Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(sigulka @ 2008 04 12, 16:01)
Sveikos, labai cia jau skaniu grozybiu prikepusios klausykit gal galetumet man pasakyti kaip kepti konditeriniu grybukus ir kastonus?gal galetumet parasyt.


siaip tai grybukams reikia tos keptuves su grybuku formelem viduj ax.gif as turiu tai,kai netingiu kartais iskepu, nes visi beprotiskai megsta. va pagal koki recepta kepu as mirksiukas.gif
150gr margarino
1 stikline grietines
1stikline cukraus
3 kiausiniai
0.5 litro miltu (as dedu is akies)
ziupsnelis druskos (kai nepamirstu lotuliukas.gif )
kepimo milteliu 1 arbatinis saukstelis.
kiausinius su cukrumi isplaku, supilu islydyta margarina ir grietine ir miltus, tiek,kad tesla butu tokia tirstoka. kai pakabinu su sauksteliu kad sunkiai tistu.. net nezinau ar aiskiai aprasiau, nemoku blush2.gif nes pati darau is akies thumbup.gif
o kastonu recepto neturiu, nes neturiu formeles
Atsakyti
QUOTE(_adlim @ 2008 04 13, 01:13)
siaip tai grybukams reikia tos keptuves su grybuku formelem viduj  ax.gif as turiu tai,kai netingiu kartais iskepu, nes visi beprotiskai megsta. va pagal koki recepta kepu as  mirksiukas.gif
150gr margarino
1 stikline grietines
1stikline cukraus
3 kiausiniai
0.5 litro miltu (as dedu is akies)
ziupsnelis druskos (kai nepamirstu  lotuliukas.gif )
kepimo milteliu 1 arbatinis saukstelis.
kiausinius su cukrumi isplaku, supilu islydyta margarina ir grietine ir miltus, tiek,kad tesla butu tokia tirstoka. kai pakabinu su sauksteliu kad sunkiai tistu.. net nezinau ar aiskiai aprasiau, nemoku  blush2.gif nes pati darau is akies thumbup.gif
o kastonu recepto neturiu, nes neturiu formeles


o kaip juos sulipinti vienas su kitu, as esu kepusi, bet jau labai senai ir neprisimenu, pas mane formeles po puse o kaip jie susilibdo i viena gryba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sigulka @ 2008 04 13, 10:45)
o kaip juos sulipinti vienas su kitu, as esu kepusi, bet jau labai senai ir neprisimenu, pas mane formeles po puse o kaip jie susilibdo i viena gryba blush2.gif

net nezinau g.gif tada reiktu,kazkoki glaista daryt,juo pertept ir sulipint?! tada reiks laukt, gal kuri kita forumiete atsilieps ir tau protingiau patars, nes as nelabai galiu ka patart verysad.gif

man tokiu klausimu nekilo, nes as turiu tokia keptuve senoviska suspaudziama (ten yra grybuku formos abiejuose pavirsiuose, idet reikia i ta viena suspaust ir jie issipucia ir buna grazus normalus grybukai mirksiukas.gif )telieka nudazyt ju galva rudai ir kota baltai, bet labai labai retai tai darau... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Kažkada esu radus kažkurios forumietės riešutėlių receptą, tai nžn, gal čia tokie pat kaip kaštonai g.gif Taigi, receptukas toks:
3 v.saukstai majonezo geriau (maggi) 6 st. miltu 2 bonkutes kondensoto pieno su cukr. 1,5 stik.cukraus 400 gr.margarino 0,5 arb.s sodos,acto 1 arb.s 0,5 arb.s druskos
2.trynius suplakti su cukrumi,o baltimus su druska 3.margarina sumaisyti su miltais ir majonezu 4.ideti i tesla trynius,o paskui atsargiai baltymus 5.uzgesinti soda su actu ir imaisyti itesla 6.padaryti rutuliukus visnios didumo,ir kepti apie 3-5 minutes 1.kondensota piena virti apie 2,5 val ant mazos ugnes,ir duoti atvesti tam vandieni JIOKIU BUDU NE ATIDARYNET BONKUTES KOL NE ATVES,nes gali sprokti,ir kai virsit ,ziurekit kad ne issipustu bonkutes!!!!!!!! 7.uzpildyti puseles kond.virtu pienu ir sujunkti. darbas uztruks apie 2 valandas,piena isvirkit pirmiausia ,tegul atvesineja
Atsakyti
QUOTE(KVN @ 2008 04 12, 19:15)
Ingule20, kaip faina, jau žinau ką ryt pusryčiam valgysim  thumbup.gif O iš kurios tu tešlos darei- bemielės ar mielinės? Nes pas mane ir toks , ir toks pakutis kameroj guli  smile.gif

