QUOTE(Melajja @ 2010 04 28, 18:03)
Kiek teko skaityt tavo pasisakymus tikrai neatmesciau acnes. Nes man labai jau panasiai buvo, taip pat nusiprausus sakes buvo, manau buvau uzkimsus oda. Ne nebuciau pagalvojus , kad acne , nes berimati kesti tokie buvo. Kai suzinojau, kad acne (is to pacio grusausko) vel pradejau naudot problmenines odos priemones kaip mant viskas susitvarke.
Gal pamegink ant nedidelio isberto plotelio koki krema nuo spuogu. ir prausikli koki rimtesni. As panaudojau rasos geli nuo spuogu tai man jis kaip ranka nueme berimus.
nes man buna kad nusiprausiu veida, ir iskart visas raudonas ir daug smulkiu spuogeliu su baltom galvutem atsiranda, po keliu min patepu kremu nurimsta. vel tik nuprausiu ir vel tas pats. as db tepu kelis spuogelius su grusausko tuo losjonu, bet ant skruostu netepu, bijau. tepu tik kakta ir veido sonuose, efekto nera kazkaip
Papildyta:
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 28, 18:06)
man veidas ir neprieeme jokio vandens nei krano nei virinto, tai kosmetologe pasake kad musu vvanduo ciaupinis lavbai kalketas reik veida prausti mineraliniu, tai as parsitysiau is mociutes sulnio vandens tai pats geriausias dalykas
o kas del alergijos tai nezinau seip po septyniu d. turi praeiti ant veido kaip ir nieko nesimato nes tepu elideliu, tai jis nubalina veida.
tik neisizeisk lavina bet manau reik tau pabandyti irgi vaistinej nusipirkti priesalerginius ir pagerti blogiau nepasidarys, o gal ziurek suveiks, o akne tai ir yra kelios rusys pasiskaitinek nete, nes taip paciai vadinasi ir alergija kosmetikai akne ir dar kazkos zodis, tai tik medicininis terminas
o tavo simptomai panasus i mano
tai va kad as geriau tuos vaistus, ir jokio efekto.