I DALIS
II DALIS
III DALIS
IV DALIS
Prašom toliau rodom savo darbelius, dalinamės idėjomis
Pirmą kartą aš pirma naujuose namuose:)
Ačiū už naują butelį
Giriu visas kurios senos temikės pabaigoje pasirodė su darbukais, voratinklis, ir Princesinis gražūs:)
Ačiū už naują butelį
Giriu visas kurios senos temikės pabaigoje pasirodė su darbukais, voratinklis, ir Princesinis gražūs:)
Beskubėdama įvėliau klaidelių. Jau paprašiau moderatorės, kad pataisytų . Atsiprašau
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 04 28, 14:28)
Beskubėdama įvėliau klaidelių. Jau paprašiau moderatorės, kad pataisytų . Atsiprašau
nieko tos klaidos.Svarbiausia- idėjos
QUOTE(ingriduska @ 2008 04 28, 13:28)
Pirmą kartą aš pirma naujuose namuose:)
Ačiū už naują butelį
Ačiū už naują butelį
perskaiciau sukirciavus pirma skiemeni ir ieskau kur ta bonka, po to dasuto kad apie buta kalba eina. sekmes visoms mezgejelems. nespeju visu pagirt bet tikrai darbai nuostabus.
QUOTE(Akire3 @ 2008 04 28, 15:08)
perskaiciau sukirciavus pirma skiemeni ir ieskau kur ta bonka, po to dasuto kad apie buta kalba eina. sekmes visoms mezgejelems. nespeju visu pagirt bet tikrai darbai nuostabus.
oi čia geras, ir man taip pat gavosi perskaityt Ai, galvoju, matyt, kažką praleidau, kad nesuprantu, apie kokį čia butelį kalba eina
Ot tai merginos , uch jūs šelmės , vat jau jūsų mintys garbanotos:)))
Butelį tai namučius:)))
Butelį tai namučius:)))
labai grazu, labai rysku, tiks idealiai ir vasaros vesu vakara. jau kokia gera marti
QUOTE(Akire3 @ 2008 04 30, 20:30)
labai grazu, labai rysku, tiks idealiai ir vasaros vesu vakara. jau kokia gera marti
aciux
nei cia tokia gera, nei kaaaaaa bet spalva ir man patiko siulu dar liko, tai gal sakau ir sau dvyni toki nusiregzt
[quote=dovyda,2008 04 30, 20:40]
Labai dailus salis,o spalva tokia grazi Zinoma ,kad nusimegzk ir sau turetu labai greit nusimegzti
Labai dailus salis,o spalva tokia grazi Zinoma ,kad nusimegzk ir sau turetu labai greit nusimegzti
labai grazus pukuotukas ir ta spalvyte maaaaaaano