Kiek ieskojau tokios temos neradau Bus idomu pasidalinti ispudziais apie si kosmetikos gamintoja
Kolkas bandziau tik mineraline pudryte ir handy buki sepeteli. Artimiausiu metu isbandysiu visa rinkinuka. Labiausiai laukiu sepeteliu ir idomu kas ten is tikro tas veil yra
QUOTE(Morepink @ 2008 04 07, 16:34)
Kolkas bandziau tik mineraline pudryte ir handy buki sepeteli. Artimiausiu metu isbandysiu visa rinkinuka. Labiausiai laukiu sepeteliu ir idomu kas ten is tikro tas veil yra
tai cia ta mineraline - kuri maskuoja?
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 07, 16:41)
tai cia ta mineraline - kuri maskuoja?
Nea, veil tai tas kuris prigesina mineralines pudros svytejima
O pati mineraline tai maskuoja, bet nedaug.
QUOTE(Morepink @ 2008 04 07, 17:53)
Nea, veil tai tas kuris prigesina mineralines pudros svytejima
o kuri is ju yra maskuojanti? nes esu visiskai naujoke...
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 07, 16:54)
Oi, sito negaliu pasakyti, bet man atrodo merginos pries mineraline su maskuojamuoju piestuku paslepia ko neturetu matytis
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 07, 16:54)
Pati mineralkė, t.y mineral foundation - pagal idėja turėtų maskuoti, mano manymu, ji prastokai maskuoja. Bet aš įsivazduoju, kad turėtų gerai maskuoti su specialiai tam skirtu Maximum Coverage Concealer Brush
O veil aš neturiu, bet kaip suprantu, ji skirta nuimt blizgesiui, kurį suteikia BE mineralkė
QUOTE(Blondie @ 2008 04 07, 19:07)
Pati mineralkė, t.y mineral foundation - pagal idėja turėtų maskuoti, mano manymu, ji prastokai maskuoja. Bet aš įsivazduoju, kad turėtų gerai maskuoti su specialiai tam skirtu Maximum Coverage Concealer Brush
O veil aš neturiu, bet kaip suprantu, ji skirta nuimt blizgesiui, kurį suteikia BE mineralkė
As uzsisakiau sita pudryte...tik dabar galvoju ji biri ar kremine?
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 07, 18:16)
As uzsisakiau sita pudryte...tik dabar galvoju ji biri ar kremine?
biri
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 07, 17:54)
Maskuojanti yra I.D.bareMinerals SPF 15 Foundation
maskuoja sakyciau, labai gerai, tik reikia tinkamai parinkti sepeteli
Spuogeliams, raudonoms demems maskuoti skirtas Maximum Coverage Concealer Brush , toks -
visam veidui - Full Coverage Kabuki Brush , toks -
Is Bare Escentuals as turiu, mineraline pudra, kabuki sepeteli, 4 seselius is sito rinkinuko:
Viskuo esu patenkinta
Dabar pasiruosus naujam pirkiniui - svytejima suteikiantis rinkinukas:
a, ir dar noriu uzsakyti situs seselius
QUOTE(Blondie @ 2008 04 07, 18:07)
B8tent su šituo šepetėliu tikri gerai maskuoja. Aš darau taip: truputį papudruoju visą veidą, tada teptuku pamaskuoju, ir vėl papudruoju visą veidą kabuki šepetėliu.
Laukiu savo siuntinuko su 2 g pudryte. Spalvą rinkausi internete, tikiuosi bent panašiai pataikiau Specialių šepetukų deja neturiu Reikės kažkaip suktis. Nekantrauju išbandyti, jau tiek gėrio forume prisiskaičiau apie šią pudrą.