Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėn. kūdikis - ar jau primaitinti?

QUOTE(renxtx @ 2009 03 15, 12:32)
Jis kiekvieną maitinimą išvalgo iš abiejų krūtų, išskyrus pirmą rytinį valgymą, nes pienelio būna labai daug. Taip, naktį miega gerai - užmiega apie 23 val. iki pat 6 val. ryto. Ir tuštinasi dažnai - kakoja 3-4 kartus per dieną, ypač pirmoje dienos pusėje. Nuo kažkur 18 val. pradeda ištisai reikalauti valgyti. Žindžia kas valandą, nervuojasi, nes pienukas nebėga, panešioju, pamiega ir vėl glaudžiu prie krūties, 15 min. patraukia ir vėl rėkia, nes (manau) neužteko privalgyti. Soskės nežindžia, iš buteliuko nieko negeria. Vakarai tiesiog košmariški pasidarė.  verysad.gif
Taip tikiuosi, kad tai laikina, bet va jau dvi savaitės taip ...

tikrai, pilvuko diegliai bus. vaikiukui raizo pilvuka ir jis nusiraminimo iesko zindant kruti. bet nepadeda, tad nervuojasi, tampo ir verkia. maniskis tai net neimdavo kruties, o klykdavo klykdavo klykdavo (ir as apsiverkus tada ji nesiodavau, nervuodavaus). bandykit espumizana ar kazka nuo pilvo putimo duoti, nors ne stebuklas ten irgi - daugumai vaikuciu nepadeda verysad.gif teks pakenteti. ne amzinai tai bus mirksiukas.gif . stiprybes ir kantrybes jums 4u.gif
Atsakyti
Aciu mamytems uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes namu biteles drinks_cheers.gif , jau kuri laika cia nebuvau uzsukusi, nes turejau sveciu. Ogi kaip man pasiseke tie sveciai, taip jegu dabar gavau ir pasitikejimo bigsmile.gif tik gaila kad siandien teko islydeti verysad.gif . Beveik savaite buvo pas mane pussesere is Estijos. Ji 20 metu pradirbo gimdymo namuose prie vaikuciu, be to vesdavo paskaitas mamytems apie kudikiu auginima, pati uzauginusi 3 nuostabias dukrytes. Tad taip apsidziaugiau kad paciu laiku ji pas mane atvyko pasisveciuoti. Papasakojau jai apie savo problemas kad mazokai priaugam. Ji kiekviena diena mate visa musu rezima: valgyma, sysiojima, kakojima ir t.t. Tikrai gerai, kad nepradejau toliau zaisti su tais misiniais, o tik pora kartu pabandziau. Pussesere sake, kad tikrai mano mazyte nepanasi i alkana, neprivalganti vaika, o sveika ir normali mergyte. Siandien dar pries isvaziuodama net pasake, kad tiesiog per tas dienas akyse auga ji. Taip gera pasidare, kad neistveriau ir jums cia neparasiusi thumbup.gif . Dabar pati tikiu, kad pienuko tikrai turiu pakankamai ir toliau kuo ilgiau stengsiuos maitinti MP, taigi del svorio esu visiskai rami.
P.S. gydytojai su savo patarimais tikrai ne retai perlenkia lazda. Pamenu kai mano sunus leliukas buvo, tai nors ir kiekviena menesi po kilograma su virs priaugdavo, vistiek liepdavo nuo 4 men koses pradet kist, bet as tik nutyledavau ir linkciodavau galva kad tipo duodu ax.gif
Taigi visoms mamytems stiprybes, istvermes ir graziu sauletu pavasario dienu !!! drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijara @ 2009 03 19, 15:42)
Sveikutes namu biteles  drinks_cheers.gif , jau kuri laika cia nebuvau uzsukusi, nes turejau sveciu. Ogi kaip man pasiseke tie sveciai, taip jegu dabar gavau ir pasitikejimo  bigsmile.gif  tik gaila kad siandien teko islydeti  verysad.gif . Beveik savaite buvo pas mane pussesere is Estijos. Ji 20 metu pradirbo gimdymo namuose prie vaikuciu, be to vesdavo paskaitas mamytems apie kudikiu auginima, pati uzauginusi 3 nuostabias dukrytes. Tad taip apsidziaugiau kad paciu laiku ji pas mane atvyko pasisveciuoti. Papasakojau jai apie savo problemas kad mazokai priaugam. Ji kiekviena diena mate visa musu rezima: valgyma, sysiojima, kakojima ir t.t. Tikrai gerai, kad nepradejau toliau zaisti su tais misiniais, o tik pora kartu pabandziau. Pussesere sake, kad tikrai mano mazyte nepanasi i alkana, neprivalganti vaika, o sveika ir normali mergyte. Siandien dar pries isvaziuodama net pasake, kad tiesiog per tas dienas akyse auga ji. Taip gera pasidare, kad neistveriau ir jums cia neparasiusi  thumbup.gif . Dabar pati tikiu, kad pienuko tikrai turiu pakankamai ir toliau kuo ilgiau stengsiuos maitinti MP, taigi del svorio esu visiskai rami.
P.S. gydytojai su savo patarimais tikrai ne retai perlenkia lazda. Pamenu kai mano sunus leliukas buvo, tai nors ir kiekviena menesi po kilograma su virs priaugdavo, vistiek liepdavo nuo 4 men koses pradet kist, bet as tik nutyledavau ir linkciodavau galva kad tipo duodu  ax.gif
Taigi visoms mamytems stiprybes, istvermes ir graziu sauletu pavasario dienu !!!  drinks_cheers.gif  4u.gif

