visada atrode ir atrodys be rysio. Nebent turi pradet taip pat apgaudineti zmones. Cia jau nuo principu labilumo priklauso... rolleyes.gif

Kaip byloja liaudies ismintis, nemokami lasiniai buna tik pelekautuose biggrin.gif
Atsakyti
Skamba tikrai kaip finansine piramide wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedroocia @ 2005 05 09, 17:55)
Skamba tikrai kaip finansine piramide wink.gif

o cia gerai ar bliogai? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na ka perki orgazmatoriu ir prakalineji nerealiom kainom ,siaip tinklinis marketingas su didelem investincijom ir labai abejotinu uzdarbiu . Aisku jei moki akis apdumti tada gal ir iseis kazkas .
Atsakyti
dalinai nepritariu: mano vienas senas geras draugelis, pridursiu zydukas, preis kokius 10 met pradejo ta pramidini versla, nuo kazkokiu sh... papildu, o dabar keturakis nuliovas mersas, butai ir dar n ko nenoriu vardinti, aisku ne viskas is sio versliuko, bet... labai daug.
po soliai gailiuos, kad neprisidejau, kai siule g.gif
taciau manau, kad anksciau galima buvo labai daug is sito uzsidirbti, bet dabar sie laiko jau seniai praejo
Atsakyti
Jo tinklinio marektingo laikai praeity.
Atsakyti
jergau, atrodo vakar man sita ir siulino - ne versla, bet kauke pasidaryt uz 30lt. kazkaip nesudomino manes "veido sistema" nes tonikas, kauke ir kremas uz 500lt kazkaip brangoka... jau geriau as sothys, ar guinot nusipirksiu. tuos tai nors visas pasaulis zino ir tikrai geri. tik nzn ar sitas. dabar daug tokiu "verslu" - beda ta, kad savo pinigus ikishi, o naudos negauni. ui...
(nors ish dalies as panasiam dirbu, bet pradejau tik todel kad paciai nieko ikisht nereikejo. o su tais pinigu dejimais ish karto tai kazkaip man i apgavyste panashu....)
Atsakyti
Pats Tinkliniam marketinge 10 metų su pertraukom. Yra padorių kompanijų su LABAI gerais produktais, kur tikrai ir dabar žmonės gerus pinigus uždirba (dabar tokioje ir esu smile.gif ) O KGC (pats kažkada buvau įklimpęs) jau 5 kartą pavadinimą keičia, labai neskaidri kompanija ir apie jų dabartinę produkciją yra labai prieštaringų nuomonių.
O šiaip Tinklinis marketingas (ne visos kompanijos, nes kur reikia platinti ir 80-90% uždarbio iš pardavimų gaut - tai ne man) yra labai geras ir legalus būdas su mažom investicijom, kurios labai greitai atsiperka pradėti savo legalų verslą po stambios kompanijos sparnų (kompanija apmoka ofisą, pristato produkciją, veda buhalteriją, apmoko tave ir t.t) O didžiausias pliusas yra tai, kad tu dirbi kada nori, kaip nori ir su kuo nori. Pats pažįstu apie 10 žmonių Lietuvoje, kurie gauna už apyvartas tinklinio marketingo kompanijoj nuo 5000lt. iki 30000lt. ir tai padarė per 3-4 metus (mano pajamos apie 1000lt. per men. bet pastoviai auga, nors skiriu tam labai mažai laiko). Tad teiginys, kad Tinklinis marketingas yra miręs, manyčiau yra klaidingas. mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien buvau sitam "verslo pokalbyje" kgc bustineje kastonu gatveje prie lukiskiu aikstes. kaip supratau, tas bustines irgi keicia pastoviai.... na ka galiu pasakyti, jei vakar nebuciau perskaites kitu zmoniu atsiliepimu cia tiaj tikriausiai buciau iklimpes.... bet ejau su draugu, tad buvom iskart nusistate tik for fun paklausyt kaijp jie ten uzgiedos..., snekejo be perstojo.... mazdaug per 2 dienas galima ideti 180euru arba ~550euru.. tiaj dar kazka nemokamaij gauni... esme tokia kad sukuria tau elektronine parduotuve internete ir tu pardavineji tas prekes savo.. pardavineji ir vernuoji zmones... kurie verbuoja savo zmones.... ir tau procentaij eijna.. zodziu kuo tikriausia piramides forma.... smile.gif jie ten zada, kad po 2 metu su jaguarais vazinesi, bet viskas per daug graziai atrodo kad butu tiesa... smile.gif juo labiau, kad kalba apie keliasdesimt tukstanciu euru per menesi cekius.. o ta moteriske pagrindine tik pora tukstanciu euru ceki gauna..... nors sako kad jau nuo pacios pradzios dirba... o kai uzklausiau apie taij kad jau 5kartus firma keijte pavadinima.. tiaj irgi parint pradejo kad sita firma tik nuo 2003 metu veijkia.. o kiti tik projektaij buvo labai trumpi.... esme ta, kad ten neatrodo labai skaidriai... nes jie nori labai paslaptingi islikti.... tai tiek is mano siandieninio pokalbio.. smile.gif
Atsakyti