labas visoms seimininkems_gal kuri galit idet zagareliu recepta?
aciu
Man labai patynka gaminti kaip turiu laiko visokias bandeles, pyragus per savo vaiku gimtadienius dazniausei darau pati tortus sknius... nuo mokyklos laiku dar turiu visokiausiu skaniu receptu
QUOTE(Amarkize @ 2008 05 23, 14:35)
Man labai patynka gaminti kaip turiu laiko visokias bandeles, pyragus per savo vaiku gimtadienius dazniausei darau pati tortus sknius... nuo mokyklos laiku dar turiu visokiausiu skaniu receptu
Na, tai pasidalink savo receptukais ir su mumis
Šiandien kepiau pyragą. Tikrai labai skanus ir vertas dėmesio. Be to, kas kart galima daryti vis kitokio skonio.
Taigi, receptas:
Pyragas su kapučino (Originaliam recepte reikėjo žaliosios arbatos, bet aš suimprovizavau.)
Reikės
1 stiklinė stiprios kapučino kavos
1 stiklinė cukraus
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis sodos
žiupsnelis druskos
3 šaukštai uogienės
1,5 stiklinės miltų
Sodą nugesiname su actu.
Į kapučino kavą supilame aliejų, cukrų, druską, miltus, actą. Viską labai gerai išmaišome. Įdedame dalį uogienės. Išmaišome. Formą ištepame riebalais. Dedame dalį tešlos, tada uogienės, ir vėl tešlos. Kepame 200 C temperatūroje apie pusvalandį.
Papildyta:
Na, ir dar vienas neseniai išbandytas receptukas. Vyrui ypatingai skanus šis keksas
Morkų keksas
Reikės
1,5 st miltų
1 st cukraus
1 st tarkuotų morkų
2 kiaušinių
2 arb.š kepimo miltelių
šiek tiek razinų
Kiaušinius, kepimo miltelius, morkas ir cukrų gerai išplakti. Tada suberti miltus ir razinas.(Razinas prieš tai mirkiau vandenyje.) Viską gerai išmaišyti, dėti į riebalais pateptą formą ir kepti apie 30min 180C orkaitėje.
LABUSKA,keksai puikus
O cia mano varskinis pyragas
receptas tikra yra,anksciau buvau idejusi,tik si karta nedejau razinu,o ant virsaus uzdejau braskiu(nusiziurejau nuo aguoneles ) ir uzpyliau torto glaisto,galima zele.Gaivumas Su vaikais surijom didziausia gabala
O cia mano varskinis pyragas
receptas tikra yra,anksciau buvau idejusi,tik si karta nedejau razinu,o ant virsaus uzdejau braskiu(nusiziurejau nuo aguoneles ) ir uzpyliau torto glaisto,galima zele.Gaivumas Su vaikais surijom didziausia gabala
QUOTE(daividija @ 2008 05 23, 21:29)
Labai apetitingai atrodo
QUOTE(aguonele @ 2008 05 17, 19:35)
Atrodo pasakiškai skaniai čiut seilė nenutįso Norėčiau tokį pabandyti pasigaminti , tik nežinau , kas tai yra ricotta ir kaip atrodo tortams užpilas
Na jus cia duodat, tokios grazios nuotraukos
O as gavau belgisku vafliu vafline. Tiesiog juokinga, sitoj valstybej vis ne kaip pas zmones, uzsienyje tokiu vafliniu pilna.
Stai mano issvajotieji vafliai, pagaliau :
O as gavau belgisku vafliu vafline. Tiesiog juokinga, sitoj valstybej vis ne kaip pas zmones, uzsienyje tokiu vafliniu pilna.
Stai mano issvajotieji vafliai, pagaliau :
QUOTE(Akropolina @ 2008 05 24, 00:06)
Pagal kokį receptą kepei vaflius? Jie gavosi minksti ar trapūs? Atrodo tai super skaniai
QUOTE(Akropolina @ 2008 05 24, 00:06)
Tai kad ir Lietuvoj pilna .
QUOTE(Wyšnia @ 2008 05 23, 23:54)
ricotta būna padėta parduotuvėse prie mascarpones sūrio, ar kokių rama tepamų sūrelių.paieškok, tikrai rasi. baltas su mėlynu indelis...
o tortams užpilas, tai panašiai kaip žėlė tik skystesnis. jis būna parduotuvėse ten kur visokie tortų papuošimai, žėlė ir pan...
ačiū ,gretoole, bandysiu ieškoti