Net smagu skaityti tokius postus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijara @ 2009 03 19, 15:42)
tikrai mano mazyte nepanasi i alkana, neprivalganti vaika, o sveika ir normali mergyte. Siandien dar pries isvaziuodama net pasake, kad tiesiog per tas dienas akyse auga ji. Taip gera pasidare, kad neistveriau ir jums cia neparasiusi  thumbup.gif . Dabar pati tikiu, kad pienuko tikrai turiu pakankamai ir toliau kuo ilgiau stengsiuos maitinti MP, taigi del svorio esu visiskai rami.

saunuoles! bigsmile.gif wub.gif aukit ir toliau taip 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
parduodu firmos Nestle H.A. Nan 1 misinukus pigiau nei parduotuvei. mirksiukas.gif
Pripirkau savo mazajam dauk nes tikrai sitas labai geras misinukas thumbup.gif ,o pasirodo maniskis netoleruoja karvutes baltymo verysad.gif tai tenka keisti misinuka labai jau alergiskiems vaikams be karvutes baltymu unsure.gif verysad.gif ..
todel parduodu savo geraji misinuka kurio turiu apie 25 indukus doh.gif
ka domina prasau rasykit i az ax.gif
pati esu is kauno mirksiukas.gif
laukiu kas domosi 4u.gif
Atsakyti
Kai tik atsirado skelbimukas dėl mišinuko tai dingo kažkur visos mamytės iš šio forumo bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijara @ 2009 03 26, 15:58)
Kai tik atsirado skelbimukas dėl mišinuko tai dingo kažkur visos mamytės iš šio forumo  bigsmile.gif   lotuliukas.gif

Nedingom nedingom lotuliukas.gif
Kadangi manes misinukai nedomina, tai ir nera ka pridurti prie to skelbimuko smile.gif Nors...maitintu mamyte savo pienuku, tai ir problemu nebutu, nei su karves baltymu, nei misinuku bandymu, nei galvojimu, kam parduoti misinuko pertekliu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 26 kovo 2009 - 15:08
as jos vietoj padovanociau kudikiu namams jei tiek daug turi misinuko likusio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijara @ 2009 03 26, 19:49)
as jos vietoj padovanociau kudikiu namams jei tiek daug turi misinuko likusio  ax.gif

Nebloga mintis drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 26 kovo 2009 - 18:53
mums trys us puse menesio ryte viskas gerai pieno uztenka, bet po pietu prasideda isvalgo MP po to rekia vel griebia kruti vel saukia. Iduodu misinuka kaip isprotejes ryja. Po to linksmas su guguoja. Dazniausiai karta dienoj pritrukstu pieno
Atsakyti