Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

plepam toliau naujose namučiuose smile.gif
Papildyta:
QUOTE(j_m @ 2008 04 18, 11:45)
Labas rytelis  4u.gif
Gal galetumnet pagelbeti ax.gif Gal zinote kokiose salonuose galeciau pamatysti sias sukneles http://www.stephanieallin.net/
http://www.maggiesottero.com/dress
Buciau labai dekinga 4u.gif

Taip Maggie Sottero suknelės pigiausios Kėdainiuose, salone Kristina, Chemikų g. 3. pati ten nuomojuosi suknę savo vestuvėms.
parašyk, kuri suknelę iš Maggie tau patinka, modelio pavadinimas, kad galėtume pasižiūrėt wink.gif
Atsakyti
dekui uz informacija 4u.gif
na mazdaug siots kokia kaina butu?
http://www.maggiesot...mp;style=VD8705
Atsakyti
Sveikutes.. mirksiukas.gif

as irgi jau pradejau zvalgytis sukneles, nors jau internete pradejau ieskotis jau praeitais metais ir lyg tai issirinkau kokios noreciau... rolleyes.gif dabar kai pradejau lankyti salonus, tai nelabai randu ko noreciau... aisku teko tik keliuose pabuvoti.. apie A&R galiu pasakyti tik tiek, kad atrodo mano dydzio sukneliu nera, nors mano sudejimas tikrai normalus.. unsure.gif ir dar ten pirma karta kai apsilankiau, tai parode kataloga ir man patikusi suknele butu kainavus 1700, taip buvo parasyta, dar sako gal iki mano dienos ir atpigtu, nes nuomotu ja ir kitoms, o jau kita karta kai atejau pasimatuot, tai ta suknele uzrasyta 1900..... kaip suprast???? blink.gif blink.gif buvau dar Okeanidej.. ten 2 kartus teko nuomotis pamerges suknele, jokiu problemu, viskas patikdavo, nes tikrai nesu labai isranki, svarbu, kad man patiktu ir tiktu.. bet kai dabar atejau vestuvines nuomotis, tai jau tikrai zinojau ko noriu.. pasakiau, net atsinesiau parodyt ko tiksliau noriu, bet kai nese, tai visai ne tokias, nors nese padejeja, bet pasakiau ir jai, jokiu daug blizguciu, pustu ir t.t. niu zodziu.. arba jie neturejo, arba nezinau.. bet ka matavaus, tai nebent viena tokai nieko, o daugiau... schmoll.gif Labai patiko aptarnavimas Bohemoje... ten prisimatavau ir kelios krito i aki... bet kaip sakau dar turbut ne mano... O issirinkau, bent paveiksliukyje is Maggie Sottero kolekcijos, tai kiek ziurejau Kaune jomis prekiauja ar nuomoja tik Zeiga ir Ingridos salonas... ax.gif bet dabar dar perskaiciau, kad Kedainiuose yra salonas ir dar pigiau, tai gal tikrai apsimoka.. ar yra kaunieciu, kurios nuomojasi Kedainiuose?? ar apsimoka keliones ir t.t.?? unsure.gif
Man patikusios sukneles:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
O labiausiai sios:
user posted image user posted image
Papildyta:
Soriukas, kad tiek nuotrauku... blush2.gif blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
tikrai ten nežinau visų kainų kėdianiuose, bet aš pvz nuomojuosi šitą http://www.maggiesot...amp;style=J1104 tai jos kaina 1000 lt, turėtų būti užsidėta 1 kartą prieš mane. nes aki matauvausi ji buvo visiškai nauja, tai norėjo 1500 lt. tai tiek
Atsakyti
dar karteli dekui 4u.gif
Atsakyti
aš gyvenu jonavoj, tai važiavau į kėdainius vieną kartą, pasiimti nereikės, nes pasirodo, jog jei atidarė ir jonavoj saloną, bet čia mažiau suknelių, bet ją atveš į jonavą. todėl kaunietės irgi gali taip pat susitarti, nuvažiuot išsirinkti, jei rasit. o paskui prašyt kad į jonavą atvežtų. juk nuo jonavos iki kauno tik 30 km smile.gif aš čia kiekviena diena į darbą važiuoju. be to kiek žinau kainos žeigoj ir ingridoj nuo 2000 lt. tai manyčiau tikrai apsimoka važinėt. bet aišku kiekvienas galvoja savaip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(j_m @ 2008 04 18, 15:01)
dar karteli dekui 4u.gif

visada prašom wink.gif
Atsakyti
na man tai is tu pirmutiniu sukneliu labiausiai patiko antra , trecia ir dar tokia visai nieko , bet sakau kad labiau nestukiai tiktu tokia
tik va mergytes kiek zinau kas inete parodyta realiai gali atrodyti dar prasciau
mano drauge va labai norejo ir vienos sukneles rado internete kai atsisiunte verke nzn ka daryti , nes labai negrazei atrode tai teta amerikoj susitare su kazkokiu salonu , kad nupirks tai isgelbejo galima sakyti vienas alonas po to jau ziurejosi pirma salone , o po to uzsisakinejo
Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 04 18, 15:03)
aš gyvenu jonavoj, tai važiavau į kėdainius vieną kartą, pasiimti nereikės, nes pasirodo, jog jei atidarė ir jonavoj saloną, bet čia mažiau suknelių, bet ją atveš į jonavą. todėl kaunietės irgi gali taip pat susitarti, nuvažiuot išsirinkti, jei rasit. o paskui prašyt kad į jonavą atvežtų. juk nuo jonavos iki kauno tik 30 km smile.gif aš čia kiekviena diena į darbą važiuoju. be to kiek žinau kainos žeigoj ir ingridoj nuo 2000 lt. tai manyčiau tikrai apsimoka važinėt. bet aišku kiekvienas galvoja savaip  biggrin.gif
Papildyta:
visada prašom wink.gif

Kad kiek zinau ten visokiu kainu yra , net ir 700lt tikrai ne nuo 2000lt prasideda. 2000lt kainuoja pacios paciausios.
Atsakyti
QUOTE(raptor @ 2008 04 18, 22:05)
Kad kiek zinau ten visokiu kainu yra , net ir 700lt tikrai ne nuo 2000lt prasideda. 2000lt kainuoja  pacios paciausios.

nu man taip pasake, o tai tu nori ne pacios paciausios o bele ka? kedainiuose prasideda nuo 200 lt kainos, bet as tokias sukneles net neziurejau tongue.gif
Atsakyti
[quote=Silkina,2008 04 18, 15:03]
aš gyvenu jonavoj, tai važiavau į kėdainius vieną kartą, pasiimti nereikės, nes pasirodo, jog jei atidarė ir jonavoj saloną, bet čia mažiau suknelių, bet ją atveš į jonavą. todėl kaunietės irgi gali taip pat susitarti, nuvažiuot išsirinkti, jei rasit. o paskui prašyt kad į jonavą atvežtų. juk nuo jonavos iki kauno tik 30 km smile.gif aš čia kiekviena diena į darbą važiuoju. be to kiek žinau kainos žeigoj ir ingridoj nuo 2000 lt. tai manyčiau tikrai apsimoka važinėt. bet aišku kiekvienas galvoja savaip biggrin.gif

O kurioj vietoj Jonavoj yra tas pats salonas?
Atsakyti
[quote=Malvinacka,2008 04 19, 10:19]
[quote=Silkina,2008 04 18, 15:03]
O kurioj vietoj Jonavoj yra tas pats salonas?
[/quote]

Chemiku gatvej, tik neprisimenu tiksliai namo, kitoj pusej IKI parduotuves, devinaukstyje 1 aukste, ten iskaba yra
Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 04 19, 10:38)
Chemiku gatvej, tik neprisimenu tiksliai namo, kitoj pusej IKI parduotuves, devinaukstyje 1 aukste, ten iskaba yra

Tai cia Kedainiuose Chemiku gatvej. Turbut susimaisei, nes pagal aprasyma, tai as Kedainiuose salia IKI devynaukstyje buvau wink.gif
Atsakyti