labai paprasta ir greita,jei reikia "staigiai" (kaip kad buvo mums, užklupus nelauktiems svečiams, kadangi saldumynų namie nelaikau,tai čia buvo pats tas..)
šaldyta sluoksniuota tešla, dėjau 2 lapelius mažiukus (čia iš to geltono poko), iškočiojau, supjausčiau jusotelėm, gavos 12.
į dubenėlį įdėjau kažkur puse pakelio, gal biški mažiau, varškės, ir šaukštą kondc. pieno, viską ištryniau, tepiau juosteles per visą ilgį, susukau ir 15 min kepiau.
neturėjau razinų, dar galima jų, ar šiaip ko, konc. vaisių. sakė gavos fainučiai
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 17, 14:49)
Aš kai darau į grietinę dedu želatiną. Pamerkiu, palaikau, pakaitinu maišydama kol gaunasi vientisa masė ir plona srovele supilu į maišomą grietinę.
didelis
Sveikutės
padariau tortuką rytdienai,savo berniukui,gimtadieniui labai paprastas,vėliau parašysiu receptą,jei domins.
padariau tortuką rytdienai,savo berniukui,gimtadieniui labai paprastas,vėliau parašysiu receptą,jei domins.
ir čia tą šokoladinę rožę ir tu darei?
QUOTE(zebra @ 2008 04 19, 15:54)
Sveikutės
Nu ir ištyso seilė
QUOTE(yzzy @ 2008 04 19, 17:06)
WOOOOW
QUOTE(grange @ 2008 04 19, 17:14)
ir čia tą šokoladinę rožę ir tu darei?
QUOTE(Pravda @ 2008 04 19, 17:39)
Nu ir ištyso seilė
taip,viską dariau pati
nu tai papasakok tada visą eigą, įdomu, ypač kaip tuos lapelius padarei
grange apetitnai atrodo tavo bandeles butinai reiks issikepti tokiu
Jo ir mane domina kaip papuosti taip torta
Jo ir mane domina kaip papuosti taip torta
nieko nerašysiu,parodyta čia viskas
My Webpage
My Webpage
QUOTE(Owly @ 2008 04 16, 21:35)
Tuos plikytukus kepu ir aš, tik vietoj vandens pieną pilu ir dar 2-3 a.š. cukraus dedu, nes valgom be įdaro Kiek kepėjėlių tiek ir recepto variacijų Su pienu beje gaunasi minkštesni negu su vandeniu
apsimelavo kažkas 2-3 valgomus šaukštus dedi, ne arbatinius
parodysim ir mes ka siand pagaminom