Sveikutes..
as irgi jau pradejau zvalgytis sukneles, nors jau internete pradejau ieskotis jau praeitais metais ir lyg tai issirinkau kokios noreciau...
dabar kai pradejau lankyti salonus, tai nelabai randu ko noreciau... aisku teko tik keliuose pabuvoti.. apie
A&R galiu pasakyti tik tiek, kad atrodo mano dydzio sukneliu nera, nors mano sudejimas tikrai normalus..
ir dar ten pirma karta kai apsilankiau, tai parode kataloga ir man patikusi suknele butu kainavus 1700, taip buvo parasyta, dar sako gal iki mano dienos ir atpigtu, nes nuomotu ja ir kitoms, o jau kita karta kai atejau pasimatuot, tai ta suknele uzrasyta 1900..... kaip suprast????
buvau dar
Okeanidej.. ten 2 kartus teko nuomotis pamerges suknele, jokiu problemu, viskas patikdavo, nes tikrai nesu labai isranki, svarbu, kad man patiktu ir tiktu.. bet kai dabar atejau vestuvines nuomotis, tai jau tikrai zinojau ko noriu.. pasakiau, net atsinesiau parodyt ko tiksliau noriu, bet kai nese, tai visai ne tokias, nors nese padejeja, bet pasakiau ir jai, jokiu daug blizguciu, pustu ir t.t. niu zodziu.. arba jie neturejo, arba nezinau.. bet ka matavaus, tai nebent viena tokai nieko, o daugiau...
Labai patiko aptarnavimas
Bohemoje... ten prisimatavau ir kelios krito i aki... bet kaip sakau dar turbut ne mano... O issirinkau, bent paveiksliukyje is
Maggie Sottero kolekcijos, tai kiek ziurejau Kaune jomis prekiauja ar nuomoja tik
Zeiga ir
Ingridos salonas...
bet dabar dar perskaiciau, kad Kedainiuose yra salonas ir dar pigiau, tai gal tikrai apsimoka.. ar yra kaunieciu, kurios nuomojasi Kedainiuose?? ar apsimoka keliones ir t.t.??
Man patikusios sukneles:
O labiausiai sios:
Papildyta:Soriukas, kad tiek nuotrauku...