MB pasigirdo, kad sakiau, nupirkti mielines, nors prasiau bemieles lotuliukas.gif bet man jos nesiskiria skoniu, mieline turbut tik labiau i mase ir vitamino B daugiau lotuliukas.gif Skanaus 4u.gif o aš einu ieškoti avižinių sausainiukų recepto.. tai užsimaniau šiandien.. Mano mama kepa, bet nežinau iš kur-jos sausainiuose visada yra toks keistas, lyg kepimo miltelių prieskonis g.gif
Atsakyti
siandien kepiau keksa, recepta radau antroje temoje 4u.gif labai minkstutis ir labai skanus thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ingule20, kiek teko susidurti, tai kepimo miltelių prieskonis lieka jeigu jų būna smarkiai padauginta. Arba kita priežastis tai ir nuo gamintojo priklauso. Visų nesu išbandžius, bet Dr.Oetker produkcija tikrai yra gera šioj srity thumbup.gif o lietuviška deja teko nusivilti unsure.gif Dar prancūziškus kažkokius kep.miltelius buvau pirkus ''Iki'' tai irgi geri buvo smile.gif


Dingstu iš temos, nes tingiu kept ką nors šiandien lotuliukas.gif O čia tiek grožių cool.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owly: 13 balandžio 2008 - 20:35
QUOTE(Owly @ 2008 04 13, 20:34)
Ingule20, kiek teko susidurti, tai kepimo miltelių prieskonis lieka jeigu jų būna smarkiai padauginta. Arba kita priežastis tai ir nuo gamintojo priklauso. Visų nesu išbandžius, bet Dr.Oetker produkcija tikrai yra gera šioj srity  thumbup.gif  o lietuviška deja teko nusivilti  unsure.gif  Dar prancūziškus kažkokius kep.miltelius buvau pirkus ''Iki'' tai irgi geri buvo  smile.gif
Dingstu iš temos, nes tingiu kept ką nors šiandien  lotuliukas.gif  O čia tiek grožių  cool.gif

Žinok nedėjau jų išvis...ir normaliai gavosi, nesukritę smile.gif tik tingiu fotkinti tongue.gif nors cia receptai su nuotraukom blush2.gif ir dar dariau tinginį "a la" Bea's mama, tai visiškai netikęs.... Net nesustingo. O čia jau problema turbūt ta, kad pyliau ne kondensuotą pieną, o jo produktą... Kondensuoto pieno buvo arba becukrio, arba rududu doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
klausiau vienoj temoj, bet dar ir cia paklausiu, gal zinosit ax.gif


sonatinos trupiniuociui gal galima iskart rududu deti? ar geriau virti kondensuota piena? nezinau per kiek laiko rududu pasidaro, tai toks klausimas iskilo doh.gif

Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 14, 14:10)
sveikos  4u.gif
klausiau vienoj temoj, bet dar ir cia paklausiu, gal zinosit  ax.gif
sonatinos trupiniuociui gal galima iskart rududu deti? ar geriau virti kondensuota piena? nezinau per kiek laiko rududu pasidaro, tai toks klausimas iskilo  doh.gif


Na as nezinau kas tas rududu yra doh.gif , o trupiniuoti dariau su virtu kondencuotu.Kol issikepiau visus trupinius jau ir isvires jis buvo blush2.gif (1,15 h viriau)
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 14, 11:10)
sveikos  4u.gif
klausiau vienoj temoj, bet dar ir cia paklausiu, gal zinosit  ax.gif
sonatinos trupiniuociui gal galima iskart rududu deti? ar geriau virti kondensuota piena? nezinau per kiek laiko rududu pasidaro, tai toks klausimas iskilo  doh.gif

namie virtas skanesnis,bet reikia virti 2val.bet as darau su Rududu blush2.gif
O cia mano siandienines sluoksniuotos bemieles teslos bandeles.ACIU ELENAI,uz ideja thumbup.gif saldytuve gulejo tesla ir galvojau ka cia skanaus iskept.
user posted image
Tesla iskociojau,padariau toki dideli blyna,aptepiau varske(varskes pokeli sumaisiau su 1 kiausiniu,cukrumi,vaniliniu cukrumi),aptepiau ta blyna varske,apibarsciau razinomis,susukau i voleli ir supjausciau riekelemis,i skarda ir i karsta orkaite.Net nezinau kiek laiko kepe,bet manau apie 30min.Apibarsciau cukraus pudra.Labai skanios bandeles gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 04 14, 14:27)
namie virtas skanesnis,bet reikia virti 2val.bet as darau su Rududu blush2.gif
O cia mano siandienines sluoksniuotos bemieles teslos bandeles.ACIU ELENAI,uz ideja thumbup.gif saldytuve gulejo tesla ir galvojau ka cia skanaus iskept.
user posted image
Tesla iskociojau,padariau toki dideli blyna,aptepiau varske(varskes pokeli sumaisiau su 1 kiausiniu,cukrumi,vaniliniu cukrumi),aptepiau ta blyna varske,apibarsciau razinomis,susukau i voleli ir supjausciau riekelemis,i skarda ir i karsta orkaite.Net nezinau kiek laiko kepe,bet manau apie 30min.Apibarsciau cukraus pudra.Labai skanios bandeles gavosi thumbup.gif

va kaip tik turiu sluoksniuotos teslos,gera minti davei,pasigaminsiu ir as tokiu riestainiuku 4u.gif thumbup.gif ACIU smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo londonas: 14 balandžio 2008 - 14